הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון מסה/חיטוב

• פותח/ת השרשור oRx
  • פורסם בתאריך

oRx

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
אני מתאמן כשנה וחצי במכון, גובה 185,
התחלתי בחיטוב לפני כחודש ובגדול מה שעשיתי זה לאכול הרבה פחות פחמימות, בקושי רצתי.
אז שקלתי 85 ועכשיו אני שוקל 81 בערך...
אני עכשיו מרגיש שוב ממש קטן וזה מעצבן.

לא בא לי לעלות במסת שומן שוב, הבנתי שיש אנשים שלא עובדים לפי מסה/חיטוב, אלא פשוט מתאמנים ועולים במסת שריר (הם מאוד חטובים).
האם זה באמת אפשרי?

או שבכלל לעשות שוב מסה ולהקפיד יותר בפחמימות (לא להגזים עם פיצות ו"ג'אנק פוד" שמלא בשמן) כי בתקופת מסת שעברה אכלתי כל מה שבא ליד חוץ משוקולדים וחטיפים...

אולי לבנות תפריט ולעבוד לפיו? אני רוצה לעלות כמעט ורק מסת שריר, כמה שפחות מסת שומן! לא איכפת לי לא לאכול פיצה שנה! העיקר שאני אעלה מסת שריר כמעט ונקייה.

מה לעשות?!

אי אפשר סתם להתאמן ולקוות שתתנפח

אתה צריך לעשות או מאסה או חיטוב

אם אתה פוחד לעלות בשומן תעשה מאסה נקייה אבל אתה תעלה לאט עדיף שתעשה מאסה מלוכלכת כי ככה תעלה יותר במאסת השריר, אפילו שתעשה גם הרבה בשומן אבל אין מה לעשות שאתה תעשה חיטוב זה יישתלם לך...

אנשים שאתה רואה שבאמת עולים בשרירי ונשארים חטובים פשוט בעלי גנטיקה כזאת .
אני מציע לך לבנות תפריט במדריכים ופשוט לשמור על אחוזי השומן פחמימות וחלבונים בתזונה ותאמין לי שזה היה טוב. אבל בטוח תעלה בשומן ללא ויכוח אם אתה רוצה גם להגדיל את מסת השריר. פשוט תעשה מסה/חיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית