הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות|עדכון מהמאסה (96 קילו)

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך

Bender

משתמש מתחיל
255
0
נק' מוניטין:
-194
255
0
פירסמתי תמונות באמצע פסח הייתי 90 קילו. אמרו לי להמשיך מאסה 2-4 קילו ואז לעשות חיטוב אבל אני לא גדול עדיין אז אני רוצה לעשות אוליי מאסה שנה אבל אני פוחד שבחיטוב אני לא יוכל לישמור על השריר שאני אצבור אז אין לי מושג בקשר לעתיד. אבל מה שאני יודע שבקיץ אני יהיה שמן כי אני ממשיך מאסה לפחות חודשיים-שלוש.

נתונים:

שוקל 96 ומטר 80-81 מקסימום (מדדתי לפני כמה ימים הייתי 80.5)

היקפים אני לא יודע לא מדדתי הרבה זמן. אחוז שומן נראלי גבוהה 20% יש אתם אומרים?

תמונות:

תמונה 1 (חח לא רואים ת'יד הקדמית בגלל הזווית סהעמק אני לא יודע איך עושים ת'פוזות האלה)

Uploaded with ImageShack.us

תמונה 2 (אל תבהלו הוצאתי ת'בטן בכוונה וגם אחרי אוכל)

תמונה 3 (חחח איזה שמן דיי)

תמונה 4

תמונה 5

תמונה 6

תמונה 7

תמונה 8

מה אתם אומרים לעשות? אני השמנתי בבטן מלא, בדקתי ת'היקף של הבטן כרגע וההיקף 100 חח אבל לא יודע למה זה נראה כיאילו אני צר בבטן למרות שהשמנתי מלא בצדדים... אני רוצה להיות חטוב לקיץ אבל מצד שני אני מפחד להיות צנום וקטן אז חשבתי שאני אסבול בקיץ ואני אמשיך מאסה 3 חודשים ומה גם אני קונה אבקה, זה לא קסם אבל בגלל שאין לי מספיק מקורות לחלבון בבית אני צריך ליקנות... ביקורת פליז

מה היתה תוכנית האימונים שלך במאסה ?
תתחיל חיטוב

מה אתה מתלהב עם הבטן, אני אחוז שומן הרבה יותר נמוך ובסוף יום מוציא כפול בטן P:
חיטוב.

אני מתאמן 9 חודש ובהם עשיתי רק FBW פשוט שיניתי תפריטים החדר כושר שלי לא רציני

סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס עשית ?
הקפדת להוסיף משקל מאימון לאימון ?
הוספת משקל למוט בצורה משמעותית ?

אתה יכול לרשום את התוכנית ?

• פותח/ת השרשור
סקוואט/דדליפט/בנצ'/פרס עשית ?
הקפדת להוסיף משקל מאימון לאימון ?
הוספת משקל למוט בצורה משמעותית ?

אתה יכול לרשום את התוכנית ?
עשיתי בנץ' כן. השאר לא עשיתי... אין לי כלוב והחדר כושר צפוף, המדריך חושב שאני אפגע בעצמי ואני אתבע אותו. שאני אהיה בן 18 (בחנוכה הקרוב) אני יעשה הכול.

וכן, הוספתי הרבה משקלים אני עובד כבד בתאכלס. ומה גם פעם לא יכלתי לעשות מקבילים והיום אני עושה בלי בעיה למרות שאני בחור כבד. לפני פסח שהייתי במאסה הגעתי ל106 קילו בבנץ' פרס ועכשיו אני מנסה לחזור למשקל הזה. אבל אתם צריכים להבין אותי שהתחלתי בתור שמן ועשיתי חיטוב והתחלתי מאסה רק לפני חודשיים-שלוש... ביום ראשון אני מחליף תוכנית אימונים אבל אני לא יודע למה, אתם אומרים לי לעשות חיטוב כנראה אני אקשיב לכם למרות שלפי דעתי אני קטן עדיין בשביל לעשות חיטוב

אה ד''א התוכנית

רגליים :

לחיצת רגליים במכונה - 2X12
מכרעיים - 2X10

חזה:

בנץ' 2X3-6
פרפר 2X8-12

גב:

מתח 2XMAX
פולי עליון 2X8-12

כתפיים:

לחיצת כתפיים עם דאמבלים 2X8

ידיים:

קדמית:

כפיפות מרפקים - 2X8-12

אחורית:

מקבילים 2XMAX

בטן:

3X12 עם משקל

נערך לאחרונה:
החזה שלך בול כמו של קצר מעספור
הגב שלך מאסיבי
והלוואי והייתה לי את הגנטיקה הזאתי שלא משמינים במותניים
הכל עבר לך בבטן

אני אומר חיטוב
ואל תדאג אתה לא תיהיה שחיף עם תקשיב להוראות
זה לא שאין לך מסה

• פותח/ת השרשור
החזה שלך בול כמו של קצר מעספור
הגב שלך מאסיבי
והלוואי והייתה לי את הגנטיקה הזאתי שלא משמינים במותניים
הכל עבר לך בבטן

אני אומר חיטוב
ואל תדאג אתה לא תיהיה שחיף עם תקשיב להוראות
זה לא שאין לך מסה

^ חחח זבל הבנתי אותך.

הגב מאסיבי? זה האזור הכי חלש אצלי בגוף (אחרי הבטן)

כמה אחוז שומן אתם אומרים גבוהה?

• פותח/ת השרשור
היקף היד יירד משמעותית בחיטוב? כמה זמן אתם ממליצים לעשות חיטוב וגם איזה חיטוב וגם איזו תוכנית אימונים?

ההיקף יד זה לא מדד
אל תשכח שיש לך על היד נוזלים ושומן
השריר עצמו לא ירד כמעט

קודם כל תעשה סקוואט ודדליפט, זה הכי חשוב

תעשה 3 חודש חיטוב.. חודש תהיה ניטרלי.. ואחרי חודש תתחיל גירעון ותוריד פחממות

• פותח/ת השרשור
ההיקף יד זה לא מדד
אל תשכח שיש לך על היד נוזלים ושומן
השריר עצמו לא ירד כמעט

קודם כל תעשה סקוואט ודדליפט, זה הכי חשוב
אוקיי. אני הבנתי שאי אפשר פשוט להתקדם בלי דדליפט וסקוואט אני נכנע. מיום ראשון אני מתחיל דדליפט וסקוואט וגם מילטרי פרס. טוב כולם רוצים כאן שאני אחטב אני חשבתי שאני עדיין חטוב חח... טוב אז אני אעשה חיטוב, אבל איזו תוכנית אתה ממליץ לחיטוב?

אני אחשב גם בחיטוב עושה 5 פעמים בשבוע שריר אחד וארובי בבוקר על קיבה ריקה חצי שעה..

• פותח/ת השרשור
אני אחשב גם בחיטוב עושה 5 פעמים בשבוע שריר אחד וארובי בבוקר על קיבה ריקה חצי שעה..
אני חשבתי לעשות תוכנית אימונים פשוטה FBW/AB עם תרגילים מורכבים, רק עם קיצוץ בפחמימות ו1600 קלוריות ו200 גרם חלבון ולעשות מלא אירובי וכדורסל כי אין לי ידע רחב כמו לרוב כאן אז חשבתי ללכת על משו ממוצע, מה גם אני מתאמן דיי מתחיל...

יש לי שאלה, תגידו אחרי החיטוב לחזה שלי יהיה צורה כמו עכשיו רק בלי הנוזלים והשומן או שזה יהיה חזה שחיפי כזה? אני ממש מפחד מחיטוב, אני בטוח לא יישאר רבע עוף כי אני רגיל להיות גדול יהיה לי מוזר להיות ככה...

אם לא מפריע לך איך שאתה נראה אתה יכול להתחיל SS אבל לא לאכול המון בכוח
תתקדם עם המשקלים וכשתרגיש שאתה רוצה לחטב תחטב

• פותח/ת השרשור
אם לא מפריע לך איך שאתה נראה אתה יכול להתחיל SS אבל לא לאכול המון בכוח
תתקדם עם המשקלים וכשתרגיש שאתה רוצה לחטב תחטב
אני חשבתי אוליי לעשות חיטוב חודשיים-שלוש, ואז אוליי לעשות מאסה עצבנית שוב. כיאילו בתאכלס שאני הולך עם בגדים אני נראה ענק וזה לא הכי מפריע לי, פשוט מה שמפריע לי זה שאני הולך לבריכה/ים ולא בא לי להיות שמנמנן. אני כנראה אלך על החיטוב, באמצע השני של הקיץ אני כבר אתחיל מאסה, ואני אעשה כנראה SS בפעם ראשונה בחיי... כי בקיץ יש לי מלא אירועים ושום ג'ינס לא עולה עליי, רק שתדעו שהייתי בחיטוב שמתי סקיני (אבל זאת הייתה התערבות) וזה היה נראה סטייל רפאלי
חח יש לי פיצול באמא מצד 1 אני רוצה להיות חטוב לקיץ ומצד שני אני רוצה להיות כמה שיותר גדול, אבל אין מה לעשות אני עושה מאסה כבר 3 חודשים והעלתי מ12 קילו זה חמוד

אני חשבתי אוליי לעשות חיטוב חודשיים-שלוש, ואז אוליי לעשות מאסה עצבנית שוב. כיאילו בתאכלס שאני הולך עם בגדים אני נראה ענק וזה לא הכי מפריע לי, פשוט מה שמפריע לי זה שאני הולך לבריכה/ים ולא בא לי להיות שמנמנן. אני כנראה אלך על החיטוב, באמצע השני של הקיץ אני כבר אתחיל מאסה, ואני אעשה כנראה SS בפעם ראשונה בחיי... כי בקיץ יש לי מלא אירועים ושום ג'ינס לא עולה עליי, רק שתדעו שהייתי בחיטוב שמתי סקיני (אבל זאת הייתה התערבות) וזה היה נראה סטייל רפאלי
חח יש לי פיצול באמא מצד 1 אני רוצה להיות חטוב לקיץ ומצד שני אני רוצה להיות כמה שיותר גדול, אבל אין מה לעשות אני עושה מאסה כבר 3 חודשים והעלתי מ12 קילו זה חמוד

אז תחטב ואחרי הקיץ תתחיל מאסה
בחיטוב תלמד סקוואט ודדליפט ותעלה סרטונים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית