עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ניתן להסיק כלום מהתמונה
רוצה שאני אעלה תמונות של ישבנים עם צ׳יסטות של אנשים שהזריקו חומר מאמפולה? לא צריך להיות גאון כדי להכין אמפולה כי מכונות עושות את העבודה, אבל צריך להיות דביל רציני לשים חומר לא טוב באמפולות ולמכור לאנשים.Alpha pharma זאת חברה הודית טובה, אם זה זיוף אז זיוף לא הכי רע, כי לא קל להכין אמפולות במחסן של אבא.
מסכים איתך לגמרי, לא אמרתי שאמפולה הופכת את זה לטסט של בייאר. פשוט חבר׳ה שהשקיעו במכונה כזאת שמלחימה אמפולות כנראה ירצו לפחות טיפה לשמור על תנאים נאותים.רוצה שאני אעלה תמונות של ישבנים עם צ׳יסטות של אנשים שהזריקו חומר מאמפולה? לא צריך להיות גאון כדי להכין אמפולה כי מכונות עושות את העבודה, אבל צריך להיות דביל רציני לשים חומר לא טוב באמפולות ולמכור לאנשים.
בדיוק ההיפך, לך תדע אם האמפולות סטריליות אם המכונה מתוחזקת נכון, (עיקור והכלרה) רוב ״הטבחים״ בארץ לא מעבירים את השמן פילטרזציה ולא יודעים באיזה טמפרטורה מדוייקת החומר נמס וזה לרוב מה שגורם לאנשים להגיע למיון ולנקז את תישבן החדש שגדל להם, שישקיעו בייצור בטוח ולא באמפולות, אבל זה לא יקרה בחיים מהסיבה שאמפולות שוות יותר וזה מכניס כ ס ף!מסכים איתך לגמרי, לא אמרתי שאמפולה הופכת את זה לטסט של בייאר. פשוט חבר׳ה שהשקיעו במכונה כזאת שמלחימה אמפולות כנראה ירצו לפחות טיפה לשמור על תנאים נאותים.
ולשים לב טוב טוב שהקוד לא מפנה לאתר מזוייף של אלפא פארם, יש מלא סקאמרים ונוכלים ברשת, רצו בעולם מלא חברות עם 5 אתרים שרק אחד מהם הוא המקוריאלפא פרמה אין מה לדאוג אתה פשוט לוקח את החפיסה ומקליד את הקוד באתר שלהם 😃
מה זא?אווו ווא חבר שלנו מקושר .
קרוב לצלחת
מה זה אומר קרוב לצלחתאלפא פארמה בין החברות הטובות שיש היום בשוק בהנחה שזה לא זיוף, מאוד נהנתי בשימוש בחומרים שלהם אם זה שמנים או אוראלים,מישהו פה דיבר עליהם לא יפה אז אחדד ואגיד שכנירא נפלתה קורבן לזיוף או שאתה דילר,בגדול לא התאכזבתי פעם אחת מהחברה הזו הדיבול והוינסטרול והטורינבול שלהם מדהים הכלומיד שלהם פועל הטסטעם שלהם מדהימים הארימדקס שלהם עובד. אם יש לך אלפא כנירא אתה קרוב לצלחת חחח
ואיך אני יכול לדעת האם החומר מזוייף או לאמה זה אומר קרוב לצלחת
קרוב לצלחת סתם מושג שאומר שיש לאותו דילר קומבינה טובה,ואתההבדיקה אתה מבצע באתר שלהם יש שם שתי קודים אחד שצריך לגרד ואחת נירא לעין תבדןק באתר החבילות סגורות הרמטיתמה זה אומר קרוב לצלחת
ואיך אני יכול לדעת האם החומר מזוייף או לא