הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רטלין

• פותח/ת השרשור DUBINA
  • פורסם בתאריך

DUBINA

משתמש מתחיל
224
0
נק' מוניטין:
0
224
0
שאלה קצת לא קשורה אבל אני ישמח עם תעזרו
יש לי מבחן בגרות עוד מעט ואני רוצה להיות מרוכז מאוד במבחן
ריטלין יעזור ?
כמה מג לקחת ?
כמות מקסימלית מותרת ?
תודה 😈😈

ריטלין מאזן את העצבים.
מה שאתה מבקש,מוגדר כסם,ואני לא בטוח שמותר לדבר על זה פה.

• פותח/ת השרשור
קודם לקחתי את זה (בעיות קשב וריכוז)
הייתי יותר מרוכז בשיעור יותר עירני קיבלתי ציונים יותר טוב
לא בודקים דופינג במבחן אז למה לא לקחת ? 😳
במיוחד שחבר יכול לתת לי חד פעמי

אז מה הבעיה לפנות לרופא שלך ולשאול אותו אם אתה צריך בכלל ריטלין?או שאולי אתה פשוט צריך לישון יותר

• פותח/ת השרשור
אני יודע אני לא צריך
אבל אני מאוד לחוץ ואני צריך משהו מרגיע - מנסיון רטלין עוזר
אז מה אתם אומרים לקחת או לא ?

לא.
אם אתה לא צריך את זה,אז אין פה שום "נסיון".
זה תרופה,כשאתה בריא אתה לוקח סירופ נגד שיעול?

קיצר באת לפה כדי לבקש מאיתנו רשות לקחת ריטלין?
תקח,על הזין שלי מה יקרה לך.

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון זה חד פעמי
דבר שני כבר לקחתי ועזר מאוד
סהכ היה לי קצת הבעיות ריכוז
נשאל את דעתו של משה

נערך לאחרונה:
מה הקשר בין קפאין לבין ריטלין?
זה שזה עזר לך זה לא אומר שזה הכרחי או טוב, יש המון דברים שגורמים להרגשה טובה ועדיין לא נחוצים.

אל תהיו נעלי בית...
גם אקמול זה סם,כל תרופה שקיימת זה סם...
ואחי ריטלין ממש יעזור לך(אם ישלך בעיות קשה וריכוז/היפראקטיביות) אני לוקח וזה ממש עזר לי...מתעודה עם ממוצע 50 בכיתה ח'(סמסטר א') אני עכשיו עם ממצוצע 94 כיתה ט'(סמסטר א').

כל הפורום הזה מבוסס על חומרים לא הכרחיים (ולא בריאים) שבאים להביא את המשתמש לביצועים והישגים טובים יותר אז אני לא מבין מה פתאום הצביעות הזו. לגבי ריטלין הוא מעלה דופמין ונוראפינפרין, ולכן בנוסף לשיפור בריכוז הוא יכול להביא לדפיקות לב, הזעות, חוסר שינה ועוד כל מיני...
ריטלין לוקחים להפרעות קשב וריכוז באופן רשמי ויש כאלה שצריכים "עזרה" בלשבת ללמוד למבחן, אז הם גם נעזרים
בזה. מכיוון שאתה לא יודע איך הריטלין ישפיע עליך בבחינה והתפקוד שלך שם הוא קריטי, כי אם יתחילו לך דפיקות לב והזעות אז חבל לך על הזמן, לא כדאי שתתנסה בתרופה בזמן אמת. מה גם שהיתרון של ריטלין הוא בלמידה עצמה ולא בבחינה. (אם לא תדע את החומר שום כדור לא יעזור לך)
בכל מקרה אם יש לך הפרעות קשב וריכוז תתייעץ עם רופא, הוא יודע יותר טוב מכולנו ואם אין לך עזוב אותך,
אתה שולף את הכרטיס הזה מוקדם מידי. זה כדור עם השפעות חזקות על הגוף וגם על האישיות. אתה לא רוצה להתעסק איתו סתם.

• פותח/ת השרשור
מה המינון שלקחת .?
זהו שגם לי היה את הבעיות קשב וריכוז
הייתי לוקח 20 מג נדמלי

נערך לאחרונה:
כל הפורום הזה מבוסס על חומרים לא הכרחיים (ולא בריאים) שבאים להביא את המשתמש לביצועים והישגים טובים יותר אז אני לא מבין מה פתאום הצביעות הזו. לגבי ריטלין הוא מעלה דופמין ונוראפינפרין, ולכן בנוסף לשיפור בריכוז הוא יכול להביא לדפיקות לב, הזעות, חוסר שינה ועוד כל מיני...
ריטלין לוקחים להפרעות קשב וריכוז באופן רשמי ויש כאלה שצריכים "עזרה" בלשבת ללמוד למבחן, אז הם גם נעזרים
בזה. מכיוון שאתה לא יודע איך הריטלין ישפיע עליך בבחינה והתפקוד שלך שם הוא קריטי, כי אם יתחילו לך דפיקות לב והזעות אז חבל לך על הזמן, לא כדאי שתתנסה בתרופה בזמן אמת. מה גם שהיתרון של ריטלין הוא בלמידה עצמה ולא בבחינה. (אם לא תדע את החומר שום כדור לא יעזור לך)
בכל מקרה אם יש לך הפרעות קשב וריכוז תתייעץ עם רופא, הוא יודע יותר טוב מכולנו ואם אין לך עזוב אותך,
אתה שולף את הכרטיס הזה מוקדם מידי. זה כדור עם השפעות חזקות על הגוף וגם על האישיות. אתה לא רוצה להתעסק איתו סתם.

השפעות על האישיות?זה עוד לא שמעתי...
התופעות לוואי היחידות שלו הם שהוא סותם אותך(כלומר אתה לא רעב למלא זמן) ומעייף אותך לגמרי...

פעם אחד לא נורא העיקר להיות רגוע במבחן שיחשבו שאני מתXD
לא ממליץ לך לקחת מחבר ... רוצה ריטלין? לך לאבחון ומשם לרופא...בתור אחד שהשתמש בריטלין(וויתר בגלל תופעות הלוואי) לא לכל אחד מתאים אותו סוג ואותו מינון שמתאים לאחד אחר...
ואני לא מדבר רק על תופעות כמו בחילות וכאלה... אם הכדור ממש לא מתאים לך זה יכול להגיע למצבים גרועים יותר...אני למשל עברתי 2 סוגים של ריטלין עד שמצאתי את הסוג שלא גורם לי תופעות...

השפעות על האישיות?זה עוד לא שמעתי...
התופעות לוואי היחידות שלו הם שהוא סותם אותך(כלומר אתה לא רעב למלא זמן) ומעייף אותך לגמרי...
ועוד איך השפעות על האישיות... ריטלין יכול לגרום לחרדה ולדיכאון ...
אני לדוגמא סבלתי 3 ימים מחרדות שחבל לך על הזמן...

אני חושב שלקחת ריטלין בתיכון זה כמו לקחת סטרואידים לשכיבות שמיכה...אלא אם כן אתה באמת סובל מהפרעות קשב וזה סיפור אחר שגם אותו אתה צריך לפתור עם רופא. לא כל מי שיש לו הפרעה צריך להיות מטופל בתרופה הזו.
אתה לא רוצה לפתח תלות, בנאדם שלא יודע להביא את עצמו לתפקד לבחינת בגרות אחכ בלימודים גבוהים, יתחיל לבלוע כדורים מכל הבא ליד. הפתרון הכי טוב זה לעבוד על עצמך, תאמין לי שראיתי אנשים בתואר בולעים ריטלין וכדורי קפאין...הם די מתחרפנים. מצד שני יש את האנשים שמתמודדים עם הקושי ומביאים את עצמם לתפקד כמו שצריך.
תחשוב על זה ככה, אם יש רופאים, מהנדסים ועורכי דין שמצליחים ללמוד בלי ריטלין, אתה חושב שלבחינת בגרות אתה לא יכול בלי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית