עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מבין למה השאלה מצחיקה, אבל הייתי חייב לשאול כי אני יודע שיש מאכלים שעוברים תהליכים הם מאבדים מכמות החלבון שלהם(למשל כוסמת לאכל בישול) וגם שפירות מאבדים מהסיבים התזונתיים שלהם בפרישייקים.כן זה מרסק את כל החלבונים והורג אותם לגמרי.
סתם אחי, אתה יכול לשים בבלנדר ולא יקרה לזה כלום.
כוסמת לא מאבד מהחלבון לאחר בישול (אלא אם אתה מכין בהרבה מים וחלק זולג למים שאתה שופך החוצה.אני מבין למה השאלה מצחיקה, אבל הייתי חייב לשאול כי אני יודע שיש מאכלים שעוברים תהליכים הם מאבדים מכמות החלבון שלהם(למשל כוסמת לאכל בישול) וגם שפירות מאבדים מהסיבים התזונתיים שלהם בפרישייקים.
בנוסף לא עולה לי כסף לשאול..🙄🙄
אז למה רשום בשקית של הכוסמת ברכיבים התזונתיים שיש בכוסמת(סתם אני זורק) 6 גרם חלבון ל100 גרם ואז יש לאחר בישול 3 גרם חלבון ל100 גרם?כוסמת לא מאבד מהחלבון לאחר בישול (אלא אם אתה מכין בהרבה מים וחלק זולג למים שאתה שופך החוצה.
סיבים נשברים, אבל רובם נשארים. גם המבנה הגדול של הסיבים הוא מה שנותן להם את התכונות שלהם, חלבון לא משנה לך אם הוא מתפרק או לא, כי בסופו של דבר גם הגוף שלך מפרק אותו כדי לצרוך אותו
כי היא סופחת מים. אם יש לי 100 גרם יבש, אחרי בישול הם ישקלו 200 גרם. זה אומר ש-100 גרם אחרי בישול יש להם את הערכים התזונתיים של 50 גרם יבשאז למה רשום בשקית של הכוסמת ברכיבים התזונתיים שיש בכוסמת(סתם אני זורק) 6 גרם חלבון ל100 גרם ואז יש לאחר בישול 3 גרם חלבון ל100 גרם?