עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התכוונתי להשוואה שעשית עם חלבון לסטרואידים, בטעות רשמתי אבקת חלבון.לא השוויתי בין אבקת חלבון לסטרואידים.
אבקת חלבון נועדה לעזור במקרה ואתה לא מצליח להגיע לכמויות החלבון הדרושות.
אם אתה מתאמץ למצוא קשר, ניתן לעשות הקבלה בין אבקת חלבון לבין טיפול תרופתי להעלאת טסטוסטרון לגברים עם טסט נמוך מאוד באופן טבעי. אבל זה כבר לא קשור לדיון.
מקבל. כנראה שכאשר קראתי את דבריו, הנחתי בטעות שהוא מתייחס לחומרים בתור משפר הביצועים היחידי שמהווה לבדו את הסיבה להישגים.התכוונתי להשוואה שעשית עם חלבון לסטרואידים, בטעות רשמתי אבקת חלבון.
לגבי הציטוט של אחלנן שהבאת, אלחנן בהחלט טען שסטרואידים הם משפרים משמעותית את הביצועים (הרבה יותר מ10 אחוז כמו שאתה טענת), אבל לא הדבר היחידי שעוזר לביצועים וברור שיש חשיבות לכל שאר המשתנים.
ואני באמת לא מנסה לצדד באף אחד, נטו מסתכל על הדיון מהצד וזה פשוט נראה שלא ירדתם לסוף דעתו.
0 סקוואט ל160 ב5 שבועות
נכון שהיה לי בסיס מאוד יציב וחזק מהבנץ',ורגליים גדולות באופן טבעי,אבל עשיתי פה עבודה של כמה חודשים בחודש אחד.
אני לא זוקף את זה לזכות החומרים,סטרואידים לא חיזקו אותי. סטרואידים פתחו לי את האפשרות להתאמן כל יום,לפעמים פעמיים ביום,לא לישון כמו שצריך ועדיין להוסיף 5-10 קילו באימון הבא.
שוב,סטרואידים נתנו לי *אפשרות*. צריך לדעת לקחת את האפשרות הזאת ולעשות את המקסימום,גם שכואב,הגוף מלא דלקות,לא ישנים ומוותרים קצת על חיי חברה בשביל לגדול ולהתחזק
תקרא שוב,עד שתביןחחחח לא זוקף את זה לזכות החומרים אתה עושה צחוק מאיתנו או ממך?
הבנתי אתה עושה צחוק מעצמךתקרא שוב,עד שתבין
תעשה תרשים זרימה ותבין שסטרואידים עושים אותך חזק יותראמרתי שסטרואידים בשום צורה לא עשו אותי חזק יותר סתם ככה.
הם פתחו לי דלת להתאמן בצורה הרבה יותר קיצונית.
תקרא שוב אם לא הבנת
אמרתי שסטרואידים בשום צורה לא עשו אותי חזק יותר סתם ככה.
הם פתחו לי דלת להתאמן בצורה הרבה יותר קיצונית.
תקרא שוב אם לא הבנת
יכול להיות שכן,אבל אתה משאיר את עצמך באותה נקודה במקום לעשות את המקסימום שלךאתה לא תתקדם לאורך זמן
לא קטן בזכות החומרים גם עם אותם קלוריות ותזונה?
זה לא יפריע לסקוואט?
נו ברור,שמח שהבנת.לפי ההיגיון שלך חדר כושר לא עושה אותך חזק יותר רק פותח לך דלת להתאמן בצורה טובה יותר
זה היגיון דפוק ניסיתי לתת דוגמה יותר קיצונית שתבין כמה זה דפוק להגיד את זה עדיין לא הבנתנו ברור,שמח שהבנת.
אתה לא מכיר אנשים שמתאמנים שנים ולא מגיעים לשום דבר?
אתה צריך לדעת לנצל הזדמנויות,וזה כל מה שזה
אחרי שכבר הגענו להסכמה, אני פנוי לומר שגם על הנקודה הזאת אני לא מסכים איתך.לנושא שהכל התחיל ממנה, 200 ק,ג סקוואט זה לא עניין של מה בכך, זה עבודה קשה, ולא נפוץ כל כך בארץ במיוחד במסגרת טבעית.
אם הבנתי את אלחנן, הוא לא אמר כמה קשה או לא קשה להגיע ל 200, אלא שבפועל זה יחסית נדיר בארץ, אני מניח שגם בגלל שהרבה אנשים לא יודעים/רוצים להתאמן ולאכול נכון בשביל להתחזקאני חושב שגבר בגובה ממוצע ומעלה עם מבנה ממוצע ומעלה, יכול להגיע ל200 סקוואט תוך 2 תכניות אימון, כלומר שנה - שנה וחצי נכונות
אם הבנתי נכון את אלחנן הוא מודד דברים במערכת הגוף של עצמו,ולא ביחס למערכת המעבדה,אם הבנתי את אלחנן, הוא לא אמר כמה קשה או לא קשה להגיע ל 200, אלא שבפועל זה יחסית נדיר בארץ, אני מניח שגם בגלל שהרבה אנשים לא יודעים/רוצים להתאמן ולאכול נכון בשביל להתחזק
זכור לי שאתה סטודנט נכון?אם הבנתי נכון את אלחנן הוא מודד דברים במערכת הגוף של עצמו,ולא ביחס למערכת המעבדה,
ולכן כל טענה מלווה בכוחות מדומים, או טענות מדומות
אתה אולי חי בתוך בועה או פשוט דרך הרשת החברתית בלבד.אם הבנתי נכון את אלחנן הוא מודד דברים במערכת הגוף של עצמו,ולא ביחס למערכת המעבדה,
ולכן כל טענה מלווה בכוחות מדומים, או טענות מדומות
חחחחחחחחחחחח שישרפואני מנחש שאתה לומד הנדסה כלשהי?🤣