הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון בנינג'ה?

• פותח/ת השרשור lolmit
  • פורסם בתאריך

lolmit

משתמש פעיל
354
19
נק' מוניטין:
109
354
19
אהלן חברים,
רציתי לדעת האם לעשות שייק אבקת חלבון בנינג'ה פוגע איכשהו בערכים שלו?
שאני אומר שייק זה עם אבקת חלבון+מים+חלב+בננה(לפעמים) פשוט בנינג'ה במקום בשייקר.
מה דעתכם?

• פותח/ת השרשור
כן זה מרסק את כל החלבונים והורג אותם לגמרי.
סתם אחי, אתה יכול לשים בבלנדר ולא יקרה לזה כלום.
אני מבין למה השאלה מצחיקה, אבל הייתי חייב לשאול כי אני יודע שיש מאכלים שעוברים תהליכים הם מאבדים מכמות החלבון שלהם(למשל כוסמת לאכל בישול) וגם שפירות מאבדים מהסיבים התזונתיים שלהם בפרישייקים.
בנוסף לא עולה לי כסף לשאול..🙄🙄

אני מבין למה השאלה מצחיקה, אבל הייתי חייב לשאול כי אני יודע שיש מאכלים שעוברים תהליכים הם מאבדים מכמות החלבון שלהם(למשל כוסמת לאכל בישול) וגם שפירות מאבדים מהסיבים התזונתיים שלהם בפרישייקים.
בנוסף לא עולה לי כסף לשאול..🙄🙄
כוסמת לא מאבד מהחלבון לאחר בישול (אלא אם אתה מכין בהרבה מים וחלק זולג למים שאתה שופך החוצה.
סיבים נשברים, אבל רובם נשארים. גם המבנה הגדול של הסיבים הוא מה שנותן להם את התכונות שלהם, חלבון לא משנה לך אם הוא מתפרק או לא, כי בסופו של דבר גם הגוף שלך מפרק אותו כדי לצרוך אותו

• פותח/ת השרשור
כוסמת לא מאבד מהחלבון לאחר בישול (אלא אם אתה מכין בהרבה מים וחלק זולג למים שאתה שופך החוצה.
סיבים נשברים, אבל רובם נשארים. גם המבנה הגדול של הסיבים הוא מה שנותן להם את התכונות שלהם, חלבון לא משנה לך אם הוא מתפרק או לא, כי בסופו של דבר גם הגוף שלך מפרק אותו כדי לצרוך אותו
אז למה רשום בשקית של הכוסמת ברכיבים התזונתיים שיש בכוסמת(סתם אני זורק) 6 גרם חלבון ל100 גרם ואז יש לאחר בישול 3 גרם חלבון ל100 גרם?
לגבי הסיבים התזונתיים אני לא באמת מבין בזה רק ראיתי בחדשות כמה דיאטנים שממליצים לאכול פרות מוצקים מאשר פרישיקיים גם מהסיבה שמניתי וגם מהסיבה שמוסיפים לזה עוד מי סוכר(שעל זה אפשר להתגבר בהכנה ביתית\לבקש שלא יוסיפו במסעדות).

אז למה רשום בשקית של הכוסמת ברכיבים התזונתיים שיש בכוסמת(סתם אני זורק) 6 גרם חלבון ל100 גרם ואז יש לאחר בישול 3 גרם חלבון ל100 גרם?
כי היא סופחת מים. אם יש לי 100 גרם יבש, אחרי בישול הם ישקלו 200 גרם. זה אומר ש-100 גרם אחרי בישול יש להם את הערכים התזונתיים של 50 גרם יבש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית