הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה עם תוכנית אימונים שתתאים לי

IdaN.RoX

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
שלום חברה

אני בן 19
משקל 51
גובה 165

עכשיו אני מתאמן משהו כמו חצי שנה בערך... התחלתי עם תוכנית SS עשיתי אותה חודשיים והפסקתי כי לא ראיתי שיפור לא בגוף ולא במשקלים שהרמתי כשניסיתי לעלות במשקלים לא הצלחתי
הייתי מרים ככה:
סקוואט 50 kg
לחיצת חזה 40kg
דדליפט 40kg
דיפס בלי משקל 2X8
מתח בלי משקל 3X8
ולחיצת כתפיים 30kg

ניסיתי לעלות אבל לא הייתי מצליח להשלים סט
אז החלפתי את הSS בתוכנית AB שהשגתי מהאתר
תוכניות אימונים לתקופת המסה

ואני איתה עד עכשיו שזה משהו כמו חודשיים שלוש...
מה שכן אני רואה טיפת שיפור בגוף מבחינת נפח אבל לא מבחינת משקלים כמו בSS לא הצלחתי לעלות במשקלים

עכשיו הסתקלתי באתר וראיתי את המאמר הזה
http://www.kilogram.co.il/1474/כך-תשיגו-ידיים-גדולות/

עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם ללכת בדרכי ביל סטאר כמו שהשניים האלה עשו במאמר או לבנות תוכנית אחרת שתתאים לגוף שלי
המטרה שלי היא לעלות במסה ושייראה גוף יפה לא כמו בודיבילדרים
אז מה לעשות?

לפי מה שאומרים האנשים פה אתה אמור לעלות 15-20 קילו בחמישה חודשים עם תזונה נכונה.
אתה אוכל טוב ??

אתה לא אוכל מה אתה מצפה ?
עם SS בד"כ צריך לאכול יותר מתוכנית רגילה כיוון שאתה עובד בעצימות גבוה

תחזור לSS תוסיף 2-3 ליטר חלב כל יום
ותעלה סרטונים של הסקוואט והדדליפט לפה לשיפור טכניקה

תתחילSS אם 70% מהמשקלים תאכל מינימום 3K קלוריות שתה חלב כמו שרן אמר ואני חותם לך שאתה תראה שיפור עצום גם חיצונית וגם מבחינה של משקלים כמובן! 😃

אתה לא תצליח בשום תוכנית אימונים אם לא תאכל נכון, אתה לא עלית במשקלים כי לא אכלת נכון, מ.ש.ל.

אני מתאמן גם חצי שנה, לא נגעתי בSS (אין תקציב לאוכל כרגע לצערי)
תוכנית ABC (אתם לא ממליצים, אבל עליי היא עובדת מצויין ניסיתי לאורך חודש וחצי AB וFBW וABC, אני בשבוע הרביעי, וההתקדמות במשקלים ובמשקל גוף הכללי, היא הכי טוב בABC אצלי, הבעיה היחידה, היא הגודל של הבייספס שזה שריר שפשוט לא מגיב ל אימונים אצלי) לעליה במסה, ואני מעלה במשקלים כל שבועיים (כל 2 אימונים), והמאזן החיובי מעלה לי ת'משקל ב2 קילו כל חודש.
אז כנראה שאתה פשוט לא אוכל.
אם יש לך תקציב, תבנה לעצמך תפריט 3500-4000 קלוריות ותתחיל לעבוד.

נערך לאחרונה:
Topper אתה מדבר שטויות.
איזה תקציב? אם אתה באמת כזה מחוסר תקציב תמיד יש חלב.. ולשתות 2 ליטר חלב לא יגרום לך לפשוט רגל.
בכל מקרה תמיד תוכל לקחת תוכנית שהקצב התקדמות שלה יותר איטי (מדקאו וכו') עדיין אין לך סיבה הגיונית לעשות ABC.

למה 2-3 ליטר חלב ביום ??? שיקנה רפת וכל היום ינק ויאכל פרות.
שמע באמת מוזר שאתה לא מתחזק. תעלה סרטונים אוליי אתה עושה משהו לא נכון.
יש לך גוף קטן, אקטומורף מובהק אבל עדיין לא לצרוך כל כך הרבה קלוריות כי בסוף אתה תראה כמו כל החברה פה שניראים כמו מיס לוסי. המטרה שלך זה להראות טוב. אני כרגע הייתי מתרכז בטכניקה נכונה ובלהתחזק. 110 גרם חלבון בהחלט יפסקו בתקופה הקרובה.
אני הייתי כרגע מתרכז בביצועים ולא במשקל גוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית