תראו אממ התחלתי חיטוב לפני חודש ככה אפילו פחות ,
עכשיו שיניתי את התוכנית ל FBW הכי פשוטה שקיימת מכונות אפילו יש לי ,
אין דדליפט אין כלום שם בגלל שלא הייתי עושה לפני החיטוב את זה , אז אם אני יתחיל בחיטוב דדליפט וסקוואט לפי דעתי זה לא יעזור לי כל כך ,
אוקיי עכשיו אני בבעיה במקום לרדת אני רק עולה במשקל ולא באחוזי שומן באחוזי שומן אני נשאר בערך אותו דבר ,
עכשיו אני עושה אירובי שותה המון מים ויכול להיות התזונה שלי גרועה נכנסתי מקודם לתפריט שיש לכם באתר ולא הבנתי משהו אחד כל נקודה שיש בארוחה צריך לאכול או נקודה אחת נגיד :
ארוחה 4
• 2 דנונה 0 % + 6-7 חצאי אגוזי מלך
• 3 קפסולות אומגה 3 (אופציונלי)
עכשיו זה אומר שאני צריך לאכול נקודה אחת או את שניהם ? ,
וגם כל כמה זמן לאכול את זה ומתי להתחיל את הארוחות ? ,
זה בקשר לתזונה ,
עכשיו בקשר לתוכנית אימונים שמעו זאת תוכנית אימונים מזה פשוטה אין לי כלום בה ואני לא מסתדר עם FBW היא לא עובדת עלי אף פעם סתם אני מתאמן בה ,
הייתי רוצה קצת אפשרויות לתוכניות בחיטוב תנו לי שמות ואני יקרא קצת ,
וקראתי את התוכנית של חיטוב באתר אבל אני רוצה לראות עוד אפשרויות אם יש .
תודה רבה לעוזרים 😃
עכשיו שיניתי את התוכנית ל FBW הכי פשוטה שקיימת מכונות אפילו יש לי ,
אין דדליפט אין כלום שם בגלל שלא הייתי עושה לפני החיטוב את זה , אז אם אני יתחיל בחיטוב דדליפט וסקוואט לפי דעתי זה לא יעזור לי כל כך ,
אוקיי עכשיו אני בבעיה במקום לרדת אני רק עולה במשקל ולא באחוזי שומן באחוזי שומן אני נשאר בערך אותו דבר ,
עכשיו אני עושה אירובי שותה המון מים ויכול להיות התזונה שלי גרועה נכנסתי מקודם לתפריט שיש לכם באתר ולא הבנתי משהו אחד כל נקודה שיש בארוחה צריך לאכול או נקודה אחת נגיד :
ארוחה 4
• 2 דנונה 0 % + 6-7 חצאי אגוזי מלך
• 3 קפסולות אומגה 3 (אופציונלי)
עכשיו זה אומר שאני צריך לאכול נקודה אחת או את שניהם ? ,
וגם כל כמה זמן לאכול את זה ומתי להתחיל את הארוחות ? ,
זה בקשר לתזונה ,
עכשיו בקשר לתוכנית אימונים שמעו זאת תוכנית אימונים מזה פשוטה אין לי כלום בה ואני לא מסתדר עם FBW היא לא עובדת עלי אף פעם סתם אני מתאמן בה ,
הייתי רוצה קצת אפשרויות לתוכניות בחיטוב תנו לי שמות ואני יקרא קצת ,
וקראתי את התוכנית של חיטוב באתר אבל אני רוצה לראות עוד אפשרויות אם יש .
תודה רבה לעוזרים 😃