עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סליחה על הבורות אבל פריוורקאווט משפיע (או לא משפיע...) נקודתית ואילו lgd "עוזר" בבניית השרירים...לא ??הקיצר : או שתבין שבסייקל LGD לא תצטרך בשביל העייפות את הפריוורק הביתי / שתוריד מינון עד ל20 מ"ג DMAA .
📢
מה ששים אמר, גם התערובת שלך וגם הסארמס לא עובדים ״נקודתית״. בתערובת יש לך ממריצים ומרחיבי (כל המה שקשור לחנקן) ומכבצי כלי דם (DMAA) ועוד שטויות שלא עושות כלום. Lgd מפעיל רצפטורים של טסטוסטרון בעיקר בשרירים, אך לא בלבד בשרירים (לכן יש את כל העניין של חרמנות, ערנות, דיכוי ציר, פגיעה בכבד).סליחה על הבורות אבל פריוורקאווט משפיע (או לא משפיע...) נקודתית ואילו lgd "עוזר" בבניית השרירים...לא ??
אולי אז אין צורך בזה, תעשה אימון יותר עדין ו תתאושש טוב לאימון הבאd לבד בלי הpre זה לא אותו דבר
זה השפיע , פשוט זה לא ברמות שחלק מאנשים מתארים פה 🤭🤬 שום דבר לא משפיע עליך
מעניין אם טרן יזיז לי משהו אחרי הטיול שעשיתי בסארמים לפי דבריך חחחאפילו Rad140 מישהו שאני מכיר והיה עם בסיס 100מ"ג טסט הרגיש את הRad כמו טרן 🤯 אומר הכוח והעצבים 🏋️ מזכירים לו טרן 👉👌
והמינון התחיל ב10 גג הגיע ל20..
איזה חומרים היה לך בסייקל?עכשיו סקרנתם אותי על ה LGD
אבל יש לי עוד זמן, רק עוד 3 ימים מתחיל PCT
איזה חומרים היה לך בסייקל?
לכמה זמן ?סייקלון פשוט, טסט+מאסטרון
סליחה 100 מ"ג לזריקה זה 200 מ"ג שבועי בסיס
לכמה זמן ?
וואלה כמוני , יאללה צריך לעשות קבוצת תמיכה לנפגעי pctהיה מתוכנן ל12 שבועות, בפועל 11 שבועות, עוד כמה ימים כבר מתחיל PCT
איכשהו אני מגיע לpct אחרי כולם עם שיפצוריםוואלה כמוני , יאללה צריך לעשות קבוצת תמיכה לנפגעי pct
ערכה טובה לPCT והתרופות הרגילות לPCT נימצאות ?Mk677 וקרדרין ואיזה bpc-157 tb-500