הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דאבלים סקוואט 227.5, בנץ 140, דדליפט 240

yanivgoft

משתמש משקיע
6,414
4,658
נק' מוניטין:
15,122
6,414
4,658
כדאי שתכתוב מה משקל הגוף שלך ואם אתה טבעי אחרת אלחנן ושות לא ידעו איך לחשב או מה לחשוב על הביצועים שלך

בכל מקרה - כל הכבוד, משקלים ומכובדים ואחלה טכניקה במיוחד הדדליפט והסקוואט כמו כן הבנצ לדעתי מאד מכוער גם אם חוקי

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כדאי שתכתוב מה משקל הגוף שלך ואם אתה טבעי אחרת אלחנן ושות לא ידעו איך לחשב או מה לחשוב על הביצועים שלך

בכל מקרה - כל הכבוד, משקלים ומכובדים ואחלה טכניקה במיוחד הדדליפט והסקוואט כמו כן הבנצ לדעתי מאד מכוער גם אם חוקי
מ.ג 96 בערך, וטבעי.
אתה כמובן זכאי לדעה שלך על בנץ'. גם אם היא שגויה.

י
מ.ג 96 בערך, וטבעי.
אתה כמובן זכאי לדעה שלך על בנץ'. גם אם היא שגויה.
בוא נגיד ככה, יש כל מני סיבות לכך שפאוורליפטינג הוא ספורט לא פופולארי, אחת הסיבות המרכזיות היא שבנצ כמו שלך הוא חוקי ויכול להיקרא בנצ פרס

זה כמו סינטול בפיתוח גוף - דרך מהירה קלה מכוערת וחוקית להגיע לגודל (או במקרה שלך משקל) מסויים אבל כולם יודעים שזה לא אמיתי

נערך לאחרונה:

אין שום בעיה עם ביקורת, גם שלילית. אבל תנסה להתנסח בצורה ראויה.

י

בוא נגיד ככה, יש כל מני סיבות לכך שפאוורליפטינג הוא ספורט לא פופולארי, אחת הסיבות המרכזיות היא שבנצ כמו שלך הוא חוקי ויכול להיקרא בנצ פרס

זה כמו סינטול בפיתוח גוף - דרך מהירה קלה מכוערת וחוקית להגיע לגודל (או במקרה שלך משקל) מסויים אבל כולם יודעים שזה לא אמיתי

אח יקר בשנת 2019 התחרו מעל 80,000 מתחרים ברחבי העולם. על איזו חוסר פופולריות אתה מדבר בדיוק? לצורך השוואה, בשנת 2009 התחרות קצת יותר מ3,000 מתחרים. אם זו לא צמיחה משוגעת - אני לא יודע מה כן.

בהחלט משקל יפה, אבל הרבה מעבר לזה, טכניקה מצוינת.
נראה ממש קל לך, יש לך עוד הרבה בטנק.
כל הכבוד.

• פותח/ת השרשור
עלית במשקל! אני זוכר אותך בטווח נגיעה מ82... פשוט עלית לאט לאורך זמן עם ורטיקל דיאט?
אני תמיד מנסה לעלות. הייתי באזור ה89 ובתחילת 2015 חיטבתי ל81 ואז עליתי ל93 עד סוף 2016, לא הצלחתי להחזיק את המשקל וירדתי ל88-89 ואז טסתי לטיול אחרי צבא וחזרתי ממנו 83 בסוף 2017, עליתי לאזור 86-90 ב2018, ובשנה האחרונה אני מצליח לעלות עם הורטיקל בצורה דיי יציבה. מקווה לגרד את ה100 השנה ואחרי שיהיה 250 סקוואט לחטב לאזור ה90 כי אני כבר דיי שמן ואז לחזור לעלות. אגב, כדי להבין עד כמה קשה לי לשמור על המשקל - הייתי חולה יומיים עכשיו ואכלתי איזה 500 קלוריות ביום וירדתי 2.5 קילו. בינתיים רק חצי קילו מזה חזר.
😋🍴
אגב, כל המ.ג שלי מתועד פה בלוג מאז 2015 אם זה מעניין אותך

לוג Hertzel Method

בהחלט משקל יפה, אבל הרבה מעבר לזה, טכניקה מצוינת.
נראה ממש קל לך, יש לך עוד הרבה בטנק.
כל הכבוד.
תודה, הדבר הכי טוב שיצא לי מהעבודה עם ג'ניה הוא חד משמעית הטכניקה. והנה, היא מתחילה להשתלם כי הPRים בדרך ואני לא נפצע.😁

כל הכבוד לך, באמת מרשים.
רק שגם אני באמת לא מבין מה הקטע לעשות בנץ כזה, כאילו ואללא אם תתאמן עוד קצת על גמישות תוכל להרים 300 קילו בלי להוריד בכלל את המוט.

רק שגם אני באמת לא מבין מה הקטע לעשות בנץ כזה
בתור מתחרה המטרה שלו להרים כמה שיותר במסגרת חוקי התחרות, לא מטרה להרשים אנשים באינטרנט.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד לך, באמת מרשים.
רק שגם אני באמת לא מבין מה הקטע לעשות בנץ כזה, כאילו ואללא אם תתאמן עוד קצת על גמישות תוכל להרים 300 קילו בלי להוריד בכלל את המוט.
אני אף פעם לא עשיתי משהו בכוונה כדי שזה יקרה. אף פעם לא עבדתי על הגמישות שלי בגב כדי שתהיה לי קשת כזאת ואני פשוט נכנס עם הקשת שמאפשרת לי כי ככה אני הכי מכווץ ויכול להיות הכי חזק. הייתי לוחץ פעם ברוחב אחיזה יותר "רגיל" ואז הכנסתי לחיצה האחיזה רחבה כתרגיל עזר ואחרי 3 שבועות היה לי את אותו משקל באחיזה הרחבה והבינונית ועשיתי יותר חזרות באחיזה הרחבה, אז פשוט הבנתי שאני יותר חזק ככה אז כדאי לעשות ככה את האחיזה התחרותית שלי

Yaniv Goft on Instagram: “So 3 weeks ago I started adding very wide grip #bench as an assistance excercise. This week I got to a 115x10 top set. on my main bench I…”

אח יקר בשנת 2019 התחרו מעל 80,000 מתחרים ברחבי העולם. על איזו חוסר פופולריות אתה מדבר בדיוק? לצורך השוואה, בשנת 2009 התחרות קצת יותר מ3,000 מתחרים. אם זו לא צמיחה משוגעת - אני לא יודע מה כן.
אחת הסיבות היא שגם גברים עם טוטאל של 200 בקושי מתחרים בכל מקרה אם הספורט היה פופולארי לא היו בודדים שעושים מזה הכנסה

בתור מתחרה המטרה שלו להרים כמה שיותר במסגרת חוקי התחרות, לא מטרה להרשים אנשים באינטרנט.
אתה צודק, אבל הוא פרסם את זה באינטרנט ולא בתחרות, אז אם המטרה היא להרשים או לא אני לא יודע, זה לא משנה את העובדה שזה עדיין פורסם בפורום שאנשים יגיבו לו.
בכל מקרה לא ממעיט בערכו ולדעתי התאמן קשה מאוד להגיע איפה שהגיע.
רק שדעתי זה שלא הייתי אוהב ללחוץ ככה, תחרות או לא תחרות. אבל זה דעה שלי, ובגלל זה יש פורום לשצוע דעות של אחרים.

ויניב, בהחלט מרשים, שאלה, נסית לעבוד בטווח תנועה קצת יותר מלא בבנץ, ואז בזמן pr לנסות ללחוץ כמו שאתה לוחץ בתחרות? אני פשוט חושב שלעבוד בטווח יותר מלא במהלך הבלוק יכול לגרום לך יותר להתחזק.
או שנסית את זה ולא עבד לך?

ויניב, בהחלט מרשים, שאלה, נסית לעבוד בטווח תנועה קצת יותר מלא בבנץ, ואז בזמן pr לנסות ללחוץ כמו שאתה לוחץ בתחרות? אני פשוט חושב שלעבוד בטווח יותר מלא במהלך הבלוק יכול לגרום לך יותר להתחזק.
או שנסית את זה ולא עבד לך?
אני גם חושב שלעשות ככה בנצ' זה בדיחה אבל הוא רוצה לקחת מקום ראשון בתחרות ואין לו ברירה אלא לעשות ככה כי המתחרים שלו עושים ככה.
וזה טעות בשבילי לעבוד על יותר טווח כי בוא נחלק את הבנצ' שלו לתחרות לטווח A ואתה אומר לו לעבוד לעל טווח A+X כל מאמץ שהוא השקיע בX זה מאמץ מיותר שהוא יכל להשקיע בדרכים לשפר את A

לפעמים בשביל לשפר את A, אתה צריך להוסיף גם x וy וZ וזה לא תמיד מיותר. יכול להיות שכן, בגלל זה שאלתי.
זה לא בהכרח מאמץ מיותר כמו שאתה אומר.

לפעמים בשביל לשפר את A, אתה צריך להוסיף גם x וy וZ וזה לא תמיד מיותר. יכול להיות שכן, בגלל זה שאלתי.
זה לא בהכרח מאמץ מיותר כמו שאתה אומר.
לא משפרים את מקומות התקיעה בA
אם טיפה נגזים זה כמו שתגיד למי שמתמודד בריצה 100 מטר לרוץ מרתון בשביל אימון

אם טיפה נגזים זה כמו שתגיד למי שמתמודד בריצה 100 מטר לרוץ מרתון בשביל אימון
"טיפה" נגזים 😁
אם אתה משווה לריצה אז אולי זה כמו שתגיד למישהו שרץ 100 מטר לרוץ 130 מטר בשביל האימון. (אין לי מושג אם זה עוזר או מפריע או כלום)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית