הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ציוד ביתי

l3ilabong

משתמש פעיל
349
0
נק' מוניטין:
0
349
0
נעשה את זה קצר 😛
מכון כושר עם מאמנים פחדנים. משבוע הבא מחוקקים חוק שאין יותר תרגילים מורכבים חוץ מבנץ' ורבע סקוואטים. אחלה טיימיניג בדיוק בזמן שאני אמור להתחיל SS. בקיצור יש לי 3 אפשרויות:
או לשכנע אותם לבטל את השטויות האלה ולהפסיק להיות ליצנים (משהו שרוב הסיכויים שלא יקרה כי הם ליצנים), או לעבור למכון כושר אחר (קצת בעייתי :\), או לקנות ציוד ביתי (כשאני מדבר על ציוד ביתי אני מדבר על כלוב,ספה,מוט 2.20 ומשקולות). עכשיו לגבי מוט ומשקולות אני אסתדר כבר, אבל חשבתי אולי אנשים פה מכירים חנויות באיזור המרכז (רחובות והסביבה) שמוכרות כלוב וספה בזול.
פשוט ראיתי כמה חנויות ורק הכלוב מגיע למחיר של 2700 שקל.

תודה רבה לעוזרים 😃

דרך אגב, למנהלים, אין לי מושג לאיזה קטגוריה זה מתקשר אז חשבתי שאולי זה יתאים לאוף טופיק. אם יש מקום מתאים יותר אני אשמח אם תעירו לי או אם תוכלו להעביר את זה לשם.

תודה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אם יש לך 5000-8000 שקלים פנויים ומיקום זה יכול להיות נחמד
בן כמה אתה ? אם האימונים שלך זה טרנד חולף חבל על הכסף
לדעתי תתאמן במכון לפחות שנה לראות שאתה רציני ותביא את המשקלים שלך שיהיו גבוהים לפני שאתה הולך לקנות ציוד ביתי

• פותח/ת השרשור
אם יש לך 5000-8000 שקלים פנויים ומיקום זה יכול להיות נחמד
בן כמה אתה ? אם האימונים שלך זה טרנד חולף חבל על הכסף
לדעתי תתאמן במכון לפחות שנה לראות שאתה רציני ותביא את המשקלים שלך שיהיו גבוהים לפני שאתה הולך לקנות ציוד ביתי
זה לא סתם טרנד אצלי. זה התחום שבחרתי להתקדם בו. אני מתחיל גם ללמוד במגמה מסוימת במסגרת בית הספר שבסופה(עוד 3 שנים בכיתה יב') עוברים הכשרה ומקבלים תעודת מאמן. העניין הוא שזה הדבר שאני רוצה להתקדם בו. והבעיה שבאיזור שלי יש המון מכוני כושר מלאים בליצנים. יש מכון כושר שהמאמן בו לא מציק יותר מדי אבל הבעיה שהוא רחוק לי. זו נסיעה בשני אוטובוסים שבסך הכל לוקחים שעה נסיעה. זה בטוח יוצא 5000 שקל? משקולות ראיתי זוגות של 1.25 עד 25 קילו ב430 שקל ומוט בעוד 200 שקל בערך... נישאר לי לקנות כלוב וספה ואולי עוד קצת משקולות. מקום לא חסר לי ...😛
אני כבר שנה במכון כושר, 5 חודשים מתאמן ברצינות וחודשיים במסה (עד לפני 5 חודשים הייתי מתאמן כמו ליצן). בן 15 ומשקלי עבודה מגוחכים. זאת הסיבה שאני רוצה להתחיל SS . כבר אוכל מספיק, מה שנישאר לי זה להתחיל את התוכנית.

דרך אגב אתה זה שפתח את הקבוצה בפייסבוק על השומן רווי וכל זה נכון? 😛 ראיתי שם את המקום שאתה בנית לאימונים וזה גדול D: כמה עלה לך הציוד (לא כולל היציקת בטון וכל זה... רק הציוד עצמו). 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כלוב + מוט + 210 קילו צלחות 1700 ש"ח מיד 2 זה היה נס לא תמצא מחיר כזה
80 קילו צלחות קניתי מרש שמוכר באשקלון, אחלה גבר באמת שווה לקנות ממנו, דבר איתו יש לו מלא ציוד
ספה + מתקן לצלחות 1200~ מפאוורספורט
במה שבניתי עלתה כ 1000 כולל חומרים

אם יש לך חדר עם חשמל ותאורה אז זה אחלה
אתה צריך שותף לאימונים רצוי יותר מאחד
מבחינת משקלים אתה לא צריך הרבה הבעיה שבדדליפט מגיעים למשקלים כבדים די מהר

לדעתי תסתדר על מכון, אתה עוד צעיר, תכיר צ1צ*1ת ויהיה אכפת לך מקוביות
לא תרצה להיות שמן עם טוטאל גבוה תאמין לי

• פותח/ת השרשור
הלוואי והייתי יכול להסתדר על מכון. ותאמת אין בעיה עם כל הקטע של ההשמנה. אני לא חולה קוביות כמו שהייתי פעם. אני מחפש להתחזק אם אפשר גם אחרי זה לחטב ולקבל צורה יפה זה בשבילי בונוס.
טוב ננסה לבדוק לגבי המכון הרחוק (מה לא עושים בשביל משהו שרוצים 😛).
הבעיה היא שגם אם אני ארשם למכון לא יהיו לי שותפים רציניים לאימונים... כל מי שאני מכיר שמתאמן שם מקשיב למאמן, יש אחד עם גנטיקה מהשמיים,. פשוט מתנה . יש לו כוח שחבל על הזמן והוא מבזבז את הזמן שלו ועושה פירמידות.

תודה 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תנסה לסדר משהו לגבי ביצוע של תרגילים מורכבים.
ראיתי בקילוגרם משהו מהספר של ביל סטאר שהוא עזר לכמה חברה להתפתח, בזה שהם התחילו לעשות תרגילים מורכבים. תדפיס ותראה להם.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בתור אחד שקנה לפני כמה חודשים ציוד לבית
אתה צריך לפחות 7000 ש"ח לפי מה שהבנתי אתה עדיין בתיכון אז אם ההורים שלך מוכנים להשקיע את הכסף
אז למה לא.
כמו כן אם אתה רוצה לראות על מה אני מדבר חפש אשכול בשמי פה באוף טופיק

בתור אחד שקנה לפני כמה חודשים ציוד לבית
אתה צריך לפחות 7000 ש"ח לפי מה שהבנתי אתה עדיין בתיכון אז אם ההורים שלך מוכנים להשקיע את הכסף
אז למה לא.
כמו כן אם אתה רוצה לראות על מה אני מדבר חפש אשכול בשמי פה באוף טופיק

אתה קנית הכל חדש אל תשכח

דרך אגב..גם אצלי המאמנים פחדנים. היום יש לי 2 תרגילים מורכבים באימון.
ופעמיים הייתי צריך לשמוע, למה אני לא צריך אותם, למרות שאני זקוק להם, כמו אויר לנשימה.

• פותח/ת השרשור
דרך אגב..גם אצלי המאמנים פחדנים. היום יש לי 2 תרגילים מורכבים באימון.
ופעמיים הייתי צריך לשמוע, למה אני לא צריך אותם, למרות שאני זקוק להם, כמו אויר לנשימה.
וואלה אם המאמנים שלי היו רק חופרים לא הייתה לי שום בעיה ... העניין הוא שהם מציקים גם ...
בכל מקרה ירדתי מהעניין הזה של הציוד הביתי בגלל שלא חשבתי שזה מגיע למחירים כאלה,חשבתי שאני יכול לסיים את זה ב3000 :\

יש המלצות איך לשכנע את המאמנים שהם טועים? (לא מעניין אותם מאמרים הוצאתי להם כמעט כל מאמר... אפילו הצעתי להביא להם את הספר והם לא רצו...).

אתה בכלל לא צריך להתאמץ לשכנע אותם. אתה משלם כסף וזכותך להתאמן איך שאתה רוצה, ולעשות איזה תרגילים שאתה רוצה. אתה לא צריך לעשות להם חשבון. פעם פעמיים הם מעירים, אבל בסוף הם יתרגלו לרעיון ויפסיקו. הם תופסים תחת בעיקר בגלל שאתה צעיר (אני מניח), הייתה לי את אותה הבעיה עם דדליפט, אבל עשיתי בכל זאת, הציקו בהתחלה, אבל היום הם כבר לא אומרים כלום.

נערך לאחרונה:
אתה קנית הכל חדש אל תשכח

קניתי חדש כי לא היה מי שמוכר משומש בכל מקרה הוא יצטרך לקנות חדש רוב הסיכויים את הכלוב
הספה ואולי מוט.

המשקל הוא יכול תאמת למצוא ביד שניה אני לא מצאתי מישהו באיזור הצפון שמוכר וחבל.

תגיד MOO מה עם הסט באמפרים מהאתר שהבאת לא מזמן מתי הם אמורים לחדש מלאי ?
הבנתי שזה סט ב 1000 ש"ח לא ?

• פותח/ת השרשור
עד עכשיו הייתי מתעלם מהם ... הייתי עושה את התרגילים ולא ממש מקשיב להערות שלהם אבל הם החליטו יחד כל המאמנים כולל המנהל שמשבוע הבא אי אפשר לעשות דברים כאלה... המקסימום שהם מסכימים זה בנץ' פרס(שבמקרים מסוימים יכול להיות יותר מסוכן מתרגילים אחרים).הם רוצים לחוקק את החוק הזה בעיקר בגללי ... אני הראשון שבא והתחיל לדרוש לעשות סקוואט מלא ודדליפט וכו' והם טוענים שבגללי באו עוד ילדים וביקשו מהם...בקיצור בלאגן שלם... זה או לשכנע אותם או לנסות למצוא מכון כושר אחר.

תגיד להם שבנץ' זה הכי מסוכן למרות שתאכלס זה הכי מסוכן וכולם עושים אותו.
תגיד להם שאם הם מחוקקים את זה אתה עוזב ולא דואג שאף אחד לא יבוא לשם יותר,זה פשוט בושה.

• פותח/ת השרשור
אז ככה מצאתי ציוד יחסית בזול..אבל זה האם זה מספיק?

ספה+מוט אולימפי+משקולות במשקל של בערך 130-150+כלוב...
האם הציוד מספיק? יש לי מקום לעשות את האימונים אני לא חושב שאני צריך לבנות אחד כמו שעשיתם (רן והשני) מה שאני בא לשאול זה האם אתם חושבים שהראק הבא יספיק? אני יודע שהוא לא מקצועי וכו' אבל זה הכי זול שראיתי (500 שקל בערך).
p143630b.jpg

אפשר לכוון אותו זאת אומרת שאפשר לשים את מוט נמוך\גבוה יותר.אלא אם מישהו מכיר חנות שמוכרת כלוב בזול? כשאני אומר זול אני אומר בערך 1000שקל...

אז ככה מצאתי ציוד יחסית בזול..אבל זה האם זה מספיק?

ספה+מוט אולימפי+משקולות במשקל של בערך 130-150+כלוב...
האם הציוד מספיק? יש לי מקום לעשות את האימונים אני לא חושב שאני צריך לבנות אחד כמו שעשיתם (רן והשני) מה שאני בא לשאול זה האם אתם חושבים שהראק הבא יספיק? אני יודע שהוא לא מקצועי וכו' אבל זה הכי זול שראיתי (500 שקל בערך).
p143630b.jpg

אפשר לכוון אותו זאת אומרת שאפשר לשים את מוט נמוך\גבוה יותר.אלא אם מישהו מכיר חנות שמוכרת כלוב בזול? כשאני אומר זול אני אומר בערך 1000שקל...

מה זה זול בשבילך ומאיפה

הכלוב הכי זול שתמצא עולה 2100 בערך...ואם כבר תקח תקח ראק שבו יש גם מתקן למשקולות שלא סתם יהיו זרוקות על הרצפה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית