הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחושת רעב מוגברת בחיטוב

Johnny_i

משתמש פעיל
355
51
נק' מוניטין:
58
355
51
בן 30, מתאמן כבר שנה+

התחלתי חיטוב השבוע, ומשום מה אני מרגיש הרבה יותר רעב ביום-יום יחסית לחיטוב הקודם שעשיתי בשנה שעברה.
התפריט שלי מסודר ויש בו את כל הערכים שאני צריך, אני שותה מספיק מים, ישן כמו שצריך ומקבל את הסיבים התזונתיים אבל עדיין מרגיש רעב.

אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע ומבצע אימוני אירובי 3-4 פעמים בשבוע הליכה/ריצה 30דק', יום אחרי אירובי תחושת הרעב מתגברת פי שניים מיום רגיל.

עומד כרגע על 1800 קלוריות, מאמין שזה גירעון קל בתור התחלה, אעשה ממוצעים ואראה לנכון אם להוריד קלוריות/להשאיר ע"פ הירידה במשקל.

מקפיד על חלבוןX2 מהמשקל שלי לפחות.
פחמימה בסביבות ה130 ושומנים 60 +-.

יכול להיות שאני לא כלכך זוכר את תחושת הרעב הזאת וזה סתם פסיכולוגי כי עברה תקופה יחסית מאז החיטוב האחרון, בכל מקרה הייתי שמח אם יש לכם טיפים מעבר למה שאני יודע ועושה.
תודה.
מישהו?

@ליאמוש את אמורה להבין אותי יותר מכולם, נראה לי.

יכול להיות שעלית ביותר שריר מהחיטוב הקודם לכן יותר קשה, ואל תשכח שמתחילים חיטוב ונמצאים בגירעון קלורי הגוף בהתחלה בסטרס.

לא ציינת על כמה פחמימה היית במסה , תקצץ בהדרגה לא במכה.

כמה אתה שוקל שאתה צורך 1800 קלוריות ביום?
ואתה יכול לצרוך מזונות עם דחיסות קלורית נמוכה יותר כדי לקבל יותר נפח מהאוכל

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שעלית ביותר שריר מהחיטוב הקודם לכן יותר קשה, ואל תשכח שמתחילים חיטוב ונמצאים בגירעון קלורי הגוף בהתחלה בסטרס.

לא ציינת על כמה פחמימה היית במסה , תקצץ בהדרגה לא במכה.

במסה הגעתי לסביבות 250 פחמימה

כמה אתה שוקל שאתה צורך 1800 קלוריות ביום?
ואתה יכול לצרוך מזונות עם דחיסות קלורית נמוכה יותר כדי לקבל יותר נפח מהאוכל

שוקל 80 כרגע, בחיטוב שעבר התחלתי עם 1700 קלוריות ושקלתי 90 והכל היה סבבה מבחינת ירידה במשקל.

הפעם פירגנתי לעצמי קצת יותר ולפי הממוצעים השבועיים אדע האם להעלות או להוריד קלוריות.

• פותח/ת השרשור
אם הורדת במכה ל-130 מ-250 כדי שתעלה ותרד בהדרגה.

זה אומר שאצטרך להעלות גם בקלוריות ולא בא לי, אני אמשיך ככה עד שהגוף "יתרגל". למעשה אני מתחיל להרגיש שתחושת הרעב די מתאזנת.

זה אומר שאצטרך להעלות גם בקלוריות ולא בא לי, אני אמשיך ככה עד שהגוף "יתרגל". למעשה אני מתחיל להרגיש שתחושת הרעב די מתאזנת.
אני הייתי יורד בהדרגה בשבוע -1 ל200, שבוע 2 ל-180-160 וכך האלה, בלי קשר לרעב להוריד פחמימה בצורה קיצונית זה לא הדבר הכי אפקטיבי לעשות.

• פותח/ת השרשור
אני הייתי יורד בהדרגה בשבוע -1 ל200, שבוע 2 ל-180-160 וכך האלה, בלי קשר לרעב להוריד פחמימה בצורה קיצונית זה לא הדבר הכי אפקטיבי לעשות.

אוקיי, אנסה לעשות משהו בנידון. תודה.

בוודאי שאני מבינה. אבל אני גם במסה מרגישה רעב,
אני מרגישה רעב בכל מצב אפשרי:lol:
מה שלי אישית עזר זה להגדיל את הנפח ולאכול כמה שפחות מאכלים דחוסים קלורית. במקום 100 גרם אורז. הייתי אוכלת 400-500 גרם כרובית/ברוקולי.
במקום 2 פרוסות לחם רגיל הייתי אוכלת 4 פרוסות לחם קל באותו ערך קלורי, לשתות הרבה מים. הרבה תה.
ובעיקר להעסיק את עצמי ככל הניתן כי לפעמים אוכלים או מרגישים רעבים משעמום.

תחושת רעב ושובע זה משהו שמשתנה מתקופה לתקופה ותלוי בהרמה גורמים.
תוסיף אירובי כדי שתוכל לצרוך יותר קלוריות, וכמו שאמרו פחות מאכלים דחוסי קלוריות.
אה והרבה מים עם הארוחות.

• פותח/ת השרשור
בוודאי שאני מבינה. אבל אני גם במסה מרגישה רעב,
אני מרגישה רעב בכל מצב אפשרי:lol:
מה שלי אישית עזר זה להגדיל את הנפח ולאכול כמה שפחות מאכלים דחוסים קלורית. במקום 100 גרם אורז. הייתי אוכלת 400-500 גרם כרובית/ברוקולי.
במקום 2 פרוסות לחם רגיל הייתי אוכלת 4 פרוסות לחם קל באותו ערך קלורי, לשתות הרבה מים. הרבה תה.
ובעיקר להעסיק את עצמי ככל הניתן כי לפעמים אוכלים או מרגישים רעבים משעמום.

תודה ליאם, זה בדיוק מה שאני עושה.

אני חושבת זה עניין של הרגל 😃
הגוף רגיל לקבל יותר אוכל והוא מאותת לך "הלו בחורצ'יק מגיע לי 2100 קל' והכנסת רק 1,800....מהקורה...?"
לדעתי עוד שבוע כזה והגוף יבין ש1,800 זה התקציב, והוא ילמד לווסת את רמות הרעב...

• פותח/ת השרשור
אני חושבת זה עניין של הרגל 😃
הגוף רגיל לקבל יותר אוכל והוא מאותת לך "הלו בחורצ'יק מגיע לי 2100 קל' והכנסת רק 1,800....מהקורה...?"
לדעתי עוד שבוע כזה והגוף יבין ש1,800 זה התקציב, והוא ילמד לווסת את רמות הרעב...

חח כן, זה בדיוק מה שקורה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית