הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קושי בביצוע לאורך זמן

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
היי,
כבר פתחתיאת הנושא אבל עכשיו יודע להגיד קצת יותר בדיוק איך להסביר את זה.
אני עובד עם מאמן מקצוען איתו כבר שלושה חודשים ורואה תוצאות משמעותיות אבל ויש פה אבל בצ׳יטים לדוגמא השיטהשהוא עובד עפ״יה היא לקזז את הקלוריות של הצ׳יט מהקלוריות של התפריט היומי(הוא עושה את החישוב בישבילי) ובנופשים לעבוד עפ״י סל קלוריות יומי בMyfitnesspal ולאכול מה שאתה
רוצה אבל לא לעבור את סך הקלוריות היומי…עכשיו העניין הוא כזה זה שזה מקצועי מאוד השיטה הדאת זה ברור לי אבל זה לא משהו שאני מסוגל לעשות לאורך זמן ויש פה דילמה מטורפת כי עבדתי מאוד קשה להוריד אחוזי שומן והשאיפה מבחינתו ומבחינתי היא גם במסה להישאר חטוב שזה מדהים ואני מאוד אוהב את המראה אבל מאוד קשה לי לראות את עצמי עושה את זה לאורך זמן למרות שאני מאוד רוצה…נגיד אולי עוד בעניין הצ׳יט עוד איך שהו בהמשך שנעלה את הקלוריות בתפריט ואז זה לא ישאיר אותי רעב בגלל הצ׳יט אבל בנופשים לא רואה את עצמי עושה את זה וזה ממש מונע ממני לצאת לנופשים כי לא באלי להרוס….
חפירה רצינית אבל מי שכן עונה שיענה תשובה בונה ולא מעצבים/תסכול כי זה קורה פה הרבה

היי,
כבר פתחתיאת הנושא אבל עכשיו יודע להגיד קצת יותר בדיוק איך להסביר את זה.
אני עובד עם מאמן מקצוען איתו כבר שלושה חודשים ורואה תוצאות משמעותיות אבל ויש פה אבל בצ׳יטים לדוגמא השיטהשהוא עובד עפ״יה היא לקזז את הקלוריות של הצ׳יט מהקלוריות של התפריט היומי(הוא עושה את החישוב בישבילי) ובנופשים לעבוד עפ״י סל קלוריות יומי בMyfitnesspal ולאכול מה שאתה
רוצה אבל לא לעבור את סך הקלוריות היומי…עכשיו העניין הוא כזה זה שזה מקצועי מאוד השיטה הדאת זה ברור לי אבל זה לא משהו שאני מסוגל לעשות לאורך זמן ויש פה דילמה מטורפת כי עבדתי מאוד קשה להוריד אחוזי שומן והשאיפה היא גם במסה להישאר חטוב אבל מאוד קשה לי לראות את עצמי עושה את זה לאורך זמן למרות שאני מאוד רוצה…נגיד אולי עוד בעניין הצ׳יט עוד איך שהו בהמשך שנעלה את הקלוריות בתפריט ואז זה לא ישאיר אותי רעב בגלל הצ׳יט אבל בנופשים לא רואה את עצמי עושה את זה וזה ממש מונע ממני לצאת לנופשים כי לא באלי להרוס….
חפירה רצינית אבל מי שכן עונה שיענה תשובה בונה ולא מעצבים/תסכול כי זה קורה פה הרבה
חבר פתחת כבר נושא זהה אחד לאחד וקיבלת מגוון תשובות.
אתה צריך לעשות עם המאמן שלך תיאום ציפיות.

איזו תשובה אתה מחפש? איפה השאלה?

• פותח/ת השרשור
חבר פתחת כבר נושא זהה אחד לאחד וקיבלת מגוון תשובות.
אתה צריך לעשות עם המאמן שלך תיאום ציפיות.

איזו תשובה אתה מחפש? איפה השאלה?
לא מצאתי את הנושא הקודם אחי ואני רוצה לשמוע את דעתכם…לדעתך זה משהו ריאלי לעמוד בו ?

לא מצאתי את הנושא הקודם אחי ואני רוצה לשמוע את דעתכם…לדעתך זה משהו ריאלי לעמוד בו ?

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז בתשובה לתגובה שלך, כאילו מבאס אותי לחרוג מהדרך הזאת כי אני יודע שזה ישאיר אותי חטוב גם במסה אבל מנטלית זה חתיכת אתגר עוד בצ׳יטים אולי עוד אצליח לעמוד אבל בנופשים מעבר ללנסות לאכול בערך תקין אני לא אעשה כי אחרי הכל לשם זה יש נופש להתנתק מהשיגרה…(למרות שאני בקושי יוצא לנופשים)

תראה, אגיד לך על עצמי , אישית אני בתחום 5 שנים של אימונים ופיתוח גוף..מתוכם באיזור 2 שנים עם מאמנים, מתוך כול ה5 שנים אני לא אכלתי אף פעם בחוץ מחוץ לתפריט/צ'יטים/אלכוהול/חופשות ודברים כאלו...זה עיניין של כוח רצון שכבר מזמן נהיה הרגל אני תמיד עם ארוחות מוכנות מדודות לפי ערכים בתיק לאורך כול היום וככה אני 5 שנים...לדעתי אם אתה רוצה להצליח כמו שצריך צריך לעבוד מסודר זה עניין של רצון...לא אומר שאי אפשר לשלב אוכל טעים,בהחלט אפשר אבל עם בקרה אבל אישית על עצמי אין לי צורך בזה...הרגל של שנים...לאכול מדוייק הכי טוב בשביל המטרות שלך..אם יש לך בעיה עם זה כמו שאמרו מעליי תדבר עם המאמן תעשו תיאום ציפיות..

• פותח/ת השרשור
תראה, אגיד לך על עצמי , אישית אני בתחום 5 שנים של אימונים ופיתוח גוף..מתוכם באיזור 2 שנים עם מאמנים, מתוך כול ה5 שנים אני לא אכלתי אף פעם בחוץ מחוץ לתפריט/צ'יטים/אלכוהול/חופשות ודברים כאלו...זה עיניין של כוח רצון שכבר מזמן נהיה הרגל אני תמיד עם ארוחות מוכנות מדודות לפי ערכים בתיק לאורך כול היום וככה אני 5 שנים...לדעתי אם אתה רוצה להצליח כמו שצריך צריך לעבוד מסודר זה עניין של רצון...לא אומר שאי אפשר לשלב אוכל טעים,בהחלט אפשר אבל עם בקרה אבל אישית על עצמי אין לי צורך בזה...הרגל של שנים...לאכול מדוייק הכי טוב בשביל המטרות שלך..אם יש לך בעיה עם זה כמו שאמרו מעליי תדבר עם המאמן תעשו תיאום ציפיות..
אני כאילו מסכים איתך לגמרי אני גם ככה בערך 7 שנים תמיד עמדתי בתפריטים שהייתי גם עם מאמנים קודמים שהיו לי אבל אף פעם לא עבדתי בצורה כזאת שהיא מאוד מקצועית אני יודע אבל גם מאוד קשה וזה חדש לי…אז כאילו יש לי דלמה ענקית כי מצד אחד מאוד באלי להצליח אבל חד משמעית מרגיש את הקושי זה משפיע עליי מנטלית ופיזית…לא יודע מה לעשות 🤯

אני כאילו מסכים איתך לגמרי אני גם ככה בערך 7 שנים תמיד עמדתי בתפריטים שהייתי גם עם מאמנים קודמים שהיו לי אבל אף פעם לא עבדתי בצורה כזאת שהיא מאוד מקצועית אני יודע אבל גם מאוד קשה וזה חדש לי…אז כאילו יש לי דלמה ענקית כי מצד אחד מאוד באלי להצליח אבל חד משמעית מרגיש את הקושי זה משפיע עליי מנטלית ופיזית…לא יודע מה לעשות 🤯
שוב,מה שקשה לך תדבר עם המאמן שלך הוא יעשה לך התאמות בתפריט לפי אורך החיים שלי ומה שאתה מסוגל לעמוד בו...תבין שכדי לראות תוצאות צריך להשקיע והתוצאות בהתאם..אין להשקיע 60% ולקבל 100% מה שאתה משקיע ככה תראה בסופו של דבר...בהצלחה

• פותח/ת השרשור
שוב,מה שקשה לך תדבר עם המאמן שלך הוא יעשה לך התאמות בתפריט לפי אורך החיים שלי ומה שאתה מסוגל לעמוד בו...תבין שכדי לראות תוצאות צריך להשקיע והתוצאות בהתאם..אין להשקיע 60% ולקבל 100% מה שאתה משקיע ככה תראה בסופו של דבר...בהצלחה
כן מבין לגמרי מה שאתה אומר ואתה צודק…פשוט אני חושב שהתווצר אצלי קושה ותסכול מטורף בגלל תקופה ללא צ׳יטים ודיאטת חיטוב לא פשוטה (שהביאה תוצאות מדהימות) ובנוסף תקופה לא משהו בחיים תקופה קצת אבודה ומבולבלת, מה שלבסוף הביא את התוצאה הזאת של קושי וחיפוש אחר משהו להתרפק עליו ולהתפרק, חושב שכשבתפריט יהיו יותר קלוריות עפ הזמן כבר יהיה הרבה יותר קל … גם בנופשים וגם בצ׳יטים כי יהיה לי סך קלוריות גדול יותר ״להתפרע איתו״…

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית