הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקרית מוזרה - לא יודע מה לעשות

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך

Dmk

משתמש קבוע
1,046
628
נק' מוניטין:
1,402
1,046
628
אני מתאמן ב5/3/1.
כל הבלוק הדדליפט הלך אחלה, הגעתי ליום האחרון של הבלוק ובסט השני (3 חזרות) כבר התקשיתי מאוד, בצורה מוגזמת. את המשקל המקסימלי לא חושב שאצליח לחזרה אחת.
כל השרשרת האחורית פשוט מרגישה מאוד מוזר. גם הגריפ מרגיש חלש
לא בטוח מה כדאי לעשות בהמשך.

עדכון:
החלטתי לנסות בכל זאת. החלטה לא חכמה במיוחד אבל הרגשתי שזה טיפשי לוותר מראש.
הצלחתי לעשות חזרה אחת, עלה די סבבה, הרבה יותר מהצפוי. החלטתי ללכת על הדאבל אבל האחיזה קצת קרסה ונפלתי קצת מעל הברך.
בסך הכל בסדר - מאמין שסתם יום רע, מכל הבחינות.
בבלוק הקודם הוספתי לטריינינג מקס בדדליפט רק 2.5, כי הוא קצת התעכב. מאמין שעכשיו אאלץ לעשות את אותו הדבר, על אף שברוב הבלוק דברים נראו טוב.
אשמח להתייעץ איתכם

נערך לאחרונה:
כמה זמן אתה עושה את התכנית? איך הייתה ההתקדמות שלך עד עכשיו? כלומר עם כמה התחלת וכמה יש לך היום?
מה השינוי שלך במשקל גוף בזמן הזה?
איך ההתאוששות שלך? (שינה, תזונה)
איזה תכניות עשית לפני כן ומה הייתה ההתקדמות שלך בהן?

• פותח/ת השרשור
כמה זמן אתה עושה את התכנית? איך הייתה ההתקדמות שלך עד עכשיו? כלומר עם כמה התחלת וכמה יש לך היום?
מה השינוי שלך במשקל גוף בזמן הזה?
איך ההתאוששות שלך? (שינה, תזונה)
איזה תכניות עשית לפני כן ומה הייתה ההתקדמות שלך בהן?
אני עושה את התכנית חצי שנה.

הTMs ההתחלתיים היו:
65 בנץ
105 סקוואט
40 פרס
132.5 דדליפט

כיום הם:
80 בנץ
95 פרונט סקוואט*
155 דדליפט
55 פרס
* באימון האחרון של הבלוק הרביעי אני חושב שקרעתי משהו, שבועיים בערך נמנעתי מסקוואטים לגמרי כי פשוט כאב לי. אחר כך עברתי לפרונט כי פחות כאב. מאמין שזו יכולה להיות סיבה קריטית לפיגור בדדליפט.

אם מדברים על ליפטס שבאמת עשיתי, התחלתי מ:
60 בנץ ל7
90 סקוואט ל9
30 פרס ל11
120 דדליפט ל7
מודע לעובדה שהחישובים עדיפים עם טווח חזרות נמוך יותר, אבל לפני שהתחלתי את האימון פשוט המשכתי סט עבודה של כל אחד מהם וזה מה שיצא.

היום:
75 בנץ ל5
90 פרונט ל5 (היה 115 סקוואט ל4 שבמהלך הסט התחילו הכאבים)
52.5 פרס ל5
147.5 דדליפט לסינגל

המשקל גוף היה קצת מעל 70, היום הוא 74.5
התזונה במקום, שינה גם כן בדרך כלל סבבה אבל בשבוע האחרון קצת לא ממש. הייתי מאוד לחוץ השבוע.
לא ממש עשיתי תכניות קודמות שבאמת התמקדו בכוח ועבדו עם אחוזים, עד כמה שזה נשמע מוזר וטיפשי שהתחלתי עם זאת - הלימודים לוחצים והרגשתי שהתכנית הזאת תשאיר לי מקום. לא היה אכפת לי מכמה התקדמות תהיה, העיקר שאני תמיד ממשיך להתקדם. עכשיו כשזה מאט אני לא בטוח מה לעשות.

אני עושה את התכנית חצי שנה.

הTMs ההתחלתיים היו:
65 בנץ
105 סקוואט
40 פרס
132.5 דדליפט

כיום הם:
80 בנץ
95 פרונט סקוואט*
155 דדליפט
55 פרס
* באימון האחרון של הבלוק הרביעי אני חושב שקרעתי משהו, שבועיים בערך נמנעתי מסקוואטים לגמרי כי פשוט כאב לי. אחר כך עברתי לפרונט כי פחות כאב. מאמין שזו יכולה להיות סיבה קריטית לפיגור בדדליפט.

אם מדברים על ליפטס שבאמת עשיתי, התחלתי מ:
60 בנץ ל7
90 סקוואט ל9
30 פרס ל11
120 דדליפט ל7
מודע לעובדה שהחישובים עדיפים עם טווח חזרות נמוך יותר, אבל לפני שהתחלתי את האימון פשוט המשכתי סט עבודה של כל אחד מהם וזה מה שיצא.

היום:
75 בנץ ל5
90 פרונט ל5 (היה 115 סקוואט ל4 שבמהלך הסט התחילו הכאבים)
52.5 פרס ל5
147.5 דדליפט לסינגל

המשקל גוף היה קצת מעל 70, היום הוא 74.5
התזונה במקום, שינה גם כן בדרך כלל סבבה אבל בשבוע האחרון קצת לא ממש. הייתי מאוד לחוץ השבוע.
לא ממש עשיתי תכניות קודמות שבאמת התמקדו בכוח ועבדו עם אחוזים, עד כמה שזה נשמע מוזר וטיפשי שהתחלתי עם זאת - הלימודים לוחצים והרגשתי שהתכנית הזאת תשאיר לי מקום. לא היה אכפת לי מכמה התקדמות תהיה, העיקר שאני תמיד ממשיך להתקדם. עכשיו כשזה מאט אני לא בטוח מה לעשות.
איזה תרגילי עזר אתה עושה? עושה גם F/S/L?
יכול להיות שחסר לך נפח ושבאופן כללי 5/3/1 היא לא בשבילך פשוט. לפי המשקלים שלך איו סיבה שתכנית כמו טקסס לא תעבוד לך

• פותח/ת השרשור
איזה תרגילי עזר אתה עושה? עושה גם F/S/L?
יכול להיות שחסר לך נפח ושבאופן כללי 5/3/1 היא לא בשבילך פשוט. לפי המשקלים שלך איו סיבה שתכנית כמו טקסס לא תעבוד לך
אם להיות כנה אני לא בטוח מה זה.
אני עושה BBB עם קצת תוספת - עוד סוג לחיצה בכל אימון של לחיצות, עוד תנועה לגב העליון בכל אימון של פלג גוף תחתון, ועוד כל מיני שטויות כמו הרחקות כתפיים, פייספולס ובייספ קורלס.
אני לא עושה טקסס מכמה סיבות:
1. 5/3/1 מרגישה לי יותר מסודרת.
2. אני לא אוהב את העובדה שכל אימון אורך זמן שונה. קשה להתאים ללו"ז.
3. אני חושב שהיא הרבה יותר קשה מנטלית ואני די עמוס גם ככה.

תודה רבה שאתה עוזר

אם להיות כנה אני לא בטוח מה זה.
אני עושה BBB עם קצת תוספת - עוד סוג לחיצה בכל אימון של לחיצות, עוד תנועה לגב העליון בכל אימון של פלג גוף תחתון, ועוד כל מיני שטויות כמו הרחקות כתפיים, פייספולס ובייספ קורלס.
אני לא עושה טקסס מכמה סיבות:
1. 5/3/1 מרגישה לי יותר מסודרת.
2. אני לא אוהב את העובדה שכל אימון אורך זמן שונה. קשה להתאים ללו"ז.
3. אני חושב שהיא הרבה יותר קשה מנטלית ואני די עמוס גם ככה.

תודה רבה שאתה עוזר
תשמע בסהכ נראה ש5/3/1 לא הולכת לך כל כך. הייתי מנסה לשנות לתכנית אחרת עם נפח גבוה יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית