הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ספיגה של יותר מ20 גרם מאבקת חלבון

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
הבנתי שבעיקר כשאני צורך חלבון מאבקת חלבון ופחות ממאכלים רגילים, אם אני צורך יותר מ20 גרם חלבון מאבקה במכה אחת לא הכל יספג אלא אם כן אני אוכל את האבקה עם עוד משהו נגיד חלב או פחמימות וכו', השאלה שלי היא מה נקרא אז מספיק להחשב כעוד אוכל כדי שכל החבלון יספג? אם אני אוכל 2 סקופים של 40 גרם חלבון וקלמנטיה או סלט זה מספיק? או חטיף פסק זמן?

באמת שזה לא משנה וזה כל כך התעסקות בשטויות. מה זה משנה 20 גרם חלבון לפה, 20 גרם חלבון לשם... לא זה מה שיעצור את ההתקדמות שלך.

תאכל עם סקופ החלבון מה שאתה רוצה ושנוח לך להכניס לתפריט.
חוץ מפסק זמן, שמעתי שזה קטבולי.

• פותח/ת השרשור
באמת שזה לא משנה וזה כל כך התעסקות בשטויות. מה זה משנה 20 גרם חלבון לפה, 20 גרם חלבון לשם... לא זה מה שיעצור את ההתקדמות שלך.

תאכל עם סקופ החלבון מה שאתה רוצה ושנוח לך להכניס לתפריט.
חוץ מפסק זמן, שמעתי שזה קטבולי.
תראה גם אם זה רק 5% מה אכפת לי? לא בעיה בשבילי להקפיד על זה...
פשוט רוצה לדעת אם למשל סלט של 50 קלוריות נקרא "משהו ליד" או קלמנטינה קטנה? כי למשל בשייק עם חלב יש 150 קלוריות של חלב לעומת 50 של הסלט רק

• פותח/ת השרשור
כן אבל השאלה היא האם סלט מספיק כדי לאפשר לי לאכול 1 סקופים של אבקת חלבון על בסיס מים?

• פותח/ת השרשור
השומן מאט ספיגה. תוסיף קצת שמן זית/אגוזים וסגרת פינה..
הבעיה שבחיטוב אין לי קלוריות מיותרות כל כך, אני על תפריט מצומצם, אני שם שמן קנולה בסלט אבל זה כפית בערך רק

מה הבעיה לשתות עם חלב?

יש לי רעיון - תבדוק את זה.
בחודש הקרוב תשתה סקופ חלבון עם מים בלבד וחודש לאחר מכן סקופ עם חלב.
לאחר מכן תשווה תוצאות, באיזה שבוע התקדמת יותר. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מה הבעיה לשתות עם חלב?

יש לי רעיון - תבדוק את זה.
בחודש הקרוב תשתה סקופ חלבון עם מים בלבד וחודש לאחר מכן סקופ עם חלב.
לאחר מכן תשווה תוצאות, באיזה שבוע התקדמת יותר. בהצלחה.
כרגע אני בחיטוב ואם לשפוט על סמך החיטוב הקודם שלי ועל סמך השבוע הזה, להתקדם אני לא הולך, רק לרדת חחחחחח
ואני לא שותה עם חלב כי נגיד היום שנארו לי 200 קלוריות ואני רוצה להשלים אותם עם שני סקופים של 100 קלוריות ו20 חלבון כל אחד, עם חלב זה יוסיף לי קלוריות שאין לי מקום אליהן לכן רוצה לדעת אם הסלט שאני אוכל יכול להספיק לספיגה של 40 גרם חלבון במכה מהאבקה

תשתה 2 סקופים עם מים.
אני נותן לך את המילה שלי, לפחות 0.001% מהחלבון ייספג.

אני לא מבין, לאן אתה חושב שהחלבון הזה הולך? מה קורה לקלוריות שהוא מכיל?
וואלה אם זה לא היה נספג הייתי בכיף שותה כל יום 30 סקופים של חלבון בננה בשביל לרדת במשקל (כי הרי הרוב לא נספג).

הבעיה שבחיטוב אין לי קלוריות מיותרות כל כך, אני על תפריט מצומצם, אני שם שמן קנולה בסלט אבל זה כפית בערך רק
זאת ממש התעסקות בשטויות. גם אם לא תוסיף שומן לא יקרה כלום. גם אם יספג 16 גרם חלבון ולא 20, לא ישנה שום דבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית