הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקוואט 200 ל5

Daniel2

משתמש משקיע
2,059
186
נק' מוניטין:
10,046
2,059
186
אחרי שפרסמתי סקוואט 200 לחזרה לפני שנתיים, התחלתי חיטוב ארוך שנמשך בערך חצי שנה. אח"כ המשכתי לעלות במשקלים במשך חצי שנה נוספת, עד שהגעתי ל200 ל5. פתאום גיליתי שיש לי סרטון, אז הנה, מלפני שנה. בקרוב התקדמויות נוספות...

נערך לאחרונה:
לא השוויתי בין אבקת חלבון לסטרואידים.
אבקת חלבון נועדה לעזור במקרה ואתה לא מצליח להגיע לכמויות החלבון הדרושות.
אם אתה מתאמץ למצוא קשר, ניתן לעשות הקבלה בין אבקת חלבון לבין טיפול תרופתי להעלאת טסטוסטרון לגברים עם טסט נמוך מאוד באופן טבעי. אבל זה כבר לא קשור לדיון.
התכוונתי להשוואה שעשית עם חלבון לסטרואידים, בטעות רשמתי אבקת חלבון.
לגבי הציטוט של אחלנן שהבאת, אלחנן בהחלט טען שסטרואידים הם משפרים משמעותית את הביצועים (הרבה יותר מ10 אחוז כמו שאתה טענת), אבל לא הדבר היחידי שעוזר לביצועים וברור שיש חשיבות לכל שאר המשתנים.
ואני באמת לא מנסה לצדד באף אחד, נטו מסתכל על הדיון מהצד וזה פשוט נראה שלא ירדתם לסוף דעתו.

התכוונתי להשוואה שעשית עם חלבון לסטרואידים, בטעות רשמתי אבקת חלבון.
לגבי הציטוט של אחלנן שהבאת, אלחנן בהחלט טען שסטרואידים הם משפרים משמעותית את הביצועים (הרבה יותר מ10 אחוז כמו שאתה טענת), אבל לא הדבר היחידי שעוזר לביצועים וברור שיש חשיבות לכל שאר המשתנים.
ואני באמת לא מנסה לצדד באף אחד, נטו מסתכל על הדיון מהצד וזה פשוט נראה שלא ירדתם לסוף דעתו.
מקבל. כנראה שכאשר קראתי את דבריו, הנחתי בטעות שהוא מתייחס לחומרים בתור משפר הביצועים היחידי שמהווה לבדו את הסיבה להישגים.

אגב, 10 זה רק מספר.
אין באמת נתונים אמיתיים על זה.

0 סקוואט ל160 ב5 שבועות
נכון שהיה לי בסיס מאוד יציב וחזק מהבנץ',ורגליים גדולות באופן טבעי,אבל עשיתי פה עבודה של כמה חודשים בחודש אחד.
אני לא זוקף את זה לזכות החומרים,סטרואידים לא חיזקו אותי. סטרואידים פתחו לי את האפשרות להתאמן כל יום,לפעמים פעמיים ביום,לא לישון כמו שצריך ועדיין להוסיף 5-10 קילו באימון הבא.
שוב,סטרואידים נתנו לי *אפשרות*. צריך לדעת לקחת את האפשרות הזאת ולעשות את המקסימום,גם שכואב,הגוף מלא דלקות,לא ישנים ומוותרים קצת על חיי חברה בשביל לגדול ולהתחזק

חחחח לא זוקף את זה לזכות החומרים אתה עושה צחוק מאיתנו או ממך?
חומרים נתנו לך את האפשרות להתאמן פי כמה ממתאמן טבעי בנוסף להגדיל פי כמה ממתאמן טבעי שריר
בנוסף יש דבר שנקרא זיכרון שריר אז צא מהסרט שאתה חי בו הסיבה שהגעת לזה זה כי פעם כבר עשית סקוואטים ואתה לוקח חומרים בתור טבעי שבחיים לא עשה רגליים בספק שהיית מגיע ל120 לחזרה

אמרתי שסטרואידים בשום צורה לא עשו אותי חזק יותר סתם ככה.
הם פתחו לי דלת להתאמן בצורה הרבה יותר קיצונית.

תקרא שוב אם לא הבנת

תקרא שוב אם לא הבנת
תעשה תרשים זרימה ותבין שסטרואידים עושים אותך חזק יותר

לפי ההיגיון שלך חדר כושר לא עושה אותך חזק יותר רק פותח לך דלת להתאמן בצורה טובה יותר

תקרא שוב אם לא הבנת

רגע אז אם לצורך העניין אתה על אותה תכנית שעשית בתור טבעי והתחלת לקחת חומרים, אתה לא תתקדם לאורך זמן
לא קטן בזכות החומרים גם עם אותם קלוריות ותזונה?

תודה @freazyyyy שהברת את דעתי.
@Sergio_Katz עכשיו שהגענו פחות או יותר לעמק השווה.

זכותי לומר שמה שמעניין אותי ומרשים בעיני הוא מתאמן טבעי שמרים כבד יותר ממתאמן מוזרק.
הרי זה כל הדיון שלי עם @רקון האם מה שמרשים אותי יותר זה טבעי שמרים הרבה או לא.
הוא בכוח מנסה להגיד שמה שמרשים אותי יותר זה משקל כבד גם אצל מסומם, מה לעשות, זה לא נכון.

לנושא שהכל התחיל ממנה, 200 ק,ג סקוואט זה לא עניין של מה בכך, זה עבודה קשה, ולא נפוץ כל כך בארץ במיוחד במסגרת טבעית.
ולעניות דעתי מי שנכנס לקבוצה הזאת של 200 ק"ג סקוואט, חצה מעין מחסום מנטלי חשוב.

לפי ההיגיון שלך חדר כושר לא עושה אותך חזק יותר רק פותח לך דלת להתאמן בצורה טובה יותר
נו ברור,שמח שהבנת.

אתה לא מכיר אנשים שמתאמנים שנים ולא מגיעים לשום דבר?
אתה צריך לדעת לנצל הזדמנויות,וזה כל מה שזה

נו ברור,שמח שהבנת.

אתה לא מכיר אנשים שמתאמנים שנים ולא מגיעים לשום דבר?
אתה צריך לדעת לנצל הזדמנויות,וזה כל מה שזה
זה היגיון דפוק ניסיתי לתת דוגמה יותר קיצונית שתבין כמה זה דפוק להגיד את זה עדיין לא הבנת

לנושא שהכל התחיל ממנה, 200 ק,ג סקוואט זה לא עניין של מה בכך, זה עבודה קשה, ולא נפוץ כל כך בארץ במיוחד במסגרת טבעית.
אחרי שכבר הגענו להסכמה, אני פנוי לומר שגם על הנקודה הזאת אני לא מסכים איתך.
זו שאלה של מסגרת גוף יותר מאשר יכולת מיוחדת.
אני חושב שגבר בגובה ממוצע ומעלה עם מבנה ממוצע ומעלה, יכול להגיע ל200 סקוואט תוך 2 תכניות אימון, כלומר שנה - שנה וחצי נכונות

אני האמת לא זוכר ככ אנשים כאן שהיה להם קשה או לקח להם הרבה זמן להגיע למשקל הזה

אני חושב שגבר בגובה ממוצע ומעלה עם מבנה ממוצע ומעלה, יכול להגיע ל200 סקוואט תוך 2 תכניות אימון, כלומר שנה - שנה וחצי נכונות
אם הבנתי את אלחנן, הוא לא אמר כמה קשה או לא קשה להגיע ל 200, אלא שבפועל זה יחסית נדיר בארץ, אני מניח שגם בגלל שהרבה אנשים לא יודעים/רוצים להתאמן ולאכול נכון בשביל להתחזק

אם הבנתי את אלחנן, הוא לא אמר כמה קשה או לא קשה להגיע ל 200, אלא שבפועל זה יחסית נדיר בארץ, אני מניח שגם בגלל שהרבה אנשים לא יודעים/רוצים להתאמן ולאכול נכון בשביל להתחזק
אם הבנתי נכון את אלחנן הוא מודד דברים במערכת הגוף של עצמו,ולא ביחס למערכת המעבדה,
ולכן כל טענה מלווה בכוחות מדומים, או טענות מדומות

אם הבנתי נכון את אלחנן הוא מודד דברים במערכת הגוף של עצמו,ולא ביחס למערכת המעבדה,
זכור לי שאתה סטודנט נכון?
אני מנחש שאתה לומד הנדסה כלשהי?🤣

אתה אולי חי בתוך בועה או פשוט דרך הרשת החברתית בלבד.
בפועל, בתחרויות מעטים האנשים שהרימו מעל 200 ק"ג.

היית פעם בתחרות פאוורליפטנג בפועל?
בחדרי הכושר, כמעט ואין סקוואטרים שמרימים 200. אלא אם כן אתה מחשיב רבעי סקוואט שנפוצים בכל מקום.

אני לא חושב שלהגיע ל 200 צריך לקחת הרבה זמן, זה יכול להגיע מאוד מהר במיוחד לאנשים כבדים יותר, אבל בפועל זה לא קורה, אין מספיק אנשים שפעילים גופנית, ששומרים על תזונה, שדוחפים את עצמם, עם ידע.

זה פשוט המציאות, מועדון ה 200 די ריק בארץ, לא בגלל שזה בלתי אפשרי להגיע ל 200.

אני באמת לא מבין למה צורת הדיון שלך כל כך אישית ולא נעימה, אבל אני חושב שאין לי מה להמשיך איתך את הדיון אם אתה לא מסוגל לנהל דיון בצורה בוגרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית