הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Intensity day: 155kg squats

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
הפעם היה פחות קשה מה152.5, שבוע שעבר זה עלה כל כך לאט ובגלל זה התפוצץ לי איזה נים באף בגלל הלחץ.

צודק. נראה לי שעכשיו צריך ללכת על הכיוון של צלחות מזוייפות LOL
צריך לקחת גם בחשבון את עניין הקסמים ,אם קופרפילד העלים מטוס אין שום סיבה שקורן לא יצליח להרים 155 ק"ג שלוש פעם בעזרת כישופים כאלו ואחרים LOL

סקוואט יפה מאוד , נראה קל....כל הכבוד.
ה-160 קרוב....התקדמות מעולה.

אתה לא עוצר אוויר מוקדם מידי?

You must spread some Reputation around before giving it to קפטן שלד again

• פותח/ת השרשור
קבב - דווקא המוט הרגיש לי בסדר, אבל כן אפילו המגנזיום על הגב לא תמיד עוזר, אני מזיע מלא.

יש מצב שיכולתי לתת 4 ואולי אולי אולי 5, אבל בשביל מה 😛

קצ'וק - מה הכוונה עוצר אוויר מוקדם מדי? ולגבי 160 עוד נראה, זה תלוי בהרבה דברים (בעיקר במרפק שלי.

נראה שאתה לוקח אוויר ועוצר נשימה "זמן רב מידי" לפני שאתה יורד...
אישית אני אוהב לקח אוויר תו"כ ירידה בשליש העליון של הירידה שהחזה כבר נוטה למטה , ויותר קל למלא את ה"בטן" באוויר....

אתה מרגיש כאב במרפק בזמן סקוואט? כנראה שבאמת דפקת אותו חזק...

• פותח/ת השרשור
כן הכאב זה בזמן הסקוואט.
לקחת אוויר בירידה זה נשמע לי רעיון רע, אבל כל אחד ומה שעובד עליו אחי!

כבוד! יפה מאוד... מה נותנים לכם לאכול שם בפיונירס?

אבל מה זה ההקפצות המוזרות האלה של המוט בין החזרות? המוט מתגלגל לך אחורה או משהו?

• פותח/ת השרשור
כבוד! יפה מאוד... מה נותנים לכם לאכול שם בפיונירס?

אבל מה זה ההקפצות המוזרות האלה של המוט בין החזרות? המוט מתגלגל לך אחורה או משהו?
הלוואי וזה היה קשור לפיונירס, אמרו לי שאני השמנתי באימון ולא נראה שהתקדמתי יותר מדי באוף סיזן שלקחתי.

זה עוזר לי להרים את החזה ולכווץ, סתם קטע שאימצתי. זה כמו שהמשקולנים עושים שטויות לפני שהם מושכים, אם זה לא מזיק אז הכל ט1סט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית