עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם התכוונת אלי אז הבאתי מתאילנד כמה מוצרים שלהם כמו כלומיד, טסט אנטט,אנבר, ומדובר באלפא המקורי שעובר קוד בדיקה, הטסט עבד טוב לגבי הכדורים לא השתמשתי כי היה צריך להסניף אותם בגלל שהם התפוררו, אני לא מכיר במושגים של ״קרוב לצלחת״ כי לא מדובר פה בקוקאין אלא בתרופות שהם מאוד זולות לייצור, הייתה תקופה שאנשים השביחו את טייגר פארמה אז הבאתי בשנת 2014 טייגר מקורי 100% שכל זריקה הייתה כאב שיתוקי ודיאנבול שחוץ מצרבות מוות לא עשה כלום, אין סוף לשמות מסחריים אבל לכל בלוף יש סוף בדיוק כמו לאייגר פארמה, לא חסרים ברנדים טובים וזולים יותר מאלפא פארמה והאינדיקציה הכי טובה היא על מפתחי גוף, אני מכיר מלא בארץ ובעולם שמכינים לעצמם במטבח בבית ותאמין לי שגם בלי המיתוג המסחרי הבדיקות דם והשייפ שלהם הוכיחו שהם לקחו חומרים שעובדים, זה מצחיק אותי כל פעם מחדש שאנשים מייחסים חשיבות למותגים כאילו מדובר בביגוד והנעלה, יכול להיות שהאלפא שהגיע אלי נהרס מלחות או משהו אחר והכדורים התפוררו אבל הם כן היו עובדים כי הטסט היה טוב גם בהזרקה וגם בתוצאה אבל להגיד שאלפא זה ואוו זה קצת בדיחה, זה סך הכל תרופה שאלפא מייצרת תחת המותג שלה והיא כנראה אמינה וזה הכל(:אלפא פארמה בין החברות הטובות שיש היום בשוק בהנחה שזה לא זיוף, מאוד נהנתי בשימוש בחומרים שלהם אם זה שמנים או אוראלים,מישהו פה דיבר עליהם לא יפה אז אחדד ואגיד שכנירא נפלתה קורבן לזיוף או שאתה דילר,בגדול לא התאכזבתי פעם אחת מהחברה הזו הדיבול והוינסטרול והטורינבול שלהם מדהים הכלומיד שלהם פועל הטסטעם שלהם מדהימים הארימדקס שלהם עובד. אם יש לך אלפא כנירא אתה קרוב לצלחת חחח
אצל באייר לפי דעתי החומר הוא 100% חומר פעיל.
100% סטריליזציה וכו וכו
לכאורה בחברות הug אולי המינון לא מדויק
ורמת ההכנה וכו וכו
אצל באייר לפי דעתי החומר הוא 100% חומר פעיל.
100% סטריליזציה וכו וכו
ורמת ההכנה וכו וכו
ההבדל הוא פיקוח פרמצבטי בתקנים מחמירים לבין 0 פיקוח אם בכלל של כל חברות אנדרגראונד, אלפא נחשבת לרפואי אבל של תאילנד, כמו שקראצ׳י נחשב לרפואי באיראן ופקיסטן, בחיים האלה הכל יחסי גם בייצור תרופות(:אצל באייר לפי דעתי החומר הוא 100% חומר פעיל.
100% סטריליזציה וכו וכו
ורמת ההכנה וכו וכו
מסכים עם כל מילה. המקורי מגיע עם קוד בדיקה באתר. ניסיתי ווינסטרול שלהם לפני כשנה וחצי היה פשוט מדהים!. מי שמלכלך עליהם כנראה לא טעם את הדבר האמיתי.אלפא פארמה בין החברות הטובות שיש היום בשוק בהנחה שזה לא זיוף, מאוד נהנתי בשימוש בחומרים שלהם אם זה שמנים או אוראלים,מישהו פה דיבר עליהם לא יפה אז אחדד ואגיד שכנירא נפלתה קורבן לזיוף או שאתה דילר,בגדול לא התאכזבתי פעם אחת מהחברה הזו הדיבול והוינסטרול והטורינבול שלהם מדהים הכלומיד שלהם פועל הטסטעם שלהם מדהימים הארימדקס שלהם עובד. אם יש לך אלפא כנירא אתה קרוב לצלחת חחח
הביאו לי מעל ל200 ווינסטרול ו50 פרימו אף כדור לא התפרק לי, התוצאות היו מדהימות אני לא יודע על מה אתה מדבר.אם התכוונת אלי אז הבאתי מתאילנד כמה מוצרים שלהם כמו כלומיד, טסט אנטט,אנבר, ומדובר באלפא המקורי שעובר קוד בדיקה, הטסט עבד טוב לגבי הכדורים לא השתמשתי כי היה צריך להסניף אותם בגלל שהם התפוררו, אני לא מכיר במושגים של ״קרוב לצלחת״ כי לא מדובר פה בקוקאין אלא בתרופות שהם מאוד זולות לייצור, הייתה תקופה שאנשים השביחו את טייגר פארמה אז הבאתי בשנת 2014 טייגר מקורי 100% שכל זריקה הייתה כאב שיתוקי ודיאנבול שחוץ מצרבות מוות לא עשה כלום, אין סוף לשמות מסחריים אבל לכל בלוף יש סוף בדיוק כמו לאייגר פארמה, לא חסרים ברנדים טובים וזולים יותר מאלפא פארמה והאינדיקציה הכי טובה היא על מפתחי גוף, אני מכיר מלא בארץ ובעולם שמכינים לעצמם במטבח בבית ותאמין לי שגם בלי המיתוג המסחרי הבדיקות דם והשייפ שלהם הוכיחו שהם לקחו חומרים שעובדים, זה מצחיק אותי כל פעם מחדש שאנשים מייחסים חשיבות למותגים כאילו מדובר בביגוד והנעלה, יכול להיות שהאלפא שהגיע אלי נהרס מלחות או משהו אחר והכדורים התפוררו אבל הם כן היו עובדים כי הטסט היה טוב גם בהזרקה וגם בתוצאה אבל להגיד שאלפא זה ואוו זה קצת בדיחה, זה סך הכל תרופה שאלפא מייצרת תחת המותג שלה והיא כנראה אמינה וזה הכל:)
ההבדל הוא פיקוח פרמצבטי בתקנים מחמירים לבין 0 פיקוח אם בכלל של כל חברות אנדרגראונד, אלפא נחשבת לרפואי אבל של תאילנד, כמו שקראצ׳י נחשב לרפואי באיראן ופקיסטן, בחיים האלה הכל יחסי גם בייצור תרופות:)
לי אישית אם לא היה מרשם לא הייתי משקיע בלשלם על רפואי אבל אני גם לא אשלם תמחיר שדורשים על אלפא בארצנו הקטנה והיפה, הייתי קונה כבר באייר במחיר מלא בלי מרשם בכסף הזה.
תכף אנסה לעלות תמונה ותבין על מה דיברתימסכים עם כל מילה. המקורי מגיע עם קוד בדיקה באתר. ניסיתי ווינסטרול שלהם לפני כשנה וחצי היה פשוט מדהים!. מי שמלכלך עליהם כנראה לא טעם את הדבר האמיתי.
הביאו לי מעל ל200 ווינסטרול ו50 פרימו אף כדור לא התפרק לי, התוצאות היו מדהימות אני לא יודע על מה אתה מדבר.
כנראה שזה לא המקןרי ונפלת על פייק אפילו אם קנית בתאיחנד לא הכל שם אמיתיתכף אנסה לעלות תמונה ותבין על מה דיברתי
ממש לא פייק עבר קוד והכל באתר המקורי של אלפא, אני לא תייר במה שקשור לחומרים תאמין ליכנראה שזה לא המקןרי ונפלת על פייק אפילו אם קנית בתאיחנד לא הכל שם אמיתי
הם הגיעו מפוררים? כנראה ההכנה היית גרועה , זה אותו טבלט כמו שהיה ליהכדורים האלה נקנו מבית מרקחת בתאילנד בינואר 2018, גם הכלומיד וגם האנבר הגיעו ככה מפוררים
ממש לא פייק עבר קוד והכל באתר המקורי של אלפא, אני לא תייר במה שקשור לחומרים תאמין לי
בוא נהייה רגע אובייקטיבים, חברת שמתיימרת להיות פארמה תוציא מוצרים כאלה למכירה? תחפש תרופות מהארץ שפג תוקפן הם לא יתפוררו ככה, חברת אלפא פארמה היא לא חברה רפואית ברמה שFDA מאשר משמע היא אנדרגראונד לכל דבר ועניין רק במחיר מופקע, מי שקונה אותם בארץ הוא פראייר של הדילר, אם כבר שווה להביא לבד מחו״ל כמות קטנה לצריכה עצמית במידה ואתה כבר שם, אני בכסף הזה קונה רפואי בארץ במיוחד שמדובר בתרופות שיקום ואנטי אסטרוגנים שלא חסר לנו כאן.הם הגיעו מפוררים? כנראה ההכנה היית גרועה , זה אותו טבלט כמו שהיה לי[/QUOTEא
אפילו בציפוי לטבליות הם לא השקיעו זה מגוחך לקרוא לזה רפואיבוא נהייה רגע אובייקטיבים, חברת שמתיימרת להיות פארמה תוציא מוצרים כאלה למכירה? תחפש תרופות מהארץ שפג תוקפן הם לא יתפוררו ככה, חברת אלפא פארמה היא לא חברה רפואית ברמה שFDA מאשר משמע היא אנדרגראונד לכל דבר ועניין רק במחיר מופקע, מי שקונה אותם בארץ הוא פראייר של הדילר, אם כבר שווה להביא לבד מחו״ל כמות קטנה לצריכה עצמית במידה ואתה כבר שם, אני בכסף הזה קונה רפואי בארץ במיוחד שמדובר בתרופות שיקום ואנטי אסטרוגנים שלא חסר לנו כאן.
אני לא טוען שהם פארמה רפואים וכו. אלה שהם טובים! לגבי פס היצור אני לא יודע מה עבר עליהם , רק יודע שהחוויה שהיית לי איתם היית מרשימה מאוד.בוא נהייה רגע אובייקטיבים, חברת שמתיימרת להיות פארמה תוציא מוצרים כאלה למכירה? תחפש תרופות מהארץ שפג תוקפן הם לא יתפוררו ככה, חברת אלפא פארמה היא לא חברה רפואית ברמה שFDA מאשר משמע היא אנדרגראונד לכל דבר ועניין רק במחיר מופקע, מי שקונה אותם בארץ הוא פראייר של הדילר, אם כבר שווה להביא לבד מחו״ל כמות קטנה לצריכה עצמית במידה ואתה כבר שם, אני בכסף הזה קונה רפואי בארץ במיוחד שמדובר בתרופות שיקום ואנטי אסטרוגנים שלא חסר לנו כאן.
אפילו בציפוי לטבליות הם לא השקיעו זה מגוחך לקרוא לזה רפואי
אני לא התכוונתי למושגי בית סוהר או משהו כזה ולא לקוקאין אנלי מושג איך הגעתה לזה, זה מוזר לגבי הפירור הזה ומה שציינתה זה בהחלט נכון. אני אישית נתקלתי לטובה בחומרים האלה מסכים איתך שיש יותר זול וטוב אבל אני אוהב ללכת על בטוח (פארמהקום,אלפא,בלקן (הליין שמגיע מי מולדבה ולא מי בלרוס או אוקראינה) דראגון פארמה,הילמה,Sis,סקירוקס) אישית לא נתקלתי הרבה בבעיות רק מי פעם אחת שנפלתי על משהו שהיה כתוב עליו מסטרון אבל מסטרון זה בהחלט לא היה ופעם אחת על טורינבול שהיה בכלל דיבולאם התכוונת אלי אז הבאתי מתאילנד כמה מוצרים שלהם כמו כלומיד, טסט אנטט,אנבר, ומדובר באלפא המקורי שעובר קוד בדיקה, הטסט עבד טוב לגבי הכדורים לא השתמשתי כי היה צריך להסניף אותם בגלל שהם התפוררו, אני לא מכיר במושגים של ״קרוב לצלחת״ כי לא מדובר פה בקוקאין אלא בתרופות שהם מאוד זולות לייצור, הייתה תקופה שאנשים השביחו את טייגר פארמה אז הבאתי בשנת 2014 טייגר מקורי 100% שכל זריקה הייתה כאב שיתוקי ודיאנבול שחוץ מצרבות מוות לא עשה כלום, אין סוף לשמות מסחריים אבל לכל בלוף יש סוף בדיוק כמו לאייגר פארמה, לא חסרים ברנדים טובים וזולים יותר מאלפא פארמה והאינדיקציה הכי טובה היא על מפתחי גוף, אני מכיר מלא בארץ ובעולם שמכינים לעצמם במטבח בבית ותאמין לי שגם בלי המיתוג המסחרי הבדיקות דם והשייפ שלהם הוכיחו שהם לקחו חומרים שעובדים, זה מצחיק אותי כל פעם מחדש שאנשים מייחסים חשיבות למותגים כאילו מדובר בביגוד והנעלה, יכול להיות שהאלפא שהגיע אלי נהרס מלחות או משהו אחר והכדורים התפוררו אבל הם כן היו עובדים כי הטסט היה טוב גם בהזרקה וגם בתוצאה אבל להגיד שאלפא זה ואוו זה קצת בדיחה, זה סך הכל תרופה שאלפא מייצרת תחת המותג שלה והיא כנראה אמינה וזה הכל:)
ההבדל הוא פיקוח פרמצבטי בתקנים מחמירים לבין 0 פיקוח אם בכלל של כל חברות אנדרגראונד, אלפא נחשבת לרפואי אבל של תאילנד, כמו שקראצ׳י נחשב לרפואי באיראן ופקיסטן, בחיים האלה הכל יחסי גם בייצור תרופות:)
לי אישית אם לא היה מרשם לא הייתי משקיע בלשלם על רפואי אבל אני גם לא אשלם תמחיר שדורשים על אלפא בארצנו הקטנה והיפה, הייתי קונה כבר באייר במחיר מלא בלי מרשם בכסף הזה.
אתה תהנה מהם חחחחחח 🤪אני לא טוען שהם פארמה רפואים וכו. אלה שהם טובים! לגבי פס היצור אני לא יודע מה עבר עליהם , רק יודע שהחוויה שהיית לי איתם היית מרשימה מאוד.
שאתחיל עם הטסט שלהם אדע מיד מה לגבי השמנים , כי אני מתחיל עם קצרים ומיד מרגיש חוסר שינה, עצבים, וכו.
מחכה כבר לקלל אנשים בכביש ולריב על ספות בחד"כ חחחחחאני לא התכוונתי למושגי בית סוהר או משהו כזה ולא לקוקאין אנלי מושג איך הגעתה לזה, זה מוזר לגבי הפירור הזה ומה שציינתה זה בהחלט נכון. אני אישית נתקלתי לטובה בחומרים האלה מסכים איתך שיש יותר זול וטוב אבל אני אוהב ללכת על בטוח (פארמהקום,אלפא,בלקן (הליין שמגיע מי מולדבה ולא מי בלרוס או אוקראינה) דראגון פארמה,הילמה,Sis,סקירוקס) אישית לא נתקלתי הרבה בבעיות רק מי פעם אחת שנפלתי על משהו שהיה כתוב עליו מסטרון אבל מסטרון זה בהחלט לא היה ופעם אחת על טורינבול שהיה בכלל דיבול
אתה תהנה מהם חחחחחח 🤪
אפשר ללכת על בטוח ולשלם פחות, נתת דוגמא מצויינת על החומרים שמגיעים ממולדובה והם יותר זולים בארץ מאלפא כמעט בחצי כסף ונותנים עבודה טובה , זה פשוט גניבה וגזל לקנות אמפולה של אלפא בשקלים בודדים ולמכור אותם במחיר של רפואי פה בארץ.אני לא התכוונתי למושגי בית סוהר או משהו כזה ולא לקוקאין אנלי מושג איך הגעתה לזה, זה מוזר לגבי הפירור הזה ומה שציינתה זה בהחלט נכון. אני אישית נתקלתי לטובה בחומרים האלה מסכים איתך שיש יותר זול וטוב אבל אני אוהב ללכת על בטוח (פארמהקום,אלפא,בלקן (הליין שמגיע מי מולדבה ולא מי בלרוס או אוקראינה) דראגון פארמה,הילמה,Sis,סקירוקס) אישית לא נתקלתי הרבה בבעיות רק מי פעם אחת שנפלתי על משהו שהיה כתוב עליו מסטרון אבל מסטרון זה בהחלט לא היה ופעם אחת על טורינבול שהיה בכלל דיבול
אתה תהנה מהם חחחחחח 🤪
גם המחירים שדופקים על רפואי טסטוירון גנבה לאור יום.אפשר ללכת על בטוח ולשלם פחות, נתת דוגמא מצויינת על החומרים שמגיעים ממולדובה והם יותר זולים בארץ מאלפא כמעט בחצי כסף ונותנים עבודה טובה , זה פשוט גניבה וגזל לקנות אמפולה של אלפא בשקלים בודדים ולמכור אותם במחיר של רפואי פה בארץ.
נו ואותם דילרים שמבריחים אלפא לארץ מבקשים כמעט את אותו המחיר זו באמת גניבה, לא חסר חומרים טובים ואמינים בחצי כסף.גם המחירים שדופקים על רפואי טסטוירון גנבה לאור יום.
מסכים לגמרי לגמרי. בגלל הסיבה הזו אני לא קונה רפואי יותרנו ואותם דילרים שמבריחים אלפא לארץ מבקשים כמעט את אותו המחיר זו באמת גניבה, לא חסר חומרים טובים ואמינים בחצי כסף.
אנשים מחפשים לגזור קופון, ובגלל זה אני תמיד שונא לשמוע שעפים על ברנד כזה או אחר ומשלמים מחירים של פארמה מקוריהיה תקופה קצרה אז שהיה בשוק מסתובב קאלפה אני זוכר המחירים האלה היום גניבה פשוט בושה ועוד לבחור שבא לדילר בתור מישהו שרואים שיש עליך ניסיון יש לך בשר על הגוף אתה לא עושה סייקל ראשון והז*ן הזה בלי בושה אומר לך את המחיר על החומרים אני פשוט התחלתי לצחוק לו בפנים ואמרתי לו שהיה לך יום טוב הסתובבתי הלכתי יש דילרים הרבה יותר טובים ממנו והרבה יותר זולים פשוט בושה
דו. אבל מוגזם לאמפולה. יש חברות ug שהחומרים שלהם טיל וגם לא כואבים כמו הטסטוירון , פחות אוהב אותו.אסור לדבר על מחירים
אבל המחיר לרפואי טסטווירון הוא תלת סיפרתי?
כי לי עם מרשם הוא דו ספרתי
טסטווירון כואב? אולי סוסטנון של אורגנון בזמנו שהיה בארץ כאב רצח אבל באייר לא כואב בכלל ואני הכי בכיין ורגיש לזריקה כואבתדו. אבל מוגזם לאמפולה. יש חברות ug שהחומרים שלהם טיל וגם לא כואבים כמו הטסטוירון , פחות אוהב אותו.