הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא נורמלי

• פותח/ת השרשור BeN35
  • פורסם בתאריך

BeN35

משתמש משקיע
6,598
5,386
נק' מוניטין:
7,568
6,598
5,386
גם בתור אדם ובמיוחד בתור אבא
הרצח הזה בהוד השרון עשה לי רע
איך?איך בן אדם רוצח/דוקר תינוקת בת 10 חודשיים?
ופוצע קשה את הילדה ה״גדולה״ ואישתו

הורים רבים בניהם אני ירקו דם כדי להביא ילדים לעולם,אז נכון לפעמיים קשה ולא שופט אף אחד,אבל זה קשה מאוד קשה ולא נתפס

כל אדם נורמטיבי שישמע על מקרה כזה ירגיש רע, אפילו רע מאוד.

עם זאת, הדיון סביב השאלה "איך?" הוא עקר מיסודו.

במוח שלנו המעשה הוא לא נתפס, לא אפשרי לביצוע בשום מערכת תנאים. לכן לעולם לא תוכל להבין לעומק כיצד אדם ביצע מעשה שכזה, והדבר היחידי שתוכל לעשות הוא להשלים עם העובדה שלרמת הטירוף אליה יכול אדם להגיע היא חסרת גבולות, בין אם זה נובע מרוע טהור ובין אם זה נובע ממחלה נפשית עמוקה.

בקיצור, כדי לנתח לעומק מה הוביל אדם לביצוע מעשה שכזה נדרש מחקר סופר מעמיק על האדם מרגע שנולד ועד לרגע בו ביצע את המעשה, ברמה הכי עדינה שיכולה להיות. (כמובן בהינתן שהאדם לכאורה הצטייר עד אז כ"בריא בנפשו", ולמיטב הבנתי מדובר במקרה כזה).

• פותח/ת השרשור
כל הניתוח הזה שווה לריק!
זה לא יחזיר את התינוקת
אני מאוד מקווה שימצו איתו את הדין

לפי Jung בכל אחד מאיתנו יש את החושך הזה, מזעזע להבין באמת מה המשמעות של להיות אדם ומה עומק תהומות החשיכה שיש בנו ומצד שני ברגע שאתה מבין את זה, אתה יכול להתגונן מפני זה טוב יותר, כי אתה לא "טוב" פשוט בגלל שאתה כזה באופן פאסיבי - (כי כמו שאתה טוב בלי שליטה על כך אתה גם יכול להפוך למושחת בלי שיש לך שליטה על כך ) - אלא אתה בוחר באור כל פעם מחדש מתוך ההכרה של החושך, וזה הרבה יותר עוצמתי.

אם כי זו דרך להתגונן מול זוועת כמו של הנאצים, אבל המקרה המדובר לדעתי בקנה מידה קטן אפילו יותר חמור ולא נתפס מהשואה (סליחה על ההשוואה)

זה גם המקרה השני של זוועה בידיוק כזו באותה עיר, עוד יגלו שיש איזה שד שמשתלט על אבות שם וגורם להם לבצע דבר כזה

כי לרצוח אנשים זה מחריד אבל דבר אנושי שמלווה אותנו משחר ההיסטוריה, אבל לפגוע בילדים שלך , בשר מבשרך - לא.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית