פירסמתי תמונות באמצע פסח הייתי 90 קילו. אמרו לי להמשיך מאסה 2-4 קילו ואז לעשות חיטוב אבל אני לא גדול עדיין אז אני רוצה לעשות אוליי מאסה שנה אבל אני פוחד שבחיטוב אני לא יוכל לישמור על השריר שאני אצבור אז אין לי מושג בקשר לעתיד. אבל מה שאני יודע שבקיץ אני יהיה שמן כי אני ממשיך מאסה לפחות חודשיים-שלוש.
נתונים:
שוקל 96 ומטר 80-81 מקסימום (מדדתי לפני כמה ימים הייתי 80.5)
היקפים אני לא יודע לא מדדתי הרבה זמן. אחוז שומן נראלי גבוהה 20% יש אתם אומרים?
תמונות:
תמונה 1 (חח לא רואים ת'יד הקדמית בגלל הזווית סהעמק אני לא יודע איך עושים ת'פוזות האלה)
Uploaded with ImageShack.us
תמונה 2 (אל תבהלו הוצאתי ת'בטן בכוונה וגם אחרי אוכל)
תמונה 3 (חחח איזה שמן דיי)
תמונה 4
תמונה 5
תמונה 6
תמונה 7
תמונה 8
מה אתם אומרים לעשות? אני השמנתי בבטן מלא, בדקתי ת'היקף של הבטן כרגע וההיקף 100 חח אבל לא יודע למה זה נראה כיאילו אני צר בבטן למרות שהשמנתי מלא בצדדים... אני רוצה להיות חטוב לקיץ אבל מצד שני אני מפחד להיות צנום וקטן אז חשבתי שאני אסבול בקיץ ואני אמשיך מאסה 3 חודשים ומה גם אני קונה אבקה, זה לא קסם אבל בגלל שאין לי מספיק מקורות לחלבון בבית אני צריך ליקנות... ביקורת פליז
נתונים:
שוקל 96 ומטר 80-81 מקסימום (מדדתי לפני כמה ימים הייתי 80.5)
היקפים אני לא יודע לא מדדתי הרבה זמן. אחוז שומן נראלי גבוהה 20% יש אתם אומרים?
תמונות:
תמונה 1 (חח לא רואים ת'יד הקדמית בגלל הזווית סהעמק אני לא יודע איך עושים ת'פוזות האלה)
תמונה 2 (אל תבהלו הוצאתי ת'בטן בכוונה וגם אחרי אוכל)
תמונה 3 (חחח איזה שמן דיי)
תמונה 4
תמונה 5
תמונה 6
תמונה 7
תמונה 8
מה אתם אומרים לעשות? אני השמנתי בבטן מלא, בדקתי ת'היקף של הבטן כרגע וההיקף 100 חח אבל לא יודע למה זה נראה כיאילו אני צר בבטן למרות שהשמנתי מלא בצדדים... אני רוצה להיות חטוב לקיץ אבל מצד שני אני מפחד להיות צנום וקטן אז חשבתי שאני אסבול בקיץ ואני אמשיך מאסה 3 חודשים ומה גם אני קונה אבקה, זה לא קסם אבל בגלל שאין לי מספיק מקורות לחלבון בבית אני צריך ליקנות... ביקורת פליז