הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החברה הזו מקורית או זיוף?

YonatanKG

משתמש מתחיל
136
36
נק' מוניטין:
12
136
36
577-1.jpg

אלפא פארם, חברה נחמדה של סטרואידים שלא כל המוצרים שלהם הם כאלה ואוו, מה שכן בישראל יש להם שם של מכון ויצמן ואנשים חושבים שמדובר בבוגאטי של עולם החומרים, אז ככה מנסיון תבדוק אם המוצר מקורי במידה והוא מקורי אז הטסט שלהם בסדר, הכדורים שלהם לא שווים כלום ומתפוררים, והמחיר? פראייר מי שמשלם על מוצר כזה מחיר של רפואי, אגב יש בשטחים מלא אלפא פארם מזוייף אחד לאחד אז הנחתי לך חומר למחשבה...
Alpha pharma זאת חברה הודית טובה, אם זה זיוף אז זיוף לא הכי רע, כי לא קל להכין אמפולות במחסן של אבא.
רוצה שאני אעלה תמונות של ישבנים עם צ׳יסטות של אנשים שהזריקו חומר מאמפולה? לא צריך להיות גאון כדי להכין אמפולה כי מכונות עושות את העבודה, אבל צריך להיות דביל רציני לשים חומר לא טוב באמפולות ולמכור לאנשים.

רוצה שאני אעלה תמונות של ישבנים עם צ׳יסטות של אנשים שהזריקו חומר מאמפולה? לא צריך להיות גאון כדי להכין אמפולה כי מכונות עושות את העבודה, אבל צריך להיות דביל רציני לשים חומר לא טוב באמפולות ולמכור לאנשים.
מסכים איתך לגמרי, לא אמרתי שאמפולה הופכת את זה לטסט של בייאר. פשוט חבר׳ה שהשקיעו במכונה כזאת שמלחימה אמפולות כנראה ירצו לפחות טיפה לשמור על תנאים נאותים.

מסכים איתך לגמרי, לא אמרתי שאמפולה הופכת את זה לטסט של בייאר. פשוט חבר׳ה שהשקיעו במכונה כזאת שמלחימה אמפולות כנראה ירצו לפחות טיפה לשמור על תנאים נאותים.
בדיוק ההיפך, לך תדע אם האמפולות סטריליות אם המכונה מתוחזקת נכון, (עיקור והכלרה) רוב ״הטבחים״ בארץ לא מעבירים את השמן פילטרזציה ולא יודעים באיזה טמפרטורה מדוייקת החומר נמס וזה לרוב מה שגורם לאנשים להגיע למיון ולנקז את תישבן החדש שגדל להם, שישקיעו בייצור בטוח ולא באמפולות, אבל זה לא יקרה בחיים מהסיבה שאמפולות שוות יותר וזה מכניס כ ס ף!
אני אישית מקבל trt אז אני סומך רק על אמפולות של באייר 😃

אלפא פרמה אין מה לדאוג אתה פשוט לוקח את החפיסה ומקליד את הקוד באתר שלהם 😃
ולשים לב טוב טוב שהקוד לא מפנה לאתר מזוייף של אלפא פארם, יש מלא סקאמרים ונוכלים ברשת, רצו בעולם מלא חברות עם 5 אתרים שרק אחד מהם הוא המקורי

הפונטים והצבע שונים מהתמונה למעלה:s49:
*זה של חבר
מה מקורי ומה לא?!

קבצים מצורפים

• E8E37C80-4832-4B01-B2CC-70034F7A4307.jpeg
    E8E37C80-4832-4B01-B2CC-70034F7A4307.jpeg
    KB 84.5 · צפיות: 213
  • 6FB6648F-1F75-43FD-B09B-BD47C2254970.jpeg
    6FB6648F-1F75-43FD-B09B-BD47C2254970.jpeg
    KB 96.1 · צפיות: 238
אלפא פארמה בין החברות הטובות שיש היום בשוק בהנחה שזה לא זיוף, מאוד נהנתי בשימוש בחומרים שלהם אם זה שמנים או אוראלים,מישהו פה דיבר עליהם לא יפה אז אחדד ואגיד שכנירא נפלתה קורבן לזיוף או שאתה דילר,בגדול לא התאכזבתי פעם אחת מהחברה הזו הדיבול והוינסטרול והטורינבול שלהם מדהים הכלומיד שלהם פועל הטסטעם שלהם מדהימים הארימדקס שלהם עובד. אם יש לך אלפא כנירא אתה קרוב לצלחת חחח

• פותח/ת השרשור
אלפא פארמה בין החברות הטובות שיש היום בשוק בהנחה שזה לא זיוף, מאוד נהנתי בשימוש בחומרים שלהם אם זה שמנים או אוראלים,מישהו פה דיבר עליהם לא יפה אז אחדד ואגיד שכנירא נפלתה קורבן לזיוף או שאתה דילר,בגדול לא התאכזבתי פעם אחת מהחברה הזו הדיבול והוינסטרול והטורינבול שלהם מדהים הכלומיד שלהם פועל הטסטעם שלהם מדהימים הארימדקס שלהם עובד. אם יש לך אלפא כנירא אתה קרוב לצלחת חחח
מה זה אומר קרוב לצלחת
מה זה אומר קרוב לצלחת
ואיך אני יכול לדעת האם החומר מזוייף או לא

מה זה אומר קרוב לצלחת

ואיך אני יכול לדעת האם החומר מזוייף או לא
קרוב לצלחת סתם מושג שאומר שיש לאותו דילר קומבינה טובה,ואתההבדיקה אתה מבצע באתר שלהם יש שם שתי קודים אחד שצריך לגרד ואחת נירא לעין תבדןק באתר החבילות סגורות הרמטית

אני הבאתי אלפא פארמה מתאילנד ואחלה חברה.
יש להם אפילו אפליקציה באייפון שאתה יכול להזין את הקוד על הקופסה ולראות אם זה מקורי.

מה ההבדל בין טסט של באייר לטסט של חברות אחרות

זה אותו טסט זה אותו הורמון/סטרואיד/חומר פעיל

תסבירו לי

אצל באייר לפי דעתי החומר הוא 100% חומר פעיל.
100% סטריליזציה וכו וכו

לכאורה בחברות הug אולי המינון לא מדויק
ורמת ההכנה וכו וכו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית