הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה Lazar Angelov

דניאל_BB8

משתמש מתחיל
33
4
נק' מוניטין:
39
33
4
מזריק או לא ? אני חושב שכן אבל אני לא בטוח כי יש על זה מחלוקת גדולה באינטרנט מעניין אותי .

קבצים מצורפים

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    KB 67.8 · צפיות: 151
  • פותח/ת השרשור
כן האמת שאני לא מבין בזה בכלל פשוט משיחה עם חבר הוא גם אמר לי את אותו הדבר אז אמרתי נשאל בפורום של אנשים שיודעים או משתמשים . מבחינת הגנטיקה אני ולאזר שבתמונה יחסית דומים אז חשבתי לעצמי אם יש סיכוי שאגיע למשהו כזה מבלי להזריק .

חחחח סליחה 🤭
לשאלתך , מזריק בן מזריקים, הבחור ברמה גבוה, אין פה וויכוח, לאזר כבר די החדשות של אתמול, אתה יכול לראות סירטון מהפציעה שהיית לו לפני כמה שנים איך הוא איבד הכל, וחזר די מהר. אם היה אפשר להגיע לרמה כזו בלי חומרים היה טוב בחיים

• פותח/ת השרשור
חחחח סליחה 🤭
לשאלתך , מזריק בן מזריקים, הבחור ברמה גבוה, אין פה וויכוח, לאזר כבר די החדשות של אתמול, אתה יכול לראות סירטון מהפציעה שהיית לו לפני כמה שנים איך הוא איבד הכל, וחזר די מהר. אם היה אפשר להגיע לרמה כזו בלי חומרים היה טוב בחיים

כל דבר בחיים האלה מתסכל תאמין לי כל מה שאני רוצה זה להראות ככה טבעי כנראה שאין דבר כזה ... יש איזה פוסט פה בפורום על תופעות לוואי של הזרקות מה ההשלכות ?

כל דבר בחיים האלה מתסכל תאמין לי כל מה שאני רוצה זה להראות ככה טבעי כנראה שאין דבר כזה ... יש איזה פוסט פה בפורום על תופעות לוואי של הזרקות מה ההשלכות ?
יש לך ארכיון גבר. שלא תטעה גם עם חומרים להגיע לרמה כזו זה ממש לא מסייקל 1-2 , והרבה מאוד עבודה ודיאטה. אני יודע שלהתאמן טבעי ולרצות תוצאה מסוימת זה מתסכל אבל עולם החומרים לא כ"כ זוהר כמו שזה נראה מבחוץ.

זה מאוד תלוי, כי לכל חומר או משפחת חומרים יש את ההשפעות שלה.
יש לך תופעות לוואי שמגיעות נטו מהשימוש בחומר בצורה נכונה, יש לך השפעות כתוצאה מטוהר המוצר, יש לך השפעות משימוש במינונים לא נכונים, יש השפעות משימוש לא נכון, יש השפעות מניקוי לא נכון אחרי הסייקל.
אנשים פה בפורום ידעו לשפוך יותר אור ממני על הנושא, אבל הסיכונים תמיד קיימים, וככל שתדע יותר מה אתה עושה, ככה היכולת שלך להפחית סיכונים עולה

קודם בכללי תנסה לחיות סגנון חיים כזה ואז..
הבנאדם חיי בשביל הגוף שלו תאמין לי שמאוחורי התמונות יש שעות של עבודה שלא מתבצעת במכון בכלל.
ואם כבר מזרקים, רוב האנשים שמזריקים לא נראים חצי ממנו יש פה הרבה מעבר

• פותח/ת השרשור
זה מאוד תלוי, כי לכל חומר או משפחת חומרים יש את ההשפעות שלה.
יש לך תופעות לוואי שמגיעות נטו מהשימוש בחומר בצורה נכונה, יש לך השפעות כתוצאה מטוהר המוצר, יש לך השפעות משימוש במינונים לא נכונים, יש השפעות משימוש לא נכון, יש השפעות מניקוי לא נכון אחרי הסייקל.
אנשים פה בפורום ידעו לשפוך יתר אור ממני על הנושא, אבל הסיכונים תמיד קיימים, וככל שתדע יותר מה אתה עושה, ככה היכולת שלך להפחית סיכונים עולה

הבנתי תודה רבה אחי ! יש מישהו שעושה את זה בצורה מקצועית ועובד בזה אשמח שתפנה אותי אליו בהודעה פרטית או משהו

הבנתי תודה רבה אחי ! יש מישהו שעושה את זה בצורה מקצועית ועובד בזה אשמח שתפנה אותי אליו בהודעה פרטית או משהו
אם אתה מדבר על אנדוקרינולוג, זה רופא שאתה יכול ללכת אליו בצורה פרטית, לכל דבר שלא חוקי או בתחום האפור אסור לדבר עליו בפורום.
כדי לקבל מידע אין שום בעיה לשאול בפורום או לקרוא דיונים ישנים יותר, אבל כל מה שקשור לסחר אסור

מה שאני אוהב אצל הבחור שהוא שומר על איזון מדהים ולא מתחיל לגדול כמו חמור, הגוף שלו זה המקסימום לאידיאל הגוף הגברי וממש על הגבול

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית