ייעוץ תוכנית אימונים שלי

Androxon

משתמש מתחיל
132
0
נק' מוניטין:
-237
132
0
טוב אז ככה בכללי אני מתאמן כבר משהו כמו שנה משקל:90 גובה:180 אחוז שומן:
בהתחלה התאמנתי AB עד שמציתי אותו ואז ABC שכרגע סיימתי אז אני חושב לעבור לתוכנית אימונים ABCD כי אני מרגיש שהתעוששות של השרירים שלי כבר יותר איטית אז מה אתה אומרים על התוכנית
לגביי הרגליים חשבתי אולי להוסיף עד כמה תרגילים או יש למישהו רעיון לעוד תרגילים
אימון A (רגליים)
סקוואט כנגד מוט: 4 סטים
לחיצת רגליים כנגד מכונה: 3 סטים
סופר סט פשיטת ברך במכונה + עם כפיפת ברך כנגד מכונה: 2 סטיםהרמת תאומים כנגד מכונת סמיט: 3 סטים
בעיקרון העתקתי את זה מפהhttp://www.shririm.org/trains/train6.html

אימון B (ידיים):

יד אחורית (Triceps, תלת ראשי) :
פשיטת מרפקים כלפי מטה בעמידה כנגד פולי עליון: 3 סטים
סופר סט פשיטת מרפקים מאחורי העורף + פשיטת מרפקים לאחור(kickback) כאשר הגב מקביל לריצפה: 3 סטים(לא ממש הבנתי מזה? אם מישהו יכול להסביר לי)
לחיצה צרפתית לכיוון המצח עם מוט w בשכיבה על הגב: 3 סטים

יד קידמית (Biceps, דו ראשי):
דרופ סט כפיפת מרפקים בעמידה כנגד משקוליות: 2 סטים
סופר סט כפיפת מרפקים במתקן בשיפוע + כפיפת מרפקים יד נשענת על הברך: 3 סטים

אימון C (גב + כתפיים)

גב:
דד ליפט: 4 סטים
חתירה כנגד משקולות: 3 סטים
סופר סט חתירה בישיבה אחיזה צרה כנגד כבל + משיכת פולי עליון אחיזה רחבה לפנים : 3 סטים

כתפיים:
לחיצת כתף בישיבה כנגד מכונת סמיט לפנים: 3 סטים
לחיצת כתף אחיזה צרה כנגד מכונה: 2 סטים
הנפת ידיים לפנים כנגד משקוליות: 3 סטים

אימון D (חזה + בטן)

חזה:
לחיצת חזה כנגד מוט ספסל שטוח: 4 סטים

לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד מוט: 4 סטים
פרפר: 4 סטים

הצלבת כבלים בעמידה 3 סטים.

בטן:
כפיפות בטן 4 סטים. 20 חזרות עם התנגדות ושיפוע

השמח להצעות רציניות בלי ליצנות
חשוב לי להזכיר שאני לא מתחילי אז לא להוריד סטים סתם כי הרי אני צריך לתת גירוי לשרירים לכל השבוע

אני חושב שכדאי להוסיף עוד טיפה סטים לחזה באימון D, וקצת יותר תרגילים באימון B (ידיים), אחרי הכל צריך לתת להם גירוי גדול.....

• פותח/ת השרשור
דווקא עליתי במשקלים לא רע בהתחשב בזה שחצי שנה עסקתי בליצנות רק בארבע החודשים האחרונים השקעתי בתזונה ובכל השאר

• פותח/ת השרשור
כן בבית החייל

---------- התגובה התווספה ב 19:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:27 ----------

אחי ABCD זה חרא של תוכנית בלי חומרים,אתה עדיין מתאמן מתחי תעשה SS!
אגב איפה אתה מתאמן בבאר שבע?
מזה קשור ABCD לחומרים אם כבר חומרים ו ABCD לא משתלב ביחד כי הרי עם חומרים השרירים שלך מחלימים יותר מהר לכן כידאי להתאמן בתדירות יותר גבוהה
איך אני מתאמן מתחיל אם אני עליתי מ 60ל 90 קילו בשנה SS כבר לא יעבוד עליי כי זה למתחילים!!!!

נערך לאחרונה:
אפילו אני שתומך ומתאמן בABCD יכול לומר לך שזאת אחת התכניות הכי גרועות שראיתי ....
לא ציניות וגם אין מה לתקן
פשוט תחליף הכל תקרא קצת על בניית תכנית

כן בבית החייל

---------- התגובה התווספה ב 19:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:27 ----------

מזה קשור ABCD לחומרים אם כבר חומרים ו ABCD לא משתלב ביחד כי הרי עם חומרים השרירים שלך מחלימים יותר מהר לכן כידאי להתאמן בתדירות יותר גבוהה
איך אני מתאמן מתחיל אם אני עליתי מ 60ל 90 קילו בשנה SS כבר לא יעבוד עליי כי זה למתחילים!!!!
עם משקלי עבודה כאלה על משקל גוף כזה תהיה בטוח שאתה עוד מתחיל.

• פותח/ת השרשור
אז אני אומר שוב שאני מיציתי את סבתא של ה -SS אם אני יעשה SS אני רק יגדול בשקלי עבודה וזהו בשריר כמעט ולא אז אני לא רוצה לעשות את זה כי עליתי הרבה זאת תוכנית לממש מתחילים שאני לא נימצא בדרגה הזאת. וזה לא אומר שמשקלי עבודה קטנים אז אתה קטן זה לא קשור

בקיצור, אתה חושב שאתה יודע מה אתה עושה, אתה בא להתייעץ פה ויודע שתקבל עצות רחוקות מאוד ממה שאתה מחפש, אז למה לטרוח?
תעשה את מה שאתה חושב לנכון, אם לא תהיה מרוצה, תחזור לפה ותשנה את הגישה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית