אני מתאמן AB ארבע פעמים בשבוע מתאמן כעשרה חודשים(כמעט בכולם הייתי בחיטוב אז המשקלי עבודה שלי ממש נמוכים(בנץ' -35, סקוואט - 42.5(התקדמתי ממש בסקוואט עם התוכנית הזאת), פרס בעמידה - 22.5, דדליפט רומני - 52.5) כרגע בתקופת איזון על ניטרלי ומנסה להתקדם בחזרות בעיקר וכל כמה אימונים להעלות משקל
אחרי כל אימון אני עושה 20 דקות ריצה לסיבולת לב ריאה ואני לוקח יחסית מנוחות ארוכות בתרגילים מורכבים
המטרה העיקרית היא היפרתרופיה
אימון A:
בנץ' פרס(לא ממש התקדמתי בבנץ' אם בכלל יכול להיות שזה כי אני הולך קרוב מאוד לכשל בבנץ'? לנסות אולי להוריד משקלים ולהתרחק יותר מכשל?) - 3X6-10
אינקליין בנץ' עם משקולות - 3X6-12
פרפר - 3X8-12
פרס בעמידה עם מוט - 4X6-10(גם ממש נתקע בתרגיל הזה יכול להיות בגלל שזה יותר מדי סטים? או שגם בגלל שאני הולך קרוב לכשל בזה?)
הרחקת כתפיים עם משקולות - 2X8-12
פייס פול - 2X8-12
מקבילים צר בגרביטון - 3X8-12
פשיטת מרפקים עם משקולת מאחורי הראש - 3X8-12
אימון B(ברגליים וביד קדמית אני מתקדם טוב מאוד אני יותר נתקע במשקלים בגב):
סקוואט - 3X6-8
דדליפט רומני - 3X8-12
פשיטת ברכיים במכונה - 3X8-12
מתח בגרביטון(גם די הולך במקום יכול להיות שזה כי אני מגיע גם קרוב לכשל?) 3X6-10
Bent over row - 3X6-10(בזה דווקא אני מתקדם)
פול אובר בעמידה - 3X8-12
כפיפת מרפקים בפריצר עם מוט דאבליו - 3X6-12(פה ירדתי קצת ל6 חזרות כי היה לי קשה להתקדם)
פטישים בעמידה עם משקולות - 3X8-12
תאומים בלג פרס - 3X12
באמת שאני כבר מיואש מהאימונים אני בחדר כושר כבר עשרה חודשים ובקושי מתקדם וסבבה יכלתי עד עכשיו להאשים את זה שאני בגרעון קלורי אבל עכשיו עברתי כבר לניטרלי ואני עדיין בקושי מתקדם ולא מצליח אפילו מתח במשקל 57 קילו בזמן שילדים שלא התאמנו בחיים שלהם עושים אחרי שבוע של אימונים עליות כוח וסטים של עשר מתח
מה אני עושה לא בסדר? למה אני לא רואה כמעט התקדמות? אני נותן הכל בחדר כושר ומשקיע ומתמיד כל שבוע ועדיין לא רואה תוצאות נמאס...
אחרי כל אימון אני עושה 20 דקות ריצה לסיבולת לב ריאה ואני לוקח יחסית מנוחות ארוכות בתרגילים מורכבים
המטרה העיקרית היא היפרתרופיה
אימון A:
בנץ' פרס(לא ממש התקדמתי בבנץ' אם בכלל יכול להיות שזה כי אני הולך קרוב מאוד לכשל בבנץ'? לנסות אולי להוריד משקלים ולהתרחק יותר מכשל?) - 3X6-10
אינקליין בנץ' עם משקולות - 3X6-12
פרפר - 3X8-12
פרס בעמידה עם מוט - 4X6-10(גם ממש נתקע בתרגיל הזה יכול להיות בגלל שזה יותר מדי סטים? או שגם בגלל שאני הולך קרוב לכשל בזה?)
הרחקת כתפיים עם משקולות - 2X8-12
פייס פול - 2X8-12
מקבילים צר בגרביטון - 3X8-12
פשיטת מרפקים עם משקולת מאחורי הראש - 3X8-12
אימון B(ברגליים וביד קדמית אני מתקדם טוב מאוד אני יותר נתקע במשקלים בגב):
סקוואט - 3X6-8
דדליפט רומני - 3X8-12
פשיטת ברכיים במכונה - 3X8-12
מתח בגרביטון(גם די הולך במקום יכול להיות שזה כי אני מגיע גם קרוב לכשל?) 3X6-10
Bent over row - 3X6-10(בזה דווקא אני מתקדם)
פול אובר בעמידה - 3X8-12
כפיפת מרפקים בפריצר עם מוט דאבליו - 3X6-12(פה ירדתי קצת ל6 חזרות כי היה לי קשה להתקדם)
פטישים בעמידה עם משקולות - 3X8-12
תאומים בלג פרס - 3X12
באמת שאני כבר מיואש מהאימונים אני בחדר כושר כבר עשרה חודשים ובקושי מתקדם וסבבה יכלתי עד עכשיו להאשים את זה שאני בגרעון קלורי אבל עכשיו עברתי כבר לניטרלי ואני עדיין בקושי מתקדם ולא מצליח אפילו מתח במשקל 57 קילו בזמן שילדים שלא התאמנו בחיים שלהם עושים אחרי שבוע של אימונים עליות כוח וסטים של עשר מתח
מה אני עושה לא בסדר? למה אני לא רואה כמעט התקדמות? אני נותן הכל בחדר כושר ומשקיע ומתמיד כל שבוע ועדיין לא רואה תוצאות נמאס...
נערך לאחרונה: