הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

היי אשמח לעזרה של המומחים פה

Shlomo 22037

משתמש מתחיל
11
1
נק' מוניטין:
1
11
1
התחלתי לפניי שבועיים סייקל חיטוב טסט ומאסטרון פעמיים בשבוע כל פעם 1.5מכל סוג
פעם ראשונה שעושה
רציתי לשאול תוך כמה זמן אני אמור להתחיל להרגיש כי לבנתיים אני לא מרגיש כלום
וגם האם מישהו מכיר את החברה גנסיס אצלם לכם ואשמח לעזרה

קבצים מצורפים

• Screenshot_20200306-004459_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200306-004459_WhatsApp.jpg
    KB 68.8 · צפיות: 171
  • Screenshot_20200306-004454_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200306-004454_WhatsApp.jpg
    KB 72.7 · צפיות: 156
  • Screenshot_20200306-004448_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200306-004448_WhatsApp.jpg
    KB 76.9 · צפיות: 160
  • Screenshot_20200306-004440_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20200306-004440_WhatsApp.jpg
    KB 71.6 · צפיות: 129
שמע בספק עם המוצר שיש לך מקורי.
זו חברה מוכרת אבל בארצנו מזייפים בשפע. הקופסאות גם שונות ממה שאפשר למצוא ברשת. בדרך כלל באסטר אנטט תוצאות באות בשבוע ה-4-5.

זה הסייקל ה-1 שלך למה לקחת 750 מ"ג טסט? לוקחים 500. במסטרון כמה מ"ג לזריקה ?

ולפני שבועיים במינון כזה כבר אתה אמור להרגיש עצבים,אנרגיה, ועלייה בנוזלים וקצת כוח.

אתה על 750 מג טסט לשבוע, סייקל ראשון, ואתה לא מרגיש?
זה זיוף ככל שאני זוכר כבר נתקלנו בבחור שלקח אותם פה בעבר. לא מאמין שזה מקורי. תאריץ יצור 2017 תוקף עד 2021 , איך הגיוני שאין אולוגרמה גם והקופסאות די חדשות? מיוצר בארץ, אולי יש חומר פעיל.

תלמדו לכל מי שקונה בארץ רק וורטקס זה הטיפ הכי טוב שיש לי לתת.

קבצים מצורפים

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    KB 12.5 · צפיות: 102
חברה טובה גנסיס אך כמו כל חברה יש זיופים תבדוק שהחומר מקורי ותיקח 500 מג זריקה בשבוע לא צריך 750 זה הרבה לפעם הראשונה שלך וגם בהתחלה אתה צריך לראות איך הגוף שלך מגיב לחומרים

• פותח/ת השרשור
שמע בספק עם המוצר שיש לך מקורי.
זו חברה מוכרת אבל בארצנו מזייפים בשפע. הקופסאות גם שונות ממה שאפשר למצוא ברשת. בדרך כלל באסטר אנטט תוצאות באות בשבוע ה-4-5.

זה הסייקל ה-1 שלך למה לקחת 750 מ"ג טסט? לוקחים 500. במסטרון כמה מ"ג לזריקה ?

ולפני שבועיים במינון כזה כבר אתה אמור להרגיש עצבים,אנרגיה, ועלייה בנוזלים וקצת כוח.
למה 750? 1.5 במזרק פעמיים בשבוע כך גם מהטסט וגם מהמסטרון
לפי ההגדרה מבין אז החומר כנראה מזויף הו לי שיט
האם בוורטקס אין זיופים ?
חברה טובה גנסיס אך כמו כל חברה יש זיופים תבדוק שהחומר מקורי ותיקח 500 מג זריקה בשבוע לא צריך 750 זה הרבה לפעם הראשונה שלך וגם בהתחלה אתה צריך לראות איך הגוף שלך מגיב לחומרים
איך אפשר לבדוק האם החומר מקורי או זיוף ?
זה זיוף ככל שאני זוכר כבר נתקלנו בבחור שלקח אותם פה בעבר. לא מאמין שזה מקורי. תאריץ יצור 2017 תוקף עד 2021 , איך הגיוני שאין אולוגרמה גם והקופסאות די חדשות? מיוצר בארץ, אולי יש חומר פעיל.

תלמדו לכל מי שקונה בארץ רק וורטקס זה הטיפ הכי טוב שיש לי לתת.
איך אני יודע האם קיים בכלל חומר פעיל?

למה 750? 1.5 במזרק פעמיים בשבוע כך גם מהטסט וגם מהמסטרון
לפי ההגדרה מבין אז החומר כנראה מזויף הו לי שיט
האם בוורטקס אין זיופים ?

איך אפשר לבדוק האם החומר מקורי או זיוף ?

איך אני יודע האם קיים בכלל חומר פעיל?
בדיקות דם..

• פותח/ת השרשור
זה התמונות של שני החומרים האם יש למישהו דרך לבדוק האם הם מקוריים או זיוף

קבצים מצורפים

• 20200306_085532.jpg
    20200306_085532.jpg
    KB 100.9 · צפיות: 132
  • 20200306_085547.jpg
    20200306_085547.jpg
    KB 127.6 · צפיות: 102
שמע חבר אתה ליצן ,אתה שואל שאלות כאילו אתה לוקח חלבון טעם קפה או וניל ,
דבר ראשון אתה אומר טסט ומסטרון
יש רק טסט שם
דבר שני אם זה סייקל ראשון עדיף רק אנטט 500 ובטח עדיף למסה
אם אתה לוקח 750 אנטט ומסטרון מה סייקל 2
גרם טרן וגרם טסט ?
לדעתי אתה לא אמור לגעת בחומרים בכלל לחטב בלי כלום תלמד בהמשך שתהיה מוכן תשקול לעשות סייקל
הדברים האלה זה לא משחק

ראינו תתמונה אי אפשר לבדוק לך עם זה מקורי או לא אין גוד גירוד. מהתמונות ברשת מה שיש לך לא מקורי סבבה? ... נתקדם ככל הנראה זה זיוף שיש בו חומר פעיל ויכול להיות שהוא עובד או לא. אם אתה לא מרגיש כלום כלום אחרי שבועיים אפילו לא פיק, אנרגיה, עצבנות, תחושת עייפות כמו שפעת קצת חום מתחילת הסייקל, סביר להניח שאתה מזריק כלום. הדרך לדעת היא ללכת לקופת חולים לבקש בדיקה לטסט טוטאל ולבדוק , הייתי מציע לך בשבוע -4 לעשות. יש מלא זיופים בארץ שעובדים זה לא אומר שמה שיש לך לא עובד, זה פשוט לא מקורי.

לא הבנתי עדיין כמה מכל חומר אתה שם, אבל יש לך לפי תמונה מסטרון פרופ שצריך להזריק אותו יום כן יום לא. בכל מקרה היית מרגיש מסטרון פרופ תוך שבוע.
אין סיבה בשביל סייקל ראשון לעבור 500 מג (2 מל) של טסטוסטרון אנטט בשבוע, כלומר 1מל כל 3.5 ימים.

כנראה אמרו לו להזריק 750 לשבוע כי או שהחומר לא עושה כלום או שהוא מדולל וכו וכו
דרך לדעת זה בדיקות דם

ראינו תתמונה אי אפשר לבדוק לך עם זה מקורי או לא אין גוד גירוד. מהתמונות ברשת מה שיש לך לא מקורי סבבה? ... נתקדם ככל הנראה זה זיוף שיש בו חומר פעיל ויכול להיות שהוא עובד או לא. אם אתה לא מרגיש כלום כלום אחרי שבועיים אפילו לא פיק, אנרגיה, עצבנות, תחושת עייפות כמו שפעת קצת חום מתחילת הסייקל, סביר להניח שאתה מזריק כלום. הדרך לדעת היא ללכת לקופת חולים לבקש בדיקה לטסט טוטאל ולבדוק , הייתי מציע לך בשבוע -4 לעשות. יש מלא זיופים בארץ שעובדים זה לא אומר שמה שיש לך לא עובד, זה פשוט לא מקורי.
לא הבנתי עדיין כמה מכל חומר אתה שם, אבל יש לך לפי תמונה מסטרון פרופ שצריך להזריק אותו יום כן יום לא. בכל מקרה היית מרגיש מסטרון פרופ תוך שבוע.
אין סיבה בשביל סייקל ראשון לעבור 500 מג (2 מל) של טסטוסטרון אנטט בשבוע, כלומר 1מל כל 3.5 ימים.
רציתי לשאול למה באמת שלוקחים טסט יש את העייפות ואת ההרגשה של חום גוף בלי קשר לכלום

רציתי לשאול למה באמת שלוקחים טסט יש את העייפות ואת ההרגשה של חום גוף בלי קשר לכלום
כמה סיבות

קודם כל אתה משחק עם ההורמונים שלך, הגוף לא רגיל שפתאום יש רמות מפחידות של הורמונים והוא צריך לעשות התאמה עם הורמונים אחרים כדי לטפל בזה

הגוף צריך ואומר לעצמו לצבור שריר ברמה מעבר לרגילה, זה דורש מהגוף הרבה אנרגיה וכו וכו מה שמתבטא בעייפות וחום וכו

אתה מכניס לגוף טסט אקסגוני היינו ממקור חיצוני אז הביצים לאט לאט מפסיקות לייצר טסט בעצמם מה שנקרא 'השבתה' suppression במקרים יותר חמורים זה shutdown וזה גורם לעייפות ותשישות וכדומה

משער שיש עוד כמה סיבות שלא הספקתי למנות בסקירה הרצאה הזאת ומשתמשים מבינים יותר ממני כבר יענו לכך

בשפה שלנו זה נקרא שפעת טסט. בדרך כלל זה עובר אחרי שבוע, שבועיים שהגוף מתרגל. תכף יבוא הרוקח יתן סקירה מלאה לעומק.

@Pharmacist

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית