הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוז שומן ומתלבטת על מסה

Tal123123

משתמש מתחיל
45
12
נק' מוניטין:
12
45
12
היי מצרפת תמונות ואשמח לקבל הערכה לגבי אחוזי השומן.
גובה 176
התחלתי מסה לפני כמה חודשים ועליתי ממשקל של 47 ל53.. העלייה עד עכשיו הייתה קצת מהירה כי הייתי ממש בתת משקל ועכשיו זה מתייצב על קצב טוב.
בנוסף אשמח להמלצה איך אני יודעת עד מתי להמשיך את המסה? פחות או יותר..

גם הערכה לא מדויקת תתקבל בברכה
תודה!

קבצים מצורפים

• 20200305_164111.png
    20200305_164111.png
    KB 271.4 · צפיות: 463
  • Screenshot_20200305-164318.png
    Screenshot_20200305-164318.png
    KB 366.2 · צפיות: 426
אין לי מושג בהערכת אחוז שומן לבחורות, אבל את רזה מאוד.
עד מתי לבצע מסה זה תלוי בך ובתחושותייך.
בכל מקרה, 53 על מטר שבעים ושש זה עדיין תת-משקל, ואת גם נראית רזה מדי (בעיניי).
לדעתי יש לך עוד כמה ק"ג טובים להעלות.

את מפחדת שתשמיני? לדעתי זה לא יקרה כל עוד את מתקדמת באימונים, צורכת מספיק חלבון ועולה בצורה מדודה במשקל.

אגב, גם אני הייתי פעם בתת-משקל, מצב סופר לא נעים. מאז עליתי הרבה במשקל ואחוז השומן נשאר כמעט זהה בכל התהליך.

בכל מקרה בהצלחה, אם את מוכנה להעלות במשקל את כבר בדרך הנכונה 😉.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג בהערכת אחוז שומן לבחורות, אבל את רזה מאוד.
עד מתי לבצע מסה זה תלוי בך ובתחושותייך.
בכל מקרה, 53 על מטר שבעים ושש זה עדיין תת-משקל, ואת גם נראית רזה מדי (בעיניי).
לדעתי יש לך עוד כמה ק"ג טובים להעלות.

את מפחדת שתשמיני? לדעתי זה לא יקרה כל עוד את מתקדמת באימונים, צורכת מספיק חלבון ועולה בצורה מדודה במשקל.

אגב, גם אני הייתי פעם בתת-משקל, מצב סופר לא נעים. מאז עליתי הרבה במשקל ואחוז השומן נשאר כמעט זהה בכל התהליך.

בכל מקרה בהצלחה, אם את מוכנה להעלות במשקל את כבר בדרך הנכונה 😉.

תודה על התשובה.
אני לא אגיד שאין לי בכלל פחד מלהשמין אבל אני ממש רוצה לבנות את הגוף שלי אז אני בהחלט מתכננת לעלות עוד כמה קג..

התחלתי מסה לפני כמה חודשים ועליתי ממשקל של 47 ל53.. העלייה עד עכשיו הייתה קצת מהירה כי הייתי ממש בתת משקל ועכשיו זה מתייצב על קצב טוב.
בתמונות האלה את אחרי המסה? זה נראה מצויין עם אחוז שומן די נמוך.. מה שאת עושה עובד לך,תמשיכי ככה.
בנוסף אשמח להמלצה איך אני יודעת עד מתי להמשיך את המסה? פחות או יותר..
זה אך ורק החלטה שלך.. אני סיימתי מסה ב103(שמן ונוזלי) אבל אחרי זה שהתחטבתי ל95 זה נראה ממש טוב
תצלמי את עצמך הרבה,תעשי מעקב ותחליטי בעצמך
מה שכן,יש לך עוד בשר לעלות.. את רזה מאוד

• פותח/ת השרשור
בתמונות האלה את אחרי המסה? זה נראה מצויין עם אחוז שומן די נמוך.. מה שאת עושה עובד לך,תמשיכי ככה.

כן זה אחרי המסה.. לפני נראיתי ככה: (בערך ב48 לפי דעתי)

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200305-164412.png
    Screenshot_20200305-164412.png
    KB 358.1 · צפיות: 186
לא מתיימר לתת פה עצה מדויקת אלא בעיקר להגיד - את בכיוון טוב. התמונה שלך ב- 48 קילו נראית הרבה פחות בריאה ומחמיאה ממה שעכשיו. כל הכבוד

שינוי יפה, נראה לי עוד 3 קילו ועדיין זה יראה מעולה, הכי חשוב שאת שתרגישי טוב ובריאה עם עצמך

להמשיך לאכול!
לא רואה שום סיבה כרגע שאפילו תחשבי על אחוזי שומן, לדעתי להמשיך לאכול, לעמוד ביעדים של חלבון פחמימה ושומן ולהתאמן, בעיקר כוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית