הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בפענוח תוצאות בדיקה מכון שפרה

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
שלום חברים,
לפני כ5 חודשים סיימתי סייקל של 3.5 חודשים שכלל רק טסט ארוך במינון של 750 שבועי.
Pct לא עבר לפני הספר בגלל מחסור בפרגניל אז היה רק כלומיד.
סה"כ מרגיש טוב וללא תופעות לוואי, חשק מיני בינוני + והשגרת חיים רגילה לגמרי, החלטתי לעשות בדיקת זרע בגלל שלעולם לא עשיתי וכבר עברתי כ3 סייקלים.
לא כזה מבין את תוצאות הבדיקה, על פניו נראה תקין חוץ מסעיף של "פרוגרסיבית" ותאים תקינים.
אשמח לעזרה ממשהו שמבין, הכוונה שלי להתחיל סייקל עוד חודשיים/שלוש.
תודה. ( בן 29 אם זה משנה)

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200221-105940.jpg
    Screenshot_20200221-105940.jpg
    KB 120.9 · צפיות: 1,913
איתנו ישבו במדיקל סנטר כמה וכמה זוגות
שיכלו להרות ללא טיפולים,אבל בחרו בivf
•כי האישה נגעלת מסקס(אמיתי)
•או שרצו לברור את העוברים לזכר/נקבה
אתה רוצה להגיד לי שראית גבר שרוצה להביא ילד עם אישה שנגעלת ממגע איתו? Wtf

כן אח כן
ושתבין האישה נראת פגז
פשוט לא אוהבת את כל האקט

היו זוג אחד איתנו,שהאישה היא אשת קריירה מצליחה ולא רצתה שההריון ״יפגע״ לה בקריירה ,תחזיק טוב הם שילמו 200אלף שח לפונדקאית! ואין לה שום בעיה בריאותית לאישה.
רק בארץ כאלה משוגעים

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על התגובות,
אז אני רוצה לעשות סייקל עדיו כמו שציינתי של 12 שבועות כולל PCT מלא לפי הספר, עכשיו יש לי בבית עוד 3 קופסאות של פרווירון רפואי ויש לי טסט ארוך, רציתי לשאול למה השילוב לא מומלץ ? הכוונה היא ל 500מג טסט ארוך בשבוע + 50מג פרווירון ואוליי 4 שבועות אחרונים לשלב וינסטרול של ורטקס.
אני פשוט רוצה להשתמש במה שיש לי כי מרגיש לי מיותר לקנות, מה ההבדל כבר יהיה בין מסטרון לפרווירון ( וגם המסטרון שאני יכול להשיג שזה של ורטקס וזה מסטרון קצר וממש אין לי חשק ל3 זריקות בשבוע, 2 מספיק לי)
כמו כן איך הייתם ממליצים לי לעשות PCT בצורה הכי טובה מבחינת התאוששות הורמונלית ?
תודה ! @BeN35 @שים @Pharmacist

פרווירון הוא די חסר משמעות, הוא כן קצת מוריד shbg ולכן מעלה טיפה טסט חופשי,טיפה מוריד אסטרדיול ומעלה קצת ליבידו וזהו. כלומר הוא עדיין מדכא ציר הורמונלי אבל אין בו שום ערך לבניית גוף, במובן של סטרואיד אורלי. מסטרון לעומתו זה שמיים וארץ.
כמובן אם כבר קנית, אין בעיה שתעשה סייקל טסט+פרווירון. השילוב הזה לא שהוא לא מומלץ, הוא פשוט לא כל כך מועיל בהשוואה לשילובים אחרים של טסט עם נגזרת dht (כמו מסטרון או אנאבר נגיד).
מכיוון שאתה משתמש בטסט ארוך, אחרי 12 שבועות של סייקל יש צורך בתקופת ״צינון״ של 3 שבועות , זה כדי לתת לכל הטסט החיצוני לצאת מהדם ואז אפשר להתחיל בpct (אפשר להחליף טסט ארוך בטסט קצר בשבועות אחרונים של סייקל כדי להמנע מתקופת צינון הזאת). בשביל pct לסייקל כזה כדור אחד של אנטי אסטרוגן (טמוקסיפן או קלומיד) ביום למשך חודש יעשה את העבודה.

באתי לכתוב בדיוק כשראיתי את התגובה שלך ..
ואז ראיתי עוד תגובה עולה של מר. רוקח שלנו , וקלטתי שכתבנו אותם דברים 😛 רק שהוא כתב בשפה יותר יפה , אז ירדתי מזה .. אין לי מה להוסיף זה בול מה שבאתי לכתוב ..
- אתה יכול לדחוף בסייקל הראשון שלך כדוריי פרווירון הם באמת יעזרו ליותר טסט להשאר חופשי .. מה שיכול לעזור להסתפק במינון מופחת של טסט לא תצטרך להגיע ל500 תוכל לעשות 400 וכדור או 2 פרווירון ביום 🤩 (תתחיל בכדור ותרגיש בהמשך אם בא לך לעלות)
ושתדע שפרווירון מוסיף אש למדורת ההשבתה תהיה מוכן לPCT טוב .

• פותח/ת השרשור
@שים @Pharmacist סגור תודה לכם, הקטע הוא שיש לי פשוט מלא פרווירון רפואי בבית וחבל לא לא להשתמש, אבל אם ההשבתה של הציר ההורמולי תהיה משמעותית גרועה מאשר שילוב של טסט אננטט ומסטרון קצר אז אני מעדיף להוסיף עוד כמה גרושים ולקנות מסטרון, בכל מקרה מה דעתכם על וינסטרול ל4 שבועות האחרונים בסייקל ?

עזוב אל תכניס גם ווינסטרול שכחנו לרגע שדיברת על איכות הזרע שאתה רוצה ילד בקרוב עזוב .. הרווח מעוד ווינסטרול לחודש הוא נמוך .
ו3 חודשים בסייקל כשפחדת מפגיעה בזרע זה הגבול הלכת על ההכי רחוק שאתה יכול לתת ולא על ה-הכי פחות סיכון.

אם אתה צריך לעשות ילד ממש בזמן הסייקל או ממש כמה ימים לאחריו, אז כן תוסיף 500 יחידות פעם בשבוע בזמן הסייקל.
אם תעשה ילדים כמה חודשים אחרי סייקל, אין סיבה להתעסק עם זה

אכן אין למה להכניס באמצע הסייקל .
רק בסיומו ומחכה שהחומרים שהכנסת יצאו מהגוף לפי האסתרים שלהם .
ממה שאני חושב על הפעילות של פרגניל - הולך על זריקה חד פעמית נקרא לה בלאסט 750iu ו4 ימים אחריי יורד ל500iu ו3 אחריי מתחיל 250iu לשבועיים וזהו . מכאן ממשיך טמוקסיפן וכלומיד .

אם אתה צריך לעשות ילד ממש בזמן הסייקל או ממש כמה ימים לאחריו, אז כן תוסיף 500 יחידות פעם בשבוע בזמן הסייקל.
אם תעשה ילדים כמה חודשים אחרי סייקל, אין סיבה להתעסק עם זה
אבל קראתי שאם במהלך הסייקל דוחפים פה ושם hcg אז הpct רץ יותר טוב ובכלל בנעוצים ההמלצה לסייקל היא לתת כל שבוע פרגניל ביחד עם הטסט וזה נקרא כלשונם סייקל איכותי

בסייקלים ארוכים כדאי פה ושם לטפטף קצת hcg כדי שלא יהיה פדיחות בחזרה ממנו? וגם מבחינת טסט פנימי ולא אקסגוני לאחר הסייקל זה אמור לעזור?

ואם לא כך הדבר, אשמח להסבר משכיל, תודה

בסייקלים ארוכים כדאי פה ושם לטפטף קצת hcg כדי שלא יהיה פדיחות בחזרה ממנו
זה בדיוק ככה בסייקלים ארוכים עם סכנה לעקרות , אפשר לשלב HCG כל 4 ימים . בפרוטוקול שרץ ברשת (לא נדבר עליו עכשיו, אל תעשו סייקלים כאלה וזהו) .
לסייקל 3-4 חודשים למה להציק לגוף .. תסיים תחזיר .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית