הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החברה הזו מקורית או זיוף?

YonatanKG

משתמש מתחיל
136
36
נק' מוניטין:
12
136
36
577-1.jpg

מסכים עם כל מילה. המקורי מגיע עם קוד בדיקה באתר. ניסיתי ווינסטרול שלהם לפני כשנה וחצי היה פשוט מדהים!. מי שמלכלך עליהם כנראה לא טעם את הדבר האמיתי.

הביאו לי מעל ל200 ווינסטרול ו50 פרימו אף כדור לא התפרק לי, התוצאות היו מדהימות אני לא יודע על מה אתה מדבר.

איזו הקפצה הזויה...חח
מהקצת שקראתי..
  1. אלפא לא חברה רפואית ומי שחושב כך זו בעיה שלו
  2. זה שמוכרים בארץ אלפא במחירים מופקעים זה לא אומר שזו הדרך היחידה להשיג אותם
  3. מניסיון שלי החומרים שלהם וגם הכדורים תמיד סיפקו את הסחורה.
  4. על כדורים מתפוררים שלהם אני קורא לראשונה פה..אישית לא נתקלתי בזה...אם כבר אז זה קיים בהרבה מחברות הug המקומיות
  5. איכות השמנים שלהם בהחלט מעידה שהיצור נעשה בתנאים נאותים הרבה מעבר לחברות ug שהשם לא מאוד הולך לפניהן...אבל באייר(גם איתם יש לי ניסיון) זה לא.. כי מטבע הדברים מה שמיוצר בחברה רפואית בינלאומית (במקרה זה גרמנית) תחת כל התקנים הבינלאומיים המחמירים יהיה אמין נקי בטוח ואיכותי יותר...רק שבאייר יש רק פרימו וטסטווירון
  6. יש עניין אחד שאותי קצת מבאס באלפא והוא שבד"כ חברות שמייצרות באמפ..בדומה לאלפא נותנות אקסטרה קטנה של חומר מעבר ל1ml מתוך מחשבה שלוקחת בחשבון את החומר שהולך לאיבוד בטפטוף ובטווח שבין קצה המחט לתחילת הסקלה כדי שכל אמפ תספק הזרקה של 1ml בדיוק..באלפא זה לא תמיד קורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית