הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בפענוח תוצאות בדיקה מכון שפרה

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
שלום חברים,
לפני כ5 חודשים סיימתי סייקל של 3.5 חודשים שכלל רק טסט ארוך במינון של 750 שבועי.
Pct לא עבר לפני הספר בגלל מחסור בפרגניל אז היה רק כלומיד.
סה"כ מרגיש טוב וללא תופעות לוואי, חשק מיני בינוני + והשגרת חיים רגילה לגמרי, החלטתי לעשות בדיקת זרע בגלל שלעולם לא עשיתי וכבר עברתי כ3 סייקלים.
לא כזה מבין את תוצאות הבדיקה, על פניו נראה תקין חוץ מסעיף של "פרוגרסיבית" ותאים תקינים.
אשמח לעזרה ממשהו שמבין, הכוונה שלי להתחיל סייקל עוד חודשיים/שלוש.
תודה. ( בן 29 אם זה משנה)

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200221-105940.jpg
    Screenshot_20200221-105940.jpg
    KB 120.9 · צפיות: 1,913
אחלה תוצאות, אחרי שימוש בסטרואידים אנחנו מצפים לראות ירידה בגודל וכמות שאצלך זה תקין לחלוטין. פרוגרסיביות זה מדג לכמה אחוזים מסך הזרעונים זזו מהמקום, אצלך שני שליש נשארו ושליש התקדמו , סך הכל בסדר.
בכלליות בשביל סייקלים של חובבנים כמונו, אין צורך להתעסק בפרגניל. רק כאשר מדובר בהתאוששות אחרי תקופה ארוכה על חומרים או משהו כמו גיל או נטיה גנטית שיכול להפריע לpct, יש צורך בלחזק אשכים עם פרגניל.

אין ספר, יש קווי מנחה שנקבעו ע״י אנשים עם קצת רקע בתחום 😕
רשום אחוז תאים תקינים 2, אשמח לשמוע למה זה תקין?
בנוסף ספירה של 106X36 למ"ל, זה לא נמוך? מי אמר שאין אוזאוספרמיה בנוסף??

מי אמר שאין אוזאוספרמיה בנוסף??
אוזאוספרמיה לא חסמתית שיכולה באמת לקרות אחרי שימוש בסטרואידים מתבטאת או זה בכלל אין תאי זרע בדגימה או שיש נפח קטן מאוד של הדגימה עצמה. אני לא אנדרולוג, אבל אפשר לראות שנפח סביר ויש לא מעט תאים.
בנוסף ספירה של 106X36 למ"ל, זה לא נמוך?
אתה מתכוון לריכוז של 39X106? זה תקין בהחלט.
רשום אחוז תאים תקינים 2, אשמח לשמוע למה זה תקין?
זה לא מספר לא רצוי כמובן, גם התנועתיות של הזרעונים לא גבוה. זה הרבה פעמים קורה או בגלל שלא עושים סקס הרבה זמן או כאשר יש איזה סייקל שמשבש. אבל לפי כמות וריכוז של הזרע רואים שPCT כנראה עבר בהצלחה, כמובן שצריך לראות ערכים של LH וFSH.
חוץ מזה הוא לא מעוניין לעשות עכשיו ילדים אלא לעשות עוד סייקל בזמן הקרוב ולהרוס את המדדים בחזרה 😆

• פותח/ת השרשור
אוזאוספרמיה לא חסמתית שיכולה באמת לקרות אחרי שימוש בסטרואידים מתבטאת או זה בכלל אין תאי זרע בדגימה או שיש נפח קטן מאוד של הדגימה עצמה. אני לא אנדרולוג, אבל אפשר לראות שנפח סביר ויש לא מעט תאים.

אתה מתכוון לריכוז של 39X106? זה תקין בהחלט.

זה לא מספר לא רצוי כמובן, גם התנועתיות של הזרעונים לא גבוה. זה הרבה פעמים קורה או בגלל שלא עושים סקס הרבה זמן או כאשר יש איזה סייקל שמשבש. אבל לפי כמות וריכוז של הזרע רואים שPCT כנראה עבר בהצלחה, כמובן שצריך לראות ערכים של LH וFSH.
חוץ מזה הוא לא מעוניין לעשות עכשיו ילדים אלא לעשות עוד סייקל בזמן הקרוב ולהרוס את המדדים בחזרה 😆
תודה על התשובה המנומקת.
המטרה היא כן לעשות סייקל דומה של 750 טסט שבועי ארוך + 50מ"ג פרווירון ביום ואוליי לקראת הסוף לשלב וינסטרול, מה דעתך ?
ובקשר לילדים, זה הפחד שלי לא להיות עקר חלילה בעתיד, אני ואשתי מתכנים עוד שנה וחצי בערך להתחיל לנסות להביא ילדים, בגלל זה מתלבט מעט ופוחד הרבה 😃
תודה רבה !

נו אז למה .. מה לא השגת מטרה טובה וניראות טובה בסייקל האחרון ? 🫤
למה טסט כזה גבוה 750 ? למה פרווירון ?
🙁🫤

סייקל עושים כדי להגיע לניראות מסויימת ומקווים לא לחזור לחומרים , עשית כבר כמה סייקלים ואתה ממש לא רוצה לפגוע בציר שוב כי נהיה לך עיניינים יותר חשובים משרירים בחיים . אז השאלה היתה - למה ?
למה אתה מתכנן עוד סייקל ?

ועוד שאלות למה הסייקלים שלך כאלה מוזרים 750 טסט ? פרווירון ?
יש היום בימינו רעיונות יותר שווים להתקדמות בסייקל .

• פותח/ת השרשור
סייקל עושים כדי להגיע לניראות מסויימת ומקווים לא לחזור לחומרים , עשית כבר כמה סייקלים ואתה ממש לא רוצה לפגוע בציר שוב כי נהיה לך עיניינים יותר חשובים משרירים בחיים . אז השאלה היתה - למה ?
למה אתה מתכנן עוד סייקל ?

ועוד שאלות למה הסייקלים שלך כאלה מוזרים 750 טסט ? פרווירון ?
יש היום בימינו רעיונות יותר שווים להתקדמות בסייקל .
סורי לא הבנתי מקודם, התשובה לזה שאני פשוט כמו כולנו אוהב את המראה בסייקל ואת ההרגשה, אני מתאמן כמעט כל יום זה התרפיה שלי ואהבה שלי, ואני מרגיש שגוף קורס לי ללא חומרים בגלל עומס, כמובן שעדיף לקחת מנוחות אבל אני נפשית מרגיש חלש בימים שלא מתאמן ומרגיש שאין לי מה לעשות טוב במקום, לכן הטסט מאזן אותי מבחינת פציעות וכו', בקשר לסייקל התחלתי מי 500 שבועי ובחודש האחרון עליתי ל 750, בכל מקרה אשמח לשמוע מה אתה היית ממליץ לסייקל רגוע בלי יותר מדי אנאבולי או זריקות מיותרות.
זו בדיקה פרטית שלא דרך הקופה?
דרך הקופה במכון פרטי

למטרה כמו שכתבת באמת מספיק גג 500 מ"ג שבועי ואפשר גם להוריד ל400 וגם ל300 מ"ג לפי המטרה שלך , וככה לכל החיים אין למה לעלות .
עכשיו אם לא תאמין לי ולא תקשיב -
אז פרווירון ולהגיע ל750 טסט זה התוספת הכי לא קשורה שאתה יכול להוסיף לסייקל .
עדיף שתתחיל להסתכל על פרימובולן או על מינונים נמוכים של מסטרון , או אורליים כמו אנאבר טורינבול . וכל הSarms עדיפים גם מורידים SHBG אפילו אוסטרין , RAD140 וLGD .

שלום חברים,
לפני כ5 חודשים סיימתי סייקל של 3.5 חודשים שכלל רק טסט ארוך במינון של 750 שבועי.
Pct לא עבר לפני הספר בגלל מחסור בפרגניל אז היה רק כלומיד.
סה"כ מרגיש טוב וללא תופעות לוואי, חשק מיני בינוני + והשגרת חיים רגילה לגמרי, החלטתי לעשות בדיקת זרע בגלל שלעולם לא עשיתי וכבר עברתי כ3 סייקלים.
לא כזה מבין את תוצאות הבדיקה, על פניו נראה תקין חוץ מסעיף של "פרוגרסיבית" ותאים תקינים.
אשמח לעזרה ממשהו שמבין, הכוונה שלי להתחיל סייקל עוד חודשיים/שלוש.
תודה. ( בן 29 אם זה משנה)

אני בדיוק אותו סיפור ! שהייתי באזור כגיל ה20 עשיתי כמה סייקלים והיום שאני בן 31 וחושב עוד שנה שנתים להביא ילדים מפחיד אותי

אני בדיוק אותו סיפור ! שהייתי באזור כגיל ה20 עשיתי כמה סייקלים והיום שאני בן 31 וחושב עוד שנה שנתים להביא ילדים מפחיד אותי
יהיה בסדר, אם לא תעשה סייקלים של שנה עם טרן בלי pct.
כמובן שצד של האישה גם מאוד חשוב , תחשוב שנשים יושבות על ״סייקלים״ של גלולות שנים והכל מסתדר בדרך כלל.

יהיה בסדר, אם לא תעשה סייקלים של שנה עם טרן בלי pct.
כמובן שצד של האישה גם מאוד חשוב , תחשוב שנשים יושבות על ״סייקלים״ של גלולות שנים והכל מסתדר בדרך כלל.
כן קטע אה
עשיתי סייקל של טרן פעם אחת ויספיק לי חחח
רוב הסייקלים שעשיתי היו טסט אם פרימו או מסטרון או וינסטרול גג 10 שבועות בתקופה שעשיתי רוב אנשים היו אומרים לי שלא צריך ניקוי סייקלים כאלו והם היו מתחרים רצינים בארץ ובעולם בעולם פיתוח הגוף אבל הייתי עושה

הם לא צריכים pct בגלל שהם על בלאסט אנד קרוז, לא יורדים שנים מהחומרים. בשביל לעשות ילדים שורפים ביצים עם מלא פרגניל וחזרה לשגרה.
טוב שעשית pct כל פעם, וגם סייקלים לא כבדים.

בסייקל אחרון לפני לעשות ילד, תוסיף 250-500 יחידות פרגניל שבועית בחודש אחרון של סייקל, תעשה pct עם פירמידה יורדת של קלומיד ותתחיל לתת עבודה 😃

@Pharmacist
למה בעצם ״לא לנצל״ את זה שאדם על חומרים,ולגשת לivf?
הגבר לא יצטרך לתת עבודה,יצליחו לברור את הזרעונים הטובים ביותר פלוס להשביח אותם. ינביטו אותם במעבדה עד אשר יהיו בלוציסטים ויחזירו אותם ברמת מצוינות

@Pharmacist
למה בעצם ״לא לנצל״ את זה שאדם על חומרים,ולגשת לivf?
הגבר לא יצטרך לתת עבודה,יצליחו לברור את הזרעונים הטובים ביותר פלוס להשביח אותם. ינביטו אותם במעבדה עד אשר יהיו בלוציסטים ויחזירו אותם ברמת מצוינות
ברור שזה יותר בטוח,
אני חושב שלחלק מהאנשים התהליך מרגיש מביך ולא טבעי, אישה צריכה להשתמש בתרופות וכו׳ ובמיוחד שמדובר על חובבנים בתחום הבניית גוף ,מנסים פשוט להמנע מהמצב הזה

איתנו ישבו במדיקל סנטר כמה וכמה זוגות
שיכלו להרות ללא טיפולים,אבל בחרו בivf
•כי האישה נגעלת מסקס(אמיתי)
•או שרצו לברור את העוברים לזכר/נקבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית