הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל טסט 8 שבועות

ניסו1989

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
התחלתי סייקל של טסט פרופ ל10 שבועות שתי זריקות בשבוע בהפרש של 4 ימים כל זריקה 0.10 מיליליטר.
לא משלב עוד סטרואידים, לא מעוניין.
יש לי כלומיד ונובלדקס מה מומלץ מהם ואיך ומתי לקחת אותם...? ( יש כמה דעות שנתנו לי אני מעדיף קצת יותר לדעת מה דעתכם)
גיל 30
משקל 70
א.ש 14-15
גובה 171

טסט פרופ עושים יום כן יום לא 100 מלגרם בדרך כלל.
4 ימים אחרי זריקה אחרונה של טסט אתה יכול להתחיל למשך 30-40 ימים. כלומיד וטמוקסיפן לפני שינה. טמוקסיפן 30 מלגרם כלומיד 50 מלגרם.

• פותח/ת השרשור
100 מיליגרם אני עושה כל 4 ימים לפי ההמלצה של הבחור שלי, זה סייקל ראשון, מרגיש לי שזה כן עושה את העבודה ....
רק רציתי לדעת איך אני משלב את הכלומיד וטמוקסיפן.
במידה וארגיש שאין שינוי אעבור ליום כן יום לא...
כמה זמן אפשר למשוך את הטסט ?

100 מיליגרם אני עושה כל 4 ימים לפי ההמלצה של הבחור שלי, זה סייקל ראשון, מרגיש לי שזה כן עושה את העבודה ....
רק רציתי לדעת איך אני משלב את הכלומיד וטמוקסיפן.
במידה וארגיש שאין שינוי אעבור ליום כן יום לא...
כמה זמן אפשר למשוך את הטסט ?
אם תעשה 100 מלגרם טסט קצר יום כן יום לא ולא כל 4 ימים זה לא רק ירגיש לך שזה עושה תעבודה זה באמת יעשה תעבודה. רצית 10 שבועות תעשה 10 שבועות. ואם אתה כל כך סומך על "הבחור שלך" לגבי מה שהמליץ לך בטסט למה אתה שואל פה בפורום ? כל הפורום אם יגיב לך כאן אף אחד לא יסכים איתו כך את זה בחשבון.

• פותח/ת השרשור
15835929320127770873687463200747.jpg

לא .
סתם חברה אבל עובדת !
אז המנה שהתכוון זה מכר לך את זה , זה 1cc
יום כן יום לא .. גג גג כל יומיים .

אם היית רוצה זריקה כל 4 ימים היית מביא אנטט
בגלל שקיבלת פרופינאט, זה יהיה שימוש לא מושכל כל 4 ימים ועדיף יום כן יום לא
אם קשה לך עם זריקות, תשאל את הבחור שלך על אנטט ותוכל להזריק כל 4 ימים במקום יום כן יום לא

אם אתה רוצה להישאר על 2 זריקות בשבוע תתחיל לשלב שבועיים אנטט תוך כדי הקצר ואז שהאנטט יתייצב לך בדם תוכל להפסיק עם הקצר

שזה אומר כן כי הוא הלך עיוור אחרי מי שבנה לו את הסייקל אבל כמה שינויים ו'יהיה בסדר'
אם היו מוכרים לו שמן זית במקום טרן, אז זה היה בהחלט כן. פה הוא בעצמו יצא חסר אחראיות. מי מקשיב לסוחר, כאשר זה נוגע לבריאות שלך?

אם היו מוכרים לו שמן זית במקום טרן, אז זה היה בהחלט כן. פה הוא בעצמו יצא חסר אחראיות. מי מקשיב לסוחר, כאשר זה נוגע לבריאות שלך?
אנשים שחושבים שהסוחר 'מבין'...
מה לעשות.. לו יש את החומר, בטח הוא מבין עליו דבר או שתיים.. זה הקו מחשבה של אנשים שקונים מדילר, לטוב ולרע

אנשים שחושבים שהסוחר 'מבין'...
מה לעשות.. לו יש את החומר, בטח הוא מבין עליו דבר או שתיים.. זה הקו מחשבה של אנשים שקונים מדילר, לטוב ולרע
כן, זה באצת היה ככה לפני לפני שאינטרנט נכנס חזק. כל הידע שלך היה מגיע מדילרים או חברה גדולים במכון. עכשיו תוך ערב אחד אתה הופך למאוד בקיא בתחום מקריאה של כמה פורומים

למזלי תמיד הזמנתי מהאינטרנט אז הייתי צריך לעשות ש.ב על מה אני מכניס לגוף

מודה שחלק מהדברים למדתי on The go

לטוב ולרע..
יש דברים שאתה לא יודע שאתה אמור להבין בהם עד שאתה בפנים, ככה זה להיכנס לעולם חדש

אבל אם אתה בא בראש נכון אז גם בתקופות קשות אתה לומד עוד.. אחרי הכל זה החיים שלך
שמישהו לא יודע אנגלית בקושי ומחליט לעלות על סייקל
ונתקלתי בתופעה הזאת פה ושם

אז הוא לא בדיוק לומד מהאינטרנט שאלות גוגל וכאלה ואז זה מתכון ליוסי יד 50 הבא..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית