הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר האם אתם עושים Deload?

מר לטיסימוס

Übermensch
10,536
63
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
28,250
10,536
63
מעניין אותי, האם אתם מבצעים Deload בשגרת האימונים שלכם?

התשובות האפשריות:

א. מבצע באדיקות deload של שבוע-שבועיים כל 8-12 שבועות, ופעם בשנה לוקח שבועיים חופש מאימונים.

ב. מבצע deload כשאני תקוע לאורך זמן במשקלים, או כשאני מרגיש תסמינים של רוויה (עייפות, בעיות הירדמות בלילה).

ג. לא מאמין ב-deload, כשאני נתקע אני מחליף תוכנית.

ד. עזוב אותי באמ'שך.

הבהרה: אני מתכוון לדילואד שבו מורידים את משקלי העבודה בכל התרגילים לשבוע-שבועיים, ולא לתקיעה הספציפית בתרגיל

תשובות מנומקות תתקבלנה בברכה.

נערך לאחרונה:
עד עכשיו עשיתי דילואד כשנתקעתי במשקלים, לרוב זה עבד לא רע בכלל.
אני מעדיף לעשות כמה דילואדים לפני שאני מחליף תוכנית.. לוודא קודם שאני בסדר (אוכל, שינה) ועושה הכל כמו שצריך, ואם לא עובד אז מחליף 😃

• פותח/ת השרשור
תודה, אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך, אני מתכוון לדילואד שבו מורידים את כל משקלי העבודה למשך שבוע-שבועיים, ולא רק בתרגיל מסוים.

לא עושים דילואוד אלא אם נתקעים או שזה מובנה בתוכנית (כמו גלן פנדלי)
השאלה לא רלוונטית ל90% מהפורום

לגבי ריסטים יצא לעשות לא מעט בעיקר בלחיצות

אה סורי לא הבנתי כמו שצריך חחח

היה לי רק דילואד מלא יזום פעם אחת, והוא מאוד עזר, חזרתי מאושש ומשקלים שהיו פעם כבדים הרגישו ממש קלים והתקדמתי הרבה בזכות זה.
נראה לי רעיון חכם אחרי שאתה מרגיש שהגוף שלך לא מתאושש לגמרי גם כשאתה אוכל הרבה וישן הרבה, זה פתרון לא רע בכלל

תודה, אולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך, אני מתכוון לדילואד שבו מורידים את כל משקלי העבודה למשך שבוע-שבועיים, ולא רק בתרגיל מסוים.

אלכס יכעס עלייך, לא למדת כלום.
בדילוד לא מורידים משקלים אל מורידים נפח.

• פותח/ת השרשור
לא עושים דילואוד אלא אם נתקעים או שזה מובנה בתוכנית (כמו גלן פנדלי)
השאלה לא רלוונטית ל90% מהפורום

לגבי ריסטים יצא לעשות לא מעט בעיקר בלחיצות

ואם אתה עובר מתוכנית לתוכנית (נגיד מתחיל SS, ממשיך טקסס, אח"כ 5x5 וכו'), נוצר מצב שאתה מתקדם במשקלי שיא לאורך חודשים. האם גם במקרה הזה אתה לא עושה דילואד מכוון?

אולי תלוי
אם אני עובד תוכנית כי נתקעתי ואני מגיע לכמה כשלים בסקוואט/דדליפט אני אבצע דילואוד

אם אני משתמש בתוכנית למתחיל להחזיר משקלי עבודה סביר להניח שלא או לפחות לא 3 שבועות אלא 1

חיים הדילואד שאתה מדבר עליו מובנה בתכנית בשביל לתפוס תאוצה וזה יהיה חשוב לרוב האנשים. אני אישית מתקדם עד שאני נתקע ואז חושב מה לעשות וככה זה אמור להיות אצל כל הINTERMEDIATES לדעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית