הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי ציט - זה משנה?

• פותח/ת השרשור גל 22
  • פורסם בתאריך

גל 22

משתמש מתחיל
28
3
נק' מוניטין:
2
28
3
אוקיי אז תכננתי לנפש ולחלק המנטלי לעשות ציט לאחר 11 ימים של גירעון קלורי
רציתי לעשות אותו בשישי ולאורך כל היום, לאכול מה שבא לי ואני בדרך כלל עושה ככנ וזה בסדר גמור. בערב בלי קשר אנחנו יוצאים למסעדה לחגוג. אבל יצאתי היום למסיבה ונשנשתי, ונשנשתי די הרבה וזה חרג להרבה אוכל ושטויות במסיבה. הגעתי לבערך כ2500 קלוריות. זה הגיוני מבחינה קלורית אם אקצץ מחר ולא אוכל את מה שתכננתי לאכול בבוקר ובצהריים (בערל אותה כמות שאכלתי עכשיו במסיבה) אהל בכל זאת בערב אלך למסעדה (מסעדה מושחתת שסביר להניח תוציא אותי לחריגה קלורית)? זה כביכול משנה כי אני במאזן קלורי חיובי יומיים? או שזה לא משנה כי סידרתי תקלוריות שלי להיום ולמחר בערב? התכנון היה שמחר יום שלם אעשה ציט אבל בגלל היום אני אתאמן ואקזז מחר עד המסעדה כדי שלא אגזים יותר מדי. רציתי פשוט לדעת אם מבחינה קלוריות שבועית זה משנה או לא. יכול להיות שגם חסכתי קלוריות מפני שזה פרוס על שעתיים ולא מחר כל היום (למרות שהולכת בכל זאת למסעדה בלי קשר בין השניים)? צריכה את עזרתם ואת הידע שלכם בנושא
גם מחר אני תכננתי בלי קשר לבוקר וצהריים המושחתים שלי שלא אעשה אותם לאכול במסעדה וקינוח.. רציתי לדעת עצם זה שהמאזן נמשך יומיים ישפיע יותר מעל פריסה של יום אחד או אם בכלל הכל מתקשר לכמות הקלוריות שצרכתי בפן השבועי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית