לא מסכים לחלוטין, אפשר לחשוב שהצד השני של הסקאלה יותר טוב.
ברור שכן, אתה תעשה מה שבא לך עם הכסף שלך.
אל תקח לאנשים אחרים כסף ותתן אותו למשכורות מוגזמות.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מסכים לחלוטין, אפשר לחשוב שהצד השני של הסקאלה יותר טוב.
הנה מר מותניים התגייס לצבא למרות שהוא לא רצה.כדי להוכיח שהטענה שלך נכונה, אתה צריך להוכיח את זה לכל N אם אני רוצה להוכיח שהטענה שלך היא לא נכונה אני יכול להביא דוגמא אחת נגדית.
המשטר של הנאצים לא היה דמוקרטי מסיבות אחרות.אין כאן סתירה, כיוון שבחירה חופשית היא עיקרון והיא חייבת להיות תקפה תמיד אם היא קיימת. אם במשטר הטוטליטרי של היטלר הגרמנים עבדו במה שהם בחרו, גרו במקום שהם בחרו, והצביעו כולם, אז המשטר היה דמוקרטי? ולחילופין, ערבי ממזרח ירושלים בהחלט לא יכול לעבוד במה שהוא רוצה, לגור איפה שהוא רוצה, והקול שלו בכלל לא נספר, למרות שיש לו תעודת זהות כחולה. בחירה חופשית? שיוויון?
אני הבאתי דוגמה נגדית, כל הודעה שלך היא עוקצנית ואני הליצן?ומה אתה עשית, ליצן?
אני הבאתי דוגמה נגדית, כל הודעה שלך היא עוקצנית ואני הליצן?
המשטר של הנאצים לא היה דמוקרטי מסיבות אחרות.
איך קול של אדם עם ת"ז כחולה לא נספר?
אני הבאתי דוגמה נגדית, כל הודעה שלך היא עוקצנית ואני הליצן?
לא, אתה צודק. זה לא שהשוק החופשי מקדם את העולם. כנראה הממשלות מקדמות את כל מה שטוב בעולם הזה.
לא, אתה צודק. הקפטילזם שקידם את השוק החופשי לכאורה הוא הגורם העומד מאחורי כל הטוב בעולם. הוא כל כך טוב, שהוא הגיע אל השלטון המקומי, והצליח להצמיח מגדלי ענק מיותרים בירושליים, וראשי חברות ציבוריות שחולבים את הכסף של בציבור.
נקודת מבט של שחור או לבן מראות חצי תמונה.
עכשיו הבנתי,צודק(ים).איך אתה יכול להביא דוגמא נגדית לטענה שהמשטר בישראל אינו חופשי ?
אתה צריך להראות שלכל אזרח במדינה, אין אף החלטה של המדינה שכופה עליו בניגוד לרצונו כל עוד הוא אינו מנסה לכפות את עצמו על אדם אחר.
בהצלחה.
חח אל תתעצבןאתה אמרת שיש לבן אדם חופש לבחור וחופש למצ1צ ולכן יש לו חופש. זו לא הוכחה. במקרה שלא הבנת, הדגמתי לך את מה שעשית על מספרים אי זוגיים.
אפילו האנלוגיות שלך חסרות משמעות. אתה מתעלה על עצמך.נקודת מבט של שחור או לבן מראות חצי תמונה.
לא, אתה צודק. הקפטילזם שקידם את השוק החופשי לכאורה הוא הגורם העומד מאחורי כל הטוב בעולם. הוא כל כך טוב, שהוא הגיע אל השלטון המקומי, והצליח להצמיח מגדלי ענק מיותרים בירושליים, וראשי חברות ציבוריות שחולבים את הכסף של בציבור.
נקודת מבט של שחור או לבן מראות חצי תמונה.
המשטר של הנאצים לא היה דמוקרטי מסיבות אחרות.
איך קול של אדם עם ת"ז כחולה לא נספר?
בלאק בעצמו לא יודע מה הוא, הוא עוד מחפש את עצמו בשלל צבעי הקשת (כי שחור ולבן זה איכסה). עד שהוא יגלה, אנחנו עוד נשמע ממנו הרבה סימסאות פסאודו הומניטריות, פרדוקסליות ונבובות.אתה בעצם קפיטליסט בלאק, רק אתה עדיין לא מודה בזה.
ברור שכן, אתה תעשה מה שבא לך עם הכסף שלך.
אל תקח לאנשים אחרים כסף ותתן אותו למשכורות מוגזמות.
זה לא ברור בכלל.
מדברייך עולה שאתה מצפה מאנשים להפעיל שיקול ולדאוג לא לקחת כסף שלא שייך להם. אתה נותן יותר מדי קרדיט למין האנושי.
יבוא יום ואולי אני אבין איך ההודעות שלך קשורות למציאות.
חברצה ציבורית לא יכולה להיות חלק מקפיטליזים.
פרשת הולילנד היא פרשת שחיתות שמבהירה בדיוק מה הבעיה בהתערבות המדינה בכלכלה, וברשיות המקומיות.
אתה בעצם קפיטליסט בלאק, רק אתה עדיין לא מודה בזה.
אפילו האנלוגיות שלך חסרות משמעות. אתה מתעלה על עצמך.
איפה הוא אמר שהוא מצפה מאנשים משהו?