הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רטבים, דגים ובשר

• פותח/ת השרשור BINO12
  • פורסם בתאריך

BINO12

משתמש מתחיל
44
1
נק' מוניטין:
7
44
1
1. אני מכין לעצמי לאכול 3-4 פעמים בשבוע מוקפץ, פאד קפאו וכדומה
ואני משתמש ברוטב דגים, טריאקי, סויה וברוטב כמו טריאקי יש 10 גרם פחמימה לכף בערך ואני משתמש בשני כפות
והמקור של הפחמימה ברוטב אם אני לא טועה הוא הרוב סוכר, זה יזיק מה שאני עושה? אני מחשיב את זה כחלק מהערכים...

2. לגבי בשר טחון, איך אני יכול לדעת כמה אחוז שומן יש בו, אני עושה הזמנות שאני עושה קניות אז אין לי את מי לשאול (קונה משופרסל)

3. בחודשיים האחרונים לא אכלתי דגים, אלא יותר חזה עוף, כבד עוף, לבבות עוף ובשר טחון זה בסדר?

4. אני צופה בסרטונים של מפתחי גוף אוכלים ביוטיוב, כל אחד שראיתי אכל תרד, מה יש בתרד?
אני מתלבט אם לקנות

1. מה זה משנה המקור, תוסיף לערכים היומיים
2. תלוי טחון של מה? כתף \ צוואר \ אנטריקוט - זה מאוד תלוי
3.אני לא הייתי מתרגש, במיוחד אם אתה אוכל חלקי פנים. יש כאלו שיגידו לך לתסף אומגה 3..
4. תקנה- זה זול ולי זה דיי טעים. זה אחלה כדי לגוון עם הירוקים שלך. טוב גם חי וגם בבישול.

• פותח/ת השרשור
1. מה זה משנה המקור, תוסיף לערכים היומיים
2. תלוי טחון של מה? כתף \ צוואר \ אנטריקוט - זה מאוד תלוי
3.אני לא הייתי מתרגש, במיוחד אם אתה אוכל חלקי פנים. יש כאלו שיגידו לך לתסף אומגה 3..
4. תקנה- זה זול ולי זה דיי טעים. זה אחלה כדי לגוון עם הירוקים שלך. טוב גם חי וגם בבישול.

תודה על המענה, לגבי הבשר אין לי מושג, רשום בשר בקר טחון טרי
לא רשום שום דבר מעבר...

1. אני מכין לעצמי לאכול 3-4 פעמים בשבוע מוקפץ, פאד קפאו וכדומה
ואני משתמש ברוטב דגים, טריאקי, סויה וברוטב כמו טריאקי יש 10 גרם פחמימה לכף בערך ואני משתמש בשני כפות
והמקור של הפחמימה ברוטב אם אני לא טועה הוא הרוב סוכר, זה יזיק מה שאני עושה? אני מחשיב את זה כחלק מהערכים...
הסוכר עצמו הוא לא בעיה בכלל. הבעיה היא שברטבים קל מאוד לפספס בספירה.
כל עוד אתה עיקבי באיך אתה מכין את האוכל אז זה לא בעיה, כי הסטיה תמיד תהיה אותה סטיה ככה שזה לא משנה באמת

2. לגבי בשר טחון, איך אני יכול לדעת כמה אחוז שומן יש בו, אני עושה הזמנות שאני עושה קניות אז אין לי את מי לשאול (קונה משופרסל)
תלוי בנתח הבשר שהם משתמשים בו, אולי זה אפילו רשום על האריזה

3. בחודשיים האחרונים לא אכלתי דגים, אלא יותר חזה עוף, כבד עוף, לבבות עוף ובשר טחון זה בסדר?
בסדר גמור

4. אני צופה בסרטונים של מפתחי גוף אוכלים ביוטיוב, כל אחד שראיתי אכל תרד, מה יש בתרד?
זה ירק סבבה, טעים, יחסית הרבה חלבון לצמח ומלא בהרבה מיקרונוטריאנטים, ככה שאין סיבה לא לאכול אותו, כמובן שגם אין סיבה מיוחדת כן לאכול אותו

לגביי הירקות, תנסה להוסיף ירק כמו תרד.כוסברה ופטרוזילייה ל 2-3 ארוחות ביום והעיכול/יציאות ישתנו דרמטית לטובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית