עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחחח סליחה 🤭
לשאלתך , מזריק בן מזריקים, הבחור ברמה גבוה, אין פה וויכוח, לאזר כבר די החדשות של אתמול, אתה יכול לראות סירטון מהפציעה שהיית לו לפני כמה שנים איך הוא איבד הכל, וחזר די מהר. אם היה אפשר להגיע לרמה כזו בלי חומרים היה טוב בחיים
יש לך ארכיון גבר. שלא תטעה גם עם חומרים להגיע לרמה כזו זה ממש לא מסייקל 1-2 , והרבה מאוד עבודה ודיאטה. אני יודע שלהתאמן טבעי ולרצות תוצאה מסוימת זה מתסכל אבל עולם החומרים לא כ"כ זוהר כמו שזה נראה מבחוץ.כל דבר בחיים האלה מתסכל תאמין לי כל מה שאני רוצה זה להראות ככה טבעי כנראה שאין דבר כזה ... יש איזה פוסט פה בפורום על תופעות לוואי של הזרקות מה ההשלכות ?
זה מאוד תלוי, כי לכל חומר או משפחת חומרים יש את ההשפעות שלה.כל דבר בחיים האלה מתסכל תאמין לי כל מה שאני רוצה זה להראות ככה טבעי כנראה שאין דבר כזה ... יש איזה פוסט פה בפורום על תופעות לוואי של הזרקות מה ההשלכות ?
קודם בכללי תנסה לחיות סגנון חיים כזה ואז..כל דבר בחיים האלה מתסכל תאמין לי כל מה שאני רוצה זה להראות ככה טבעי כנראה שאין דבר כזה ... יש איזה פוסט פה בפורום על תופעות לוואי של הזרקות מה ההשלכות ?
זה מאוד תלוי, כי לכל חומר או משפחת חומרים יש את ההשפעות שלה.
יש לך תופעות לוואי שמגיעות נטו מהשימוש בחומר בצורה נכונה, יש לך השפעות כתוצאה מטוהר המוצר, יש לך השפעות משימוש במינונים לא נכונים, יש השפעות משימוש לא נכון, יש השפעות מניקוי לא נכון אחרי הסייקל.
אנשים פה בפורום ידעו לשפוך יתר אור ממני על הנושא, אבל הסיכונים תמיד קיימים, וככל שתדע יותר מה אתה עושה, ככה היכולת שלך להפחית סיכונים עולה
אם אתה מדבר על אנדוקרינולוג, זה רופא שאתה יכול ללכת אליו בצורה פרטית, לכל דבר שלא חוקי או בתחום האפור אסור לדבר עליו בפורום.הבנתי תודה רבה אחי ! יש מישהו שעושה את זה בצורה מקצועית ועובד בזה אשמח שתפנה אותי אליו בהודעה פרטית או משהו