הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה שאלות

OmerBit

משתמש מתחיל
236
7
נק' מוניטין:
35
236
7
תראו אממ התחלתי חיטוב לפני חודש ככה אפילו פחות ,
עכשיו שיניתי את התוכנית ל FBW הכי פשוטה שקיימת מכונות אפילו יש לי ,
אין דדליפט אין כלום שם בגלל שלא הייתי עושה לפני החיטוב את זה , אז אם אני יתחיל בחיטוב דדליפט וסקוואט לפי דעתי זה לא יעזור לי כל כך ,
אוקיי עכשיו אני בבעיה במקום לרדת אני רק עולה במשקל ולא באחוזי שומן באחוזי שומן אני נשאר בערך אותו דבר ,
עכשיו אני עושה אירובי שותה המון מים ויכול להיות התזונה שלי גרועה נכנסתי מקודם לתפריט שיש לכם באתר ולא הבנתי משהו אחד כל נקודה שיש בארוחה צריך לאכול או נקודה אחת נגיד :
ארוחה 4
• 2 דנונה 0 % + 6-7 חצאי אגוזי מלך
• 3 קפסולות אומגה 3 (אופציונלי)
עכשיו זה אומר שאני צריך לאכול נקודה אחת או את שניהם ? ,
וגם כל כמה זמן לאכול את זה ומתי להתחיל את הארוחות ? ,
זה בקשר לתזונה ,

עכשיו בקשר לתוכנית אימונים שמעו זאת תוכנית אימונים מזה פשוטה אין לי כלום בה ואני לא מסתדר עם FBW היא לא עובדת עלי אף פעם סתם אני מתאמן בה ,
הייתי רוצה קצת אפשרויות לתוכניות בחיטוב תנו לי שמות ואני יקרא קצת ,
וקראתי את התוכנית של חיטוב באתר אבל אני רוצה לראות עוד אפשרויות אם יש .

תודה רבה לעוזרים 😃

בקשר לסקוואט ודדליפט, זה כן יעזור לך כי אתה תשמר בסופו של דבר יותר מסת שריר כי אתה תעבוד יותר עצים + תהיה לך את האפשרות לתרגל טכניקה וללמוד את התרגילים.
איך אתה יודע שאתה עולה במשקל? מתי אתה נמדד אחרי אוכל? תימדד בבוקר אחרי הפיפי של הבוקר, זהו המדד הכי מדוייק.
כל נקודה בתפריטים באתר = אתה צריך לאכול, אם יש / זה אומר "או", יש לך מקרא למעלה.
מה יש ב FBW שהיא לא עובדת עליך? מה זה אומר "לא עובדת עלי?", מה אתה מצפה להשיג מתוכנית אימונים בחיטוב? חוץ משמירה על הקיים לא תשיג שום דבר באף תוכנית, ואם יש כאלו תודיע לי (מבחינת מסת שריר).

• פותח/ת השרשור
הייתי עושה פעם דדליפט וסקוואט אבל בקושי הייתי מרים וכנראה שגם הטכניקה שלי לא הייתה הכי משהו וכבר מלא זמן שאני לא עושה אז לא נראלי שזה אפקטיבי דווקא לחזור לזה עכשיו , אני רוצה להתחיל דווקא דדליפט וסקוואט כדי לתרגל שהטכניקה תיהיה טובה ואז איך שאני יסיים חיטוב ישר להתחיל SS ,
לפי המשקל אני כל פעם עולה אבל האחוזי שומן נשארים באותו מקום לפי מה שאני רואה , אני אחרי שעתיים של האוכל ככה לפעמים יותר , אני יקנה לי משקל נורמלי שיהיה בבית בכל זאת ואני ישקל כל פעם שאני ירצה ,
אהה חח אבל זה לא הרבה אוכל אם כל נקודה אני יאכל ? את האו הבנתי פשוט העיניין של הנקודות לא היה לי ברור ,
האמת לא יודע כל כך אני הייתי רגיל לעבוד AB אף פעם לא הצלחתי לעבוד עם FBW האמת שאתה די צודק בחיטוב אין לי כל כך מה להשיג אבל כאילו בתאכלס לא נוח לי כל כך עם התוכנית הזאת למרות שאני עושה מכונות ודאמבלים ולפעמים יוצא לי לעשות לג פרס ששם אני שם משקל גבוה אבל זה חרטה הלג פרס הזה ,
הקיצר התוכנית יכול להיות לא הבעיה אולי הבעיה שלי בתזונה אתמול סתם דיברנו אני והמאמן והוא אמר שאני לא אוכל נכון למשל אני שותה המון נס קפה , אחרי אימון אני אוכל פחמימות במקום חלבון , ובערך זה מה שדיברנו יש לי המון טעויות ובגלל זה נכנסתי לתפריט הזה .

בתפריט עכשיו הארוחה 1 מתי היא מתחילה ? ב 8 בבוקר ? או שאחרי ואם כן אז מהי הארוחה שאמורים לאכול ב 8 בבוקר ואיך אני מסדר את השעות בערך ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית