נק' מוניטין:
41
- 472
- 27
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
האמת שאתה צודק.למראה אולי
לא לבריאות
לקחתי כדור ראשון היום עם ארוחה ומרגיש ככ טוביש הבדל בין אלטמן לביו. אני גם משתמש בביו מעל לשנתיים, אלטמן לא עזר. ביו 25 מליארד.
לא חסר כלום כי אני משלב הכל. אוכל גם דגים, בשר בקר ועוד הרבה דברים בנוסףהאמת שאתה צודק.
נראה שהתפריט דל בנוטריינטים.
כן זה עוזר מאוד לעיכול הבעיה זה המחיר. תשלב באופן קבוע ותרגיש הקלה משמעותית.לקחתי כדור ראשון היום עם ארוחה ומרגיש ככ טוב
הייתי בטוח שזה ייקח כמה ימים עד שהגוף שלי יתרגל ויתחיל להגיב לזה.
כמעט תמיד אחרי ארוחת בוקר (אוכל חצי מהמכסה של הקלוריות שלי ומרגיש מפוצץ ואי נוחות בבטן) ולקחתי הפעם כדור עם הארוחה ומרגיש מעולה
לא חסר כלום כי אני משלב הכל. אוכל גם דגים, בשר בקר ועוד הרבה דברים בנוסף
קניתי בסופר פארם 2 של 30 כמוסות ב180כן זה עוזר מאוד לעיכול הבעיה זה המחיר. תשלב באופן קבוע ותרגיש הקלה משמעותית.
כן זה המחירים לפעמים יש ב-60 שקל. לפעמים ב-90 וברגיל 130. באינטרנט הכי טוב תמיד יש מבצעים. אלטמן לא עושה כלום. ובכיף.קניתי בסופר פארם 2 של 30 כמוסות ב180
פעם הבאה כבר אקנה דרך האינטרנט. הרבה יותר זול
ותודה רבה אחי
סופסוף באמת משהו שעוזר. הייתי לוקח גם לפני זה פרויביוטיקה, אבל של אלטמן ועוד איזה משהו של מכבי ושניהם לא עזרו.
שוב אחי, תודההה!כן זה המחירים לפעמים יש ב-60 שקל. לפעמים ב-90 וברגיל 130. באינטרנט הכי טוב תמיד יש מבצעים. אלטמן לא עושה כלום. ובכיף.
אתה גם אוכל פירות/ירקות?לקחתי כדור ראשון היום עם ארוחה ומרגיש ככ טוב
הייתי בטוח שזה ייקח כמה ימים עד שהגוף שלי יתרגל ויתחיל להגיב לזה.
כמעט תמיד אחרי ארוחת בוקר (אוכל חצי מהמכסה של הקלוריות שלי ומרגיש מפוצץ ואי נוחות בבטן) ולקחתי הפעם כדור עם הארוחה ומרגיש מעולה
לא חסר כלום כי אני משלב הכל. אוכל גם דגים, בשר בקר ועוד הרבה דברים בנוסף
אני אישית עם בעיות עיכול במשך שנתיים וחצי. זה התוסף היחיד מכל התרופות שניסו לדחוף לי שבאמת עזר, כתבתי על זה פה לפני כמה חודשים ובגלל שין מספיק מחקרים ישר נזרקו הערות "לא אפקטיבי" או פלצבו. כמו שאתה רואה ,זה עובד. הייתי מתחיל עם 2 כדורים בוקר ערב, ומוריד לכדור לאחר שבוע. תנסה אחרי חודש רצוף להפסיק ולראות אם יש שיפור אם לא פשוט תמשיך , אלה חיידקים טובים למעיים, ועוזרים מעבר לעיכול לבטן לא נפוחה ולמניעת גזים. אם אתה מרבה לאכול בשר וכבד לך תתסף בפפאין זה עושה פלאים. מעבר לזה אינזמי עיכול ביזבוז זמן.שוב אחי, תודההה!
ותגיד, אפשר לקחת את זה לתקופה מסוימת ולהפסיק עד שהמצב שלי יתאזן או שזה לשימוש תמידי?
או שפשוט לנסות להפסיק אחרי חודשיים ולראות איך אני מגיב
לוקחים קבוע ועדיף לפני שינהשוב אחי, תודההה!
ותגיד, אפשר לקחת את זה לתקופה מסוימת ולהפסיק עד שהמצב שלי יתאזן או שזה לשימוש תמידי?
או שפשוט לנסות להפסיק אחרי חודשיים ולראות איך אני מגיב
כן. אוכל 2 ירקות כל ארוחה ופרי אחד ביום-בננהאתה גם אוכל פירות/ירקות?
התפריט שפרסמת נראית קצת לוקה זה הכל.
אוקי. אם אתה אוכל 5 ארוחות ביום זה עוד 10 ירקות, זה עוד קלוריות וגם עוד נפח בבטן.כן. אוכל 2 ירקות כל ארוחה ופרי אחד ביום-בננה
הייתי בעבר על 100 שומן והיה יותר גרועאוקי. אם אתה אוכל 5 ארוחות ביום זה עוד 10 ירקות, זה עוד קלוריות וגם עוד נפח בבטן.
אני ממליץ לך לחשב גם את הירקות ולעלות קצת שומן על חשבון פחמימה, אני מבטיח לך שהקיבה שלך תודה לך.
נו זאת הכוונה שלילא אמרתי שתעלה ל100 גרם שומן, אמרתי שתעלה את צריכת השומן שלך על חשבון פחמימה.. 15 גרם שומן (עוד כף חמאת בוטנים/טחינה) יכולים להוריד לך 33 פחמימה
2700-2800 במסה לבנאדם ששוקל 73 ופעיל ביומיום ומתאמן 4 פעמים בשבוע זה כלוםכתבת שהגעת ל100 גרם שומן, תנסה למצוא טווח אמצע זה הכל.
אפילו לאכול פירות עתירי קלוריות.
בקיצור, אתה אוכל יותר מדי.
אופציה נוספת זה לנסות vertical diet.
זה די הרבה.. אני שוקל 100 ומתאמן 6-7 פעמים בשבוע ואוכל 3000 בערך.2700-2800 במסה לבנאדם ששוקל 73 ופעיל ביומיום ומתאמן 4 פעמים בשבוע זה כלום
מתי תבין כבר
נתחיל מזה שיש לך קושי בהבנת הנקרא, כי מדברים איתך פה 2 עמודים על זה שאתה פיזית צורך יותר מדי מזון, זה לא עניין של קלוריות.2700-2800 במסה לבנאדם ששוקל 73 ופעיל ביומיום ומתאמן 4 פעמים בשבוע זה כלום
מתי תבין כבר
אין מצב בחייםזה די הרבה.. אני שוקל 100 ומתאמן 6-7 פעמים בשבוע ואוכל 3000 בערך.
קודם כל לא השמנתי עד כדי כך. זה היה בעיקר הנוזלים. אולי השמנתי בקטנה כי הייתי אוכל 3100-3200 וזה באמת הרבה. מאז שעברתי 2700-2800 אפילו ירדתי קצת בנוזלים ומתקדם יפהנתחיל מזה שיש לך קושי בהבנת הנקרא, כי מדברים איתך פה 2 עמודים על זה שאתה פיזית צורך יותר מדי מזון, זה לא עניין של קלוריות.
ואני כנראה מבין יותר ממך, כי אמרתי לך שאתה תשמין מכזו כמות של אוכל ואחרי שבועיים פתחת אשכול על זה שאתה משמין יותר מדי במסה שלך.
אה, ולכמות אימוני משקולות שלך אין באמת קשר לכמה אתה צריך לאכול, כי בלי אירובי אתה בקושי שורף קלוריות.
תמשיך להשמין ולסבול מכאבי בטן, שיהיה בהצלחה.
מהאתר קילוגרםלא אמרתי שתעלה ל100 גרם שומן, אמרתי שתעלה את צריכת השומן שלך על חשבון פחמימה.. 15 גרם שומן (עוד כף חמאת בוטנים/טחינה) יכולים להוריד לך 33 פחמימה