הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך להתמיד בדיאטה לאורך זמן

Amit201298

משתמש מתחיל
197
20
נק' מוניטין:
42
197
20
כבר שנים ארוכות שאני עם פרצי מוטיבציה של שבועות או ימים יורד כמה קילו ועולה הכל בחזרה כי צריך לגייס תמוטיבציה כל יום או שאני נשבר פעם אחת ומעלה הכל בחזרה

רציתי לדעת מה הדרך לעשות את זה לטווח הארוך

אני לא מתאמן בחדר כושר התאמנתי בעבר זה לא מעניין אותי שרירים או איך הגוף יראה מעניין אותי לשמור על משקל תקין כמו אנשים ממוצעים וזהו אני מבין בתזונה סופר קלוריות יפה ומגיע לערכים טובים אני יורד יפה במשקל אבל הבעיה היא התמדה לטווח הארוך..

מה עושים חברה ????

יש ספרים שלמים על השאלה הזאת.
ההמלצות כוללות, רשימת כל המאכלים שאכלת ביום ועד חיפוש בתוך הנפש לגורם לנפילות.

אני לא יכול לכתוב כאן את כל ההמלצות.
אבל אכתוב את נסיוני.
מהנסיון שלי חשיבה על דיאטה היא בעצם זמנית, פה הטעות. זה לא אמור להיות לשבוע חודש או זמן ספציפי, אלא אורח חיים.
תחשוב למה אתה שוקל לעשות דיאטה, אם זה בריאות או להיראות בצורה מסוימת, ותבין שלא תוכל להשיג ולשמור על המטרה שלך אם זה לא יהיה דבר מתמשך ולא מוגבל לזמן מסוים.
כשיש קשיים או נפילות, תבין שזה לא כל כך משנה אם אכלת היום גלידה ותהיה פחות בריא או יותר שמן היום, המטרה היא להגיע מתישהו למטרה הנכספת ולשמור עליה, להגיע לשם, צריך להיות בהתחלה עם חשיבה מבעוד מועד איך להתמודד עם מצבים מסוימים.
לכאורה אדם רק מתחיל להיות יצירתי עם הדרך לעשות דיאטה כשהוא מבין שזה תהליך שינוי חשיבתי עמוק שתדרוש שינוי לתמיד.

אני מחזיק בדיאטה כבר כמעט 8 שנים, אני אישית מאמין שסוכר לבן וקמח לבן, כימיקאלים רבים וחומרים משמרים, ושומן רווי ומטוגן לא בריאים, גם מוצרי חלב ובשר בהמות הם דברים שאני לא אוכל. אבל אני אוסיף שלא חמדתי את המאכלים האלה כמעט 7 שנים.
הסיבה שאני לא חומד אותם כי אין זמן ספציפי בראש שלי שאז יהיה מותר לי לאכול אותם, אצלי זה לא כשר.
כדי להצליח לחיות ככה, בתור אחד דתי, זה לא כזה קשה. כמו שבחתונה בלי אוכל בהכשר שאני רגיל מצריך אותי לוותר על האוכל או להביא מהבית אוכל, עכשיו עם הדיאטה זה אותו רעיון, אני רק קונה אוכל שאני אוכל, ומכין אותו מבעוד מועד, כי לרוב אוכל טבעי לוקח זמן להכין ואי אפשר פשוט לפתוח ולאכול כמו חטיפים.

ברגע שאתה מבין שזה שינוי ארוך טווח, אתה לא מתעסק בנפילות, אלא מנסה לפתור אותם לפני שהם קורות. ולא חושב על פיתרון יומי אלא לפעמים חודשי ושנתי.

סתם טיפ, גם אם אתה בדיאטה, לא כולם סביבך צריכים לסבול מזה, בהתחלה יש נטיה להמליץ אותה לכל הסובבים אותך, הם רק ישנאו אותך.
ברגע שאנשים רואים את התוצאות שלך והנורמליות שלך, הם יבקשו ממך עזרה.
אני מכין עוגות לאורחים, ויכול לצאת לפיצה עם חברים בלי לאכול איתם, אבל רוב המשפחה שלי כבר אוכלת כמוני, כי הם מבינים שזה דרך חיים שיביא להם הרבה מהדברים שכולם רוצים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית