עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין פעם שלא לקחתי ולא הרגשתי גוש תקוע לי בישבן עד מצב שאני לא נרדם למשך ימים. אולי שמן זית הולך אצלך חלק לא יודע.טסטווירון כואב? אולי סוסטנון של אורגנון בזמנו שהיה בארץ כאב רצח אבל באייר לא כואב בכלל ואני הכי בכיין ורגיש לזריקה כואבת
יכול להיות שהגוף שלי התרגל לשמן הזה, בכל אופן לא מרגיש כאב ממנו בכללאין פעם שלא לקחתי ולא הרגשתי גוש תקוע לי בישבן עד מצב שאני לא נרדם למשך ימים. אולי שמן זית הולך אצלך חלק לא יודע.
אם יש לך מרשם מקופת חולים זה יעלה כמו שער התרופות בסבסוד מהמדינה ,ובאופן פרטי פי שתיים מזהאסור לדבר על מחירים
אבל המחיר לרפואי טסטווירון הוא תלת סיפרתי?
כי לי עם מרשם הוא דו ספרתי
וואלה אני עכשיו חודש עם טסט מבית מרקחת , לא מרגיש אותו אחרי 3 דקות אחי, בכלל כלוםבכל הפעמים שהשתמשתי בטסטווירון
8 במספר
היה לי גולה,כאב,אודם
אבל זו ההרגשה הטובה בעולם
שילוב של סופרמן+יו הפנר
של בייאר ?אם יש לך מרשם מקופת חולים זה יעלה כמו שער התרופות בסבסוד מהמדינה ,ובאופן פרטי פי שתיים מזה
וואלה אני עכשיו חודש עם טסט מבית מרקחת , לא מרגיש אותו אחרי 3 דקות אחי, בכלל כלום
כן, בבית מרקחת יש רק באיירשל בייאר ?
תצחק אני גם לא הייתי מרגיש אותו כ"כ. רק שהחלפתי לקצרים. אנטט לא משפיע עליי טוב.כן, בבית מרקחת יש רק באייר
למה עם קצרים אנשים עושים סייקלים יותר קצרים מבחינת אורך הסייקל?תצחק אני גם לא הייתי מרגיש אותו כ"כ. רק שהחלפתי לקצרים. אנטט לא משפיע עליי טוב.
נכנס מהר יותר ועובד מהר יותר 6 שבועות שווה ערך ל-10. יש גם בקרה יתרון שהאסטר קצר מיד מרגישים ורואים תוצאות , וגם אפשר להפסיק באמצע , בניגוד לאנטט שלוקח זמן וכל הכאב ראש הזה.למה עם קצרים אנשים עושים סייקלים יותר קצרים מבחינת אורך הסייקל?
יש לזה הסבר?
אבל בסופו של דבר סייקל זה משהו שמכניס את האוכל שאתה אוכל יותר טוב לשריריםנכנס מהר יותר ועובד מהר יותר 6 שבועות שווה ערך ל-10. יש גם בקרה יתרון שהאסטר קצר מיד מרגישים ורואים תוצאות , וגם אפשר להפסיק באמצע , בניגוד לאנטט שלוקח זמן וכל הכאב ראש הזה.
תריץ 10 שבועות על פרופ יום כן יום לא. התוצאות יהיו הרבה יותר טובות מאנטט. לאנטט יש משקל לאסטר ב-בפרופ אתה מקבל יותר טסט פר מ"ג. באנטט לוקח כ-4-5 שבועות להגיע לשיא. הכל עניין של נוחות ועדפה.אבל בסופו של דבר סייקל זה משהו שמכניס את האוכל שאתה אוכל יותר טוב לשרירים
לא תרצה שהוא יהיה ארוך כדי שיהיה יותר זמן בו האוכל שאתה אוכל נכנס יותר טוב לשרירים?
כי היית על 4 טוטאל זה מיד משפיע 😋🍴@Pharmacist
אני זוכר ששאלתי כאן חברים
״מה,מה אני אמור להרגיש״
ומהזריקה השנייה,התחלתי להרגיש..
ערנות,חרמנות שיא,שעות על גבי שעות היתה לי זיקפה,הייתי מסיים אימון ומרגיש שעות אחריו את הפאמפ...
@Pharmacist
אני זוכר ששאלתי כאן חברים
״מה,מה אני אמור להרגיש״
ומהזריקה השנייה,התחלתי להרגיש..
ערנות,חרמנות שיא,שעות על גבי שעות היתה לי זיקפה,הייתי מסיים אימון ומרגיש שעות אחריו את הפאמפ...
אבל אחרי ה2-5 שבועות הראשונים בהם החומר מגיע לפיק בדם כי זה אנטט, איך יש הבדל בדיוק? הרי זה אותו טסט וערכים גבוהים שלו בדם, קשה לי לתפוס את זהתריץ 10 שבועות על פרופ יום כן יום לא. התוצאות יהיו הרבה יותר טובות מאנטט. לאנטט יש משקל לאסטר ב-בפרופ אתה מקבל יותר טסט פר מ"ג. באנטט לוקח כ-4-5 שבועות להגיע לשיא. הכל עניין של נוחות ועדפה.
ברור שלא אסטר פרופינאט שוקל יותר מאנטט, בוא נגיד שבאנטט 250 מ״ג יש 170 מ״ג ב1 מיליליטר ובפרופ יש 90-95 מ״ג ב1 מיליליטר, זה יוצא בערך שאנטט הוא 70% לעומת פרופ שהוא 90%250 מג של אנטט זה לא 250 מג פרופיאנט מבחינת תפוקה
ניתן להסיק כי שם החברה הוא Alpha Pharma, והוא שאל לגבי החברה
כנראה שזה אותו הכלומיד שנפל עלי, הטסט שלהם הוא בסדר ונוח להזרקה וזה מה שחשוב אבל לדעתי המחיר שדורשים על אלפא בארץ הוא לא מצדיק בלשון המעטה, לקחתי חברות אנדרגראונד אחרות בעבר ובינהם היה גם וורטקס שנתנו עבודה טובה בחצי מחיר מאלפא וזה מה שאנשים לא מבינים, לא כל מה שמגיע יפה ויוקרתי שווה את המחיר, בכסף שרוצים על טסט של אלפא בארץ אפשר כבר לקנות באייר מקורי.אלפא היא חברה מאוד וותיקה, שומרת על קו אחיד לאורך שנים. לפני כשנה היתה להם פדיחה עם כדורים שהחלו להתפורר, הם יצאו בהודעה מסודרת גם באתר שלהם לכל המשווקים, כולם קיבלו זיכוי אך לפחות ממה שאני יודע הרבה לא החזירו את הסחורות ואו השמידו והמשיכו למכור. אני נתקלתי רק בכלומיד מתפורר מאותה הסדרה.
הרבה מהתגובות כאן מסתמכים על הרגשות, שזה בהחלט פרמטר כל שהו אך ממש לא תמיד משקף את במציאות, אריזה יפה יכולה בקלות לעורר אפקט ״פלצבו״
אם זה טסט, לרוב לא יהיו זיופים, גם די פשוט לבדיקה, בדיקת דם פשוטה תגלה לא קצת. יש ערכות של רויד טסט שהן מראות סוג החומר אך לא כמות חומר פעיל.
לכן חלק מהמוצרים אני אישית מעביר לבדיקות מעבדה כאן בארץ. המעבדה היחידה שמוכנה לבדוק חומרים היא ״ספקטרולאב״ המחירים מאוד גבוהים, בהזדמנות אשוחח עם מייק ואולי נעשה כאן כמו שעשינו בעבר עם אבקות חלבון, אם כל אחד יזרוק כמה שקלים אפשר יהיה להריץ בדיקות לכל החברות כל כמה זמן.
אני עד עכשיו מממן את זה מהכיס הפרטי שלי, לפני כל עונה תחרותית אני מכניס מספר מוצרים לבדיקה.
על הבדיקה שאני אצרף, שילמתי 4,000 אלף שח חסר שם פרימו שזה עדיין בעבודה. בהחלט מחיר גבוה לכל הדעות, אך לצערי נכון לעכשיו זו הדרך היחידה לדעת מה באמת מכיל כל כדור ואו כל אמפולה.
אצרף בדיקה אחרונה שערכתי עצמאית למוצרים:
1. ארומזין
2. ארימדקס
3. אנאבר
פותח הפוסט - יש לך קודים על המוצר, זו חברה שנוטים לזייף אותה ויש אלטרנטיבות אפילו זולות יותר במידה ומדובר בטסט בלבד.
הטסט של וורטקס יותר נגיש ללקוח מבחינת מחיר, השמנים לא כואבים (לפחות לא לי ולא על פי הדיווחים), יש לי גם איפה שהו בדיקה של וורטקס טסט ממה שזכור לי יצא ל- 1 מ״ל 272 מ״ג אא״לט אעלה את הבדיקה הזאת שאחזור למשרד.
אלפא היא חברה מאוד וותיקה, שומרת על קו אחיד לאורך שנים. לפני כשנה היתה להם פדיחה עם כדורים שהחלו להתפורר, הם יצאו בהודעה מסודרת גם באתר שלהם לכל המשווקים, כולם קיבלו זיכוי אך לפחות ממה שאני יודע הרבה לא החזירו את הסחורות ואו השמידו והמשיכו למכור. אני נתקלתי רק בכלומיד מתפורר מאותה הסדרה.
הרבה מהתגובות כאן מסתמכים על הרגשות, שזה בהחלט פרמטר כל שהו אך ממש לא תמיד משקף את במציאות, אריזה יפה יכולה בקלות לעורר אפקט ״פלצבו״
אם זה טסט, לרוב לא יהיו זיופים, גם די פשוט לבדיקה, בדיקת דם פשוטה תגלה לא קצת. יש ערכות של רויד טסט שהן מראות סוג החומר אך לא כמות חומר פעיל.
לכן חלק מהמוצרים אני אישית מעביר לבדיקות מעבדה כאן בארץ. המעבדה היחידה שמוכנה לבדוק חומרים היא ״ספקטרולאב״ המחירים מאוד גבוהים, בהזדמנות אשוחח עם מייק ואולי נעשה כאן כמו שעשינו בעבר עם אבקות חלבון, אם כל אחד יזרוק כמה שקלים אפשר יהיה להריץ בדיקות לכל החברות כל כמה זמן.
אני עד עכשיו מממן את זה מהכיס הפרטי שלי, לפני כל עונה תחרותית אני מכניס מספר מוצרים לבדיקה.
על הבדיקה שאני אצרף, שילמתי 4,000 אלף שח חסר שם פרימו שזה עדיין בעבודה. בהחלט מחיר גבוה לכל הדעות, אך לצערי נכון לעכשיו זו הדרך היחידה לדעת מה באמת מכיל כל כדור ואו כל אמפולה.
אצרף בדיקה אחרונה שערכתי עצמאית למוצרים:
1. ארומזין
2. ארימדקס
3. אנאבר
פותח הפוסט - יש לך קודים על המוצר, זו חברה שנוטים לזייף אותה ויש אלטרנטיבות אפילו זולות יותר במידה ומדובר בטסט בלבד.
הטסט של וורטקס יותר נגיש ללקוח מבחינת מחיר, השמנים לא כואבים (לפחות לא לי ולא על פי הדיווחים), יש לי גם איפה שהו בדיקה של וורטקס טסט ממה שזכור לי יצא ל- 1 מ״ל 272 מ״ג אא״לט אעלה את הבדיקה הזאת שאחזור למשרד.