הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך מומלץ לעשות דילואד ב 5/3/1

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
חרשתי קצת על reddit ו tantion ועדיין לא הצלחתי להגיע למסקנה איך עדיף ומומלץ לעשות , כל בלוק (שבוע רביעי) או כל 2 בלוקים (שבוע 7)?

איזה גירסא של דילואד : הקלאסית ( חמישיות ב 40 50 60 אחוז מ TM ) ? או ראיתי אחת של 3X65% 3X75% 3X85% מה TM כמובן , וגם ראיתי אחת שעולים בהדרגה עד לסינגל עם ה TM

והאם להעיף לגמרי את הBBB בדילאוד או לעשות 3X10 (במקום ה 5X10 הרגיל) עם אותו משקל שעשיתי כל הבלוק ? (אני גם עושה רוטציה BBB דדליפט עם 5/3/1 סקוואט ולהיפך וכנל ככה גם בבנצ' ופרס) אני לא עושה עוד תרגילי עזר חוץ מזה (מוסיף גב כמובן אחרי הלחיצות)

ואני אמור לעשות ריסט כשאני לא מצליח לעשות את החזרות שרשומות נכון ? (למשל כשיש 1+ אז כשמגיע לכשל ולא משלים חזרה אחת) פשוט ראיתי איפשהו שוונדלר ממליץ תמיד שה TM יהיה משקל שאפשר לתת איתו חמישייה 😕

תודה רבה ! @yanivgoft @kotzer

תעשה את הקלאסי במשקלים הנמוכים. אין סיבה לעבוד כבד בדילואוד.
להוריד ל3x10 את הbbb זה אחלה רעיון.
כמובן שרצוי שהtm יהיה נמוך, אבל אתה גם אמור להתקדם איתו כל הזמן ולא תמיד אתה תתחזק בקצב שאתה מגדיל את הtm וכשזה קורה מגיעים כשלים

• פותח/ת השרשור
תעשה את הקלאסי במשקלים הנמוכים. אין סיבה לעבוד כבד בדילואוד.
להוריד ל3x10 את הbbb זה אחלה רעיון.
כמובן שרצוי שהtm יהיה נמוך, אבל אתה גם אמור להתקדם איתו כל הזמן ולא תמיד אתה תתחזק בקצב שאתה מגדיל את הtm וכשזה קורה מגיעים כשלים
תודה רבה על התשובה ! ודילואד כל שבוע רביעי או שביעי ? וגם הגרסא של שלשות לא כאלה כבדות בתכלס

בהכללה די גסה הייתי ממליץ כל שבוע שביעי, דילואד כל שבוע רביעי זה מאוד תכוף ולא כל כך מתאים למתאמנים שעושים 5.3.1

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית