הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע נטו פחמימות - מאמר חדש באתר קילוגרם

Nethaniel

משתמש פעיל
952
2
נק' מוניטין:
9,918
952
2
האם סיבים תזונתיים, פחמימות כוהליות וממתיקים למינהם נחשבים בתזונה היומית? האם כאשר אנו עושים דיאטות דלות פחמימות אנו נדרשים להתייחס אליהם? האם יש להם ערך קלורי? מה עם אינדקס גליקמי ורמות הסוכר בדם? כל זאת במאמר הבא.

נטו פחמימות - מאמר חדש בפורטל קילוגרם!

תהנו.

לכל מי שנבהל, בהתחלה המאמר קצת כבד עם נוסחאות כימיות וכדומה אבל אחרי זה הוא זורם ומי שאוכל הרבה פחממות כוהליות וסיבים זה יכול לעזור לו.

• פותח/ת השרשור
כמובן קרדיט על ההגהה הנהדרת של משה שלא כמו אחרים לא טורח לרשום את עצמו בכל מאמר שיוצא באתר.

כמובן קרדיט על ההגהה הנהדרת של משה שלא כמו אחרים לא טורח לרשום את עצמו בכל מאמר שיוצא באתר.

זה אני שעושה הגהות, אני מתכנן לקנות פרארי עם הכסף הווירטואלי שאני מקבל על כל מאמר.

שקט צומי, אנחנו עוזרים לך להתחזק ולהיפטר מהשומן מותניים שלך, אני חושב שזה שווה יותר מפרארי (ד"א ראיתי 3 אתמול ברצף, דיי נדיר)

מאמר מצוין.
עברתי עכשיו בבית על ערימת מוצרים "ללא סוכר" שאשתי לאחרונה צורכת 'כאילו אין מחר' וכולם מכילים מלטיטול.
כנראה הדראק הזה הכי זול ונוח ליצרנים לתקוע אותו בכל דבר.

אז נניח יש מוצר שמכיל 9.9 גרם פחמימה שמתוכם 6.7 גרם רב כהליים ל-100 גרם מוצר..

ברשימת הרכיבים מופיעים מלטיטול וגליצרול.

איך מחשבים את כמות הפחמימות בשורה התחתונה במוצר כזה ל-100 גרם?

---------- התגובה התווספה 01-05-2010 ב 13:11 ---------- התגובה הקודמת הייתה 30-04-2010 ב 15:48 ----------

למישהו יש מושג..? 😃

קח את זה כחצי גרם פחממה ל1 גרם מלטיטול

אז את ה-6.7 של הרב כהליים לחלק ב-2 ולהחסיר את התוצאה מ-9.9 של סך הפחמימות ל-100 גרם?

ככה שזה יוצא משהו כזה: 6.5 =(6.7:2)-9.9

זה יוצא 6.5 גרם פחמימה ל-100 גרם מוצר.. זו הכוונה שלך?

בערך, אם תשאל כל אחד תהיה תשובה שונה, X יגיד לך לא להחשיב בכלל, Y יגיד להחשיב כחצי, Z יגיד לך שזה 3 קלוריות לא יודע כמה פחממה, תעשה מה שאתה רואה לנכון זה לא מה שיעשה את ההבדל בין דיאטה דלה או עשירה בפחממות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית