עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תתפלא אבל יש אנשים ש250 טסט לשבוע כן יפתח להם תיבת פנדורה, למרות שהסיכוי הוא נמוך מאוד הוא עדיין קייםאז מה שאני אומר זה שאם כבר הורדת לו את האנבאר באותם סיבות אני יכול להגיד לך אפשר להוריד את ה500 ל300/400 מה שיגרום בסייקל ראשון לעלייה מטורפת בשריר בלי פתיחת תיבת הפנדורה .
אני חושב שיותר חשוב אחוז השומן שאיתו נכנסים לסייקל,מאשר הכמות 250,300,וכותתפלא אבל יש אנשים ש250 טסט לשבוע כן יפתח להם תיבת פנדורה, למרות שהסיכוי הוא נמוך מאוד הוא עדיין קיים
נכנס לסייקל ב12%אני חושב שיותר חשוב אחוז השומן שאיתו נכנסים לסייקל,מאשר הכמות 250,300,וכו
נהוג להגיד כמה חומר אתה שם בשבוע, אפשר לעשות 7 זריקות של 250 בשבוע 😃אגב.
הכוונה הייתה ל250 מ"ג לזריקה, לא ציינתי את ה*זריקה כי חשבתי שזה מובן מאליו שזה לא שבוע.
😃נהוג להגיד כמה חומר אתה שם בשבוע, אפשר לעשות 7 זריקות של 250 בשבוע 😃
אחוז שומן בהחלט חשוב כדי לקבוע מטרות (לא תעשה מסה עם 35% שומן) ולהחליט על טיפול באסטרדיול. אבל חוץ מזה כמובן שמינון של החומר זה החלטה מאוד משמעותית , 350 טסט זה לא 900 , לטוב ולרעחשוב אחוז השומן
אני לא מצליח לחשוב על איזה בעיות יכולות לצוץ למישהו שלא עושה דברים קיצוניים עם תזונה או אימונים (להיות נגיד בעודף של 4000 או חוסר 1000, או לתת 7 יומנים עם נפח גבוה בשבוע), שקצת מבין מה הוא עושה עם חומרים ואיך הוא מטפל בעצמו כדי להוריד תופעות לוואי של עודף אסטרדיול ודיכוי ציר הורמונלי.יפתח להם תיבת פנדורה,
אם אתה מתחיל סייקל תעדכן כאןנכנס לסייקל ב12%
תתפלא אבל יש אנשים ש250 טסט לשבוע כן יפתח להם תיבת פנדורה, למרות שהסיכוי הוא נמוך מאוד הוא עדיין קייםאז מה שאני אומר זה שאם כבר הורדת לו את האנבאר באותם סיבות אני יכול להגיד לך אפשר להוריד את ה500 ל300/400 מה שיגרום בסייקל ראשון לעלייה מטורפת בשריר בלי פתיחת תיבת הפנדורה .
זאת בדיוק הנקודה שלי, כל אחד יגיב אחרת לפי הנתונים והגנטיקה שלואני חושב שיותר חשוב אחוז השומן שאיתו נכנסים לסייקל,מאשר הכמות 250,300,וכו
אין שום דבר רעיל בכדורים האלה.. זה סתם דרך פשוטה ונוחה להסביר שהם לכאורה מסוכנים לכבד.
הבעיות בכבד הם בגלל תהליך אנזימטי מוגבר שהמטרה שלו היא פירוק האלקילציה(קשר כימי בשרשרת פחמנים).
אין שום רעל..
פרווירון מעט יוצא דופן,אתה צודק. אבל אין באמת הבדל בין אנאבר לסופרדרול.
מי שכן "רעיל" במיוחד זה היילוטסטין כי יש לו 2 קשרים כפולים. אחד שמונע פירוק בכבד(כמו כל האוראלים) ואחד שמונע המרה לאסטרוגן(היילו זה טסט אוראלי בעקרון)
אפשר להגיד שהיילו זה דיבול מהונדס ספציפית לפאוורליפטינג
בלי מחלות רקע,הפטיטיס או התמכרות לאלכוהול..סביר להניח שלא. תצטרך לעשות abuse רציני לכדוריםאז אתה אומר שאני לא יכול לקבל שחמת כבד מכדורים? כי אם אני יכול זה רעיל אח
שאיזה 17a methyl נותן לכבד שלי אגרוף
בלי מחלות רקע,הפטיטיס או התמכרות לאלכוהול..סביר להניח שלא. תצטרך לעשות abuse רציני לכדורים
בלי מחלות רקע,הפטיטיס או התמכרות לאלכוהול..סביר להניח שלא. תצטרך לעשות abuse רציני לכדורים