הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Lgd בשילוב dmaa

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
אני משתמש בפרי וורקאוט (מכין בעצמי את החומרים וכולל dmaa)
האם יש מניעה כלשהי לקחת חצי שעה לפני אימון את הפרי וורקאוט שכוללdmaa יחד עם lgd ?

• פותח/ת השרשור
הקיצר : או שתבין שבסייקל LGD לא תצטרך בשביל העייפות את הפריוורק הביתי / שתוריד מינון עד ל20 מ"ג DMAA .
📢
סליחה על הבורות אבל פריוורקאווט משפיע (או לא משפיע...) נקודתית ואילו lgd "עוזר" בבניית השרירים...לא ??

אאמממ ..
לא תוכל להפריד השפעות בניהם .
הפריוורק משפיע על הרבה מנגנונים ,
ולLGD יש השפעה על הרבה מנגנונים שאין לי כוח לחשוב עליהם אפילו ,
אני רק מכוון אותך לעינייני הלב שהDMAA בטוח משחק שם , והLGD מעלה זרימת דם מאזן חנקני אנדרנגלין ושניהם ביחד חגיגה 🤯
אז זהירות ☠️

* בכלל מתגובה שלך כאן אתה מסביר שהקטע שלך עם הפריוורק הוא רק הרחקת העייפות , אז כשתכניס LGD לא תצטרך את הפריוורק המסוכן הזה .

סליחה על הבורות אבל פריוורקאווט משפיע (או לא משפיע...) נקודתית ואילו lgd "עוזר" בבניית השרירים...לא ??
מה ששים אמר, גם התערובת שלך וגם הסארמס לא עובדים ״נקודתית״. בתערובת יש לך ממריצים ומרחיבי (כל המה שקשור לחנקן) ומכבצי כלי דם (DMAA) ועוד שטויות שלא עושות כלום. Lgd מפעיל רצפטורים של טסטוסטרון בעיקר בשרירים, אך לא בלבד בשרירים (לכן יש את כל העניין של חרמנות, ערנות, דיכוי ציר, פגיעה בכבד).
כלומר אתה יורה לכל הכיוונים וקשה לנבא תופעות לוואי (זה גם לא נחקר, dmaa ירד משיווק בשנות השבעים , lgd בכלל חומר אפור). לדעתי , הסכנה הכי גדולה, במיוחד בגיל שלך, זה הקדם אימון שלך. עדיף טיפה לעלות מינון של סארמס ולא להגיע למיון עם התקף לב.
d לבד בלי הpre זה לא אותו דבר
אולי אז אין צורך בזה, תעשה אימון יותר עדין ו תתאושש טוב לאימון הבא
ותהרגו אותי אבל לא עפתי באוויר מעשר מג lgd. נחמד בסך הכל, אבל אנשים מתארים פה שילוב של אקסטזי עם ויאגרה בציפוי של טרן אצטט 😵

אפילו Rad140 מישהו שאני מכיר והיה עם בסיס 100מ"ג טסט לזריקה 200 שבועי הרגיש את הRad כמו טרן 🤯 אומר הכוח והעצבים 🏋️ מזכירים לו טרן 👉👌
והמינון התחיל ב10 גג הגיע ל20..

נערך לאחרונה:
אפילו Rad140 מישהו שאני מכיר והיה עם בסיס 100מ"ג טסט הרגיש את הRad כמו טרן 🤯 אומר הכוח והעצבים 🏋️ מזכירים לו טרן 👉👌
והמינון התחיל ב10 גג הגיע ל20..
מעניין אם טרן יזיז לי משהו אחרי הטיול שעשיתי בסארמים לפי דבריך חחח

וואלה כמוני , יאללה צריך לעשות קבוצת תמיכה לנפגעי pct
איכשהו אני מגיע לpct אחרי כולם עם שיפצורים
Mk677 וקרדרין ואיזה bpc-157 tb-500
אולי נספיק להזמין גם epilaton וגם follisatin ביחד עם המים הבקטרוסטטיים
ככה לא יהיה משעמם בpct ויהיה כיףף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית