עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טמוקסי/נולבהדקס 20 ואז 40 וhcg 5000 יחידות למשך שבוע-שבועיים ופה ושם בסייקל טפטפתי סה"כ 2000 יחידות כדי להיות 'בטוח'ערכה טובה לPCT והתרופות הרגילות לPCT נימצאות ?
במקרה שלך אפילו כמה טיפטופיי HCG יכול לעזור
הייתי ממליץ לשים את פרגניל בשבועות צינון עכשיו, לפני תחילה של pct. בזמן pct עדיף להרגע מכל התוספות. קרדרין גם לא יעזור לך בשום דבר, אולי mk677 יהיה מועיל לשמר קצת את השריר.טמוקסי/נולבהדקס 20 ואז 40 וhcg 5000 יחידות למשך שבוע-שבועיים ופה ושם בסייקל טפטפתי סה"כ 2000 יחידות כדי להיות 'בטוח'
וואלה כמוני , יאללה צריך לעשות קבוצת תמיכה לנפגעי pct
אה טעות שלי חשבתי אתה הולך לדחוף 5,000iu במכה 🤣טמוקסי/נולבהדקס 20 ואז 40 וhcg 5000 יחידות למשך שבוע-שבועיים ופה ושם בסייקל טפטפתי סה"כ 2000 יחידות כדי להיות 'בטוח'
אתה רוצה להגיד שאנשים לוקחים גם 2 קלומיד וגם 2 טמוקסי ביום ?!?הטמוקסיפן והכלומיד לא צריך לעלות ל2 כדורים עם כל התרופות לpct שיש לך תנסה ללכת על המינימום כדורים שצריך לבלוע , נגיד כדור טמוקסיפן וכדור
לא לקחתי 2000 במכה אלא 250 250 500 500 500 מפוזרים בשבועות שוניםאה טעות שלי חשבתי אתה הולך לדחוף 5,000iu במכה 🤣
לא היית צריך להכניס 2,000iu במכה כזאת באמצע סייקל ✌️ אבל שטויות אפשר להמשיך הלאה ,
אז אני מבין 5,000iu למשך שבועיים איך אתה מחלק את זה מה הפרוטוקול ?
הטמוקסיפן והכלומיד לא צריך לעלות ל2 כדורים עם כל התרופות לpct שיש לך תנסה ללכת על המינימום כדורים שצריך לבלוע , נגיד כדור טמוקסיפן וכדור כלומיד 🤩 .
ועדיין כשאני כותב את זה כדור ליום כלומיד וטמוקסיפן לחודש זה נשמע לי ממללאאא ,
אני על עצמי במקרה שלך הייתי עושה כדור כלומיד יום כן יום לא וטמוקסיפן כדור ביום לא יום כן של הכלומיד , כאילו מנסה לקזז מינונים פחות תרופות ולהשיג PCT מועיל .
כמה כלומיד צריך ואיך לשלב ביחד עם הpct אותו?הייתי ממליץ לשים את פרגניל בשבועות צינון עכשיו, לפני תחילה של pct. בזמן pct עדיף להרגע מכל התוספות. קרדרין גם לא יעזור לך בשום דבר, אולי mk677 יהיה מועיל לשמר קצת את השריר.
וגם לדעתי אין צורך בשני כדורים של נולבה, כדור ביום לחודש וסיימת את הסיפור. אם אתה לא מתחיל סייקל הבא בזמן קרוב, תחשוב על לקחת אחרי חודש נולבה עוד שבועיים של חצי כדור (אם יש קלומיד לשבועיים האלה אז בכלל פגז). כך תוכל לקפוץ מעל הטסט הטבעי שלך באיזה עשרים יחידות ולהנות מזה עוד איזה 3-4 חודשים.
לא חושב שיהיה לך בעיה עם hct אחרי 3 חודשים סייקל, די בטוח שלא.
יאלה מצפיםאפרסם בהמשך היום שיהיה לי גישה לאקסל את התכנון המדויק
גרג דוסטיאלה מצפים
מי תיכנן את האקסל הזה ?