הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות|עדכון מהמאסה (96 קילו)

• פותח/ת השרשור Bender
  • פורסם בתאריך
אני מהמר על 78-80 ק"ג אחרי חיטוב על בערך 10-12% יש לך עבודה מרובה,
בהצלחה.

כל הכבוד, יש עלייך אחלה מסה, עכשיו אני ממליץ על חיטוב.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם. אז אני בסוף הולך על חיטוב ואני מתחיל אותו ביום ראשון. ויש לי שאלה, אם נגיד אני אעשה ככה

יום ראשון אימון, שני כדורסל (שעתיים-שעה וחצי), שלישי אימון, רביעי ריצה קלה במשך 30 דק', ויום חמישי עוד אימון. זה יהיה בסדר לשלב פעמיים אירובי בשבוע?

קצת באיחור...
אבל הגוף שלך נראה מתחת לכל ביקורת...
יש לך שדיים פור גאד סייק...
גם לאבי ביטר יש מאסה..אם זה מה שאימוני כוח \ פיתוח גוף - עושים לגוף שלך תחליף צורת אימון ומהר...
גם ב"מאסה" נראים יותר טוב מהבן אדם הממוצע...ואני לא מדבר על מאסה נקיה....אני מדבר להיות מודע לעצמך.

עכשיו כל מי שיבוא ויגיד שאני מזיין את השכל....ומה שהכי חשוב זה להיות מעל 90 ק"ג...
אז אני אומר שהכי חשוב שלגבר לא יהיו שדיים.

קצת באיחור...
אבל הגוף שלך נראה מתחת לכל ביקורת...
יש לך שדיים פור גאד סייק...
גם לאבי ביטר יש מאסה..אם זה מה שאימוני כוח \ פיתוח גוף - עושים לגוף שלך תחליף צורת אימון ומהר...
גם ב"מאסה" נראים יותר טוב מהבן אדם הממוצע...ואני לא מדבר על מאסה נקיה....אני מדבר להיות מודע לעצמך.

עכשיו כל מי שיבוא ויגיד שאני מזיין את השכל....ומה שהכי חשוב זה להיות מעל 90 ק"ג...
אז אני אומר שהכי חשוב שלגבר לא יהיו שדיים.
יש לו מעט ג'ינו, זה לא בדיוק בשליטתו...

יש לו מעט ג'ינו, זה לא בדיוק בשליטתו...

אני לא יודע מה גורם לזה ...אבל אני משער שזה קשור לאחוזי שומן, לא?

---------- התגובה התווספה ב 02:20 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:17 ----------

תודה לכולם. אז אני בסוף הולך על חיטוב ואני מתחיל אותו ביום ראשון. ויש לי שאלה, אם נגיד אני אעשה ככה

יום ראשון אימון, שני כדורסל (שעתיים-שעה וחצי), שלישי אימון, רביעי ריצה קלה במשך 30 דק', ויום חמישי עוד אימון. זה יהיה בסדר לשלב פעמיים אירובי בשבוע?

זה יותר מבסדר בשבילך לשלב פעמיים אירובי,
אתה יכול לרוץ כל יום 40-45 דקות (משהו כמו 6 ק"מ בקצב איטי) וזה רק יעשה לך טוב...

הג'ינו שיש לו זה שילוב של פסאדוגינוקמוסטיה (כנראה, אי אפשר לדעת עד שלא יורדים ל % שומן נמוך) ושילוב של גינוקומסטיה שזו הריקמת שד שיש לו בפיטמה (עושה לו "פיטמה שפיצית").
חיטוב יכול לעזור לראות תוצאה ברורה יותר של מה "נשאר" ובמה "אפשר לטפל", אם בכלל ישאר משהו לאחר מכן, היו מספיק מקרים שעשו חיטוב והכל נעלם (או הרוב), גם ממליצים לעשות ניתוח באחוזי שומן יחסית נמוכים (עד 15%)

הפסאדוגינוקמסטיה יכול להיות השמנה ויכול להיות גנטי.
הגינוקומסטיה זה בעיקר מצב גנטי אך יכול להיות גם בעיה הורמונאלית.

• פותח/ת השרשור
חח זה לא ג'ינו, זה אמור לעבור לי עוד חצי שנה-שנה, לחבר שלי יש ג'ינו וזה נראה כיאילו יש לו כדור במקום פיטמה והוא רזה מאוד, אצלי עוד אפשר להתווכח בגלל הא''ש. אבל בתאכלס יש משו איזה רקמה כמו שמשה אמר אין לי מושג, אבל זה לא ג'ינו

ובואנה KA4OK קצת הגזמת, הגוף שלי נראה מתחת לכל ביקורת חח אין מה לעשות אני לא מתאמן 40 שנה כמוך סה''כ 9 חודש שהייתי במשקל הזה רק על מטר 76 ועוד 20% שומן בלי טיפת מאסת שריר ... אתה מדבר שטויות יש כאן הרבה אנשים שהם במצב הרבה יותר גרוע פירסמו תמונות שהם במאסה ואתה שתקת דווקא אותי החלטת להשפיל... אחרי החיטוב זה ייראה בסדר. בתאכלס שאני הולך עם חולצה זה נראה כיאילו יש לי חזה מפותח ויפה.. הינה תמונה שהפיטמה שלי נגיד קשה בגלל שקר לי/מתאמץ או משו הינה תראו

Uploaded with ImageShack.us

ג'ינו בודקים בתמונה פרופיל (מהאינטרנט) או במישוש (ג'ולה או תחושה של ריקמה), כדי לדעת בוודאות נדרש ללך לרופא.

• פותח/ת השרשור
ג'ינו בודקים בתמונה פרופיל (מהאינטרנט) או במישוש (ג'ולה או תחושה של ריקמה), כדי לדעת בוודאות נדרש ללך לרופא.
אז זהו, שאני נוגע בפיטמה אני מרגיש תחושה של ריקנות כיאילו אין שם כלום כיאילו אין שם בשר

נערך לאחרונה:
לא החלטתי להשפיל אותך אלא רק להדליק לך נורה אדומה.
לא מגיב כאן כמעט , זה נכון...סבלתי מעודף זמן אתמול בלילה (מודה).
בשורה התחתונה , אל תעשה "מסה" אם זה גורם לך להגיע למצב כזה.
עובדה שאפילו משה, שמבין קצת יותר ממני, חשב שיש לך ג'ינו.
תתאמן ותאכל בצורה יותר מבוקרת....
לא צריך 9 או 10 או במקרה שלי 15 כדי להראות "טוב" מאימוני משקולות....צריך בערך חצי שנה עד שנה (לפעמים גם חודש) תלוי באיזה מצב אתה מתחיל וכמה אתה DEDICATED לענין.

קשה להעריך ג'ינו מתמונות, בתמונה האחרונה נאה שאין ממש וזה שומן, הייתי אומר לך לרופא אם זה באמת מפריע לך או שתעשה חיטוב ומשם נראה.

• פותח/ת השרשור
קשה להעריך ג'ינו מתמונות, בתמונה האחרונה נאה שאין ממש וזה שומן, הייתי אומר לך לרופא אם זה באמת מפריע לך או שתעשה חיטוב ומשם נראה.
אוקיי. אני כבר מתחיל מחר ת'חיטוב אני אפרסם שאני אראה שאחוז השומן יירד בצורה משמעומתית ואז אני אראה אם זה ג'ינו או לא, כי יש לי חבר שאמר שגם לו היה את זה אבל זה עבר לו בגיל ההתבגרות קיצר נקווה לטוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית