חדי כושר יסגרו?

אם הבנתי נכון אז זה די מחזק את מה שאני אומר, כי אם נחש הוא אוכל כל ואי אפשר לדעת עם איזה חיות הוא בא במגע אז בהנחה והוא הגורם המתווך בין כל החיות שהיה איתן במגע לבין האדם שאוכל אותו אז יש אינסוף סוגים של נגיפים שהוא יכול להעביר לבני אדם, הקורונה לצערנו היא אחת הויראליות שבהן.
בסופו של דבר הוא כתב ספר לפני שנים שבו הוא אמור שזה עניין של זמן עד שנגיף כזה יתפשט מסין, ושיהיו עוד, כי כמו שאמרו זה חלק תרבותנ וחלק כלכלי, כי אין מספיק מזון בסין לכולם. אז ימשיכו לאכול עכברים ועטלפים והלאה. והשווקים האלו שבהם כל בעל חיים במוצאים נמכרים מייצרים סביבה אופטימלית ליצירת מוטציה שתתקוף בני אדם.
זה מה שיש לצערנו, סין תהיה סין. ולך תגיד לאיכר סיני לא לאכול עטלף אם זה כל מה שיש לו לאכול.

בסופו של דבר הוא כתב ספר לפני שנים שבו הוא אמור שזה עניין של זמן עד שנגיף כזה יתפשט מסין, ושיהיו עוד, כי כמו שאמרו זה חלק תרבותנ וחלק כלכלי, כי אין מספיק מזון בסין לכולם. אז ימשיכו לאכול עכברים ועטלפים והלאה. והשווקים האלו שבהם כל בעל חיים במוצאים נמכרים מייצרים סביבה אופטימלית ליצירת מוטציה שתתקוף בני אדם.
זה מה שיש לצערנו, סין תהיה סין.

יפה, זה בדיוק מה שאני אומר.
אפשר לשמור על סניטריה הכי גבוהה שיש, בסופו של דבר יש חיות שלא אמורות לשמש למאכל אדם בגלל הסיבה שתיארתי למעלה.
אולי לצערנו זה מה שיש כרגע, אחרי שהמשבר הזה יגמר האנושות צריכה להילחם בזה. אסור לקבל את זה ולומר סין תהיה סין, כרגע כל העולם סובל מזה.

והשווקים האלו שבהם כל בעל חיים במוצאים נמכרים מייצרים סביבה אופטימלית ליצירת מוטציה שתתקוף בני אדם.

יפה, זה בדיוק מה שאני אומר.
אפשר לשמור על סניטריה הכי גבוהה שיש, בסופו של דבר יש חיות שלא אמורות לשמש למאכל אדם בגלל הסיבה שתיארתי למעלה.
אולי לצערנו זה מה שיש כרגע, אחרי שהמשבר הזה יגמר האנושות צריכה להילחם בזה. אסור לקבל את זה ולומר סין תהיה סין, כרגע כל העולם סובל מזה.

המקרה הגיוני היחיד שעולה לי בראש הוא שהוא מדבר על השווקים הלא החוקיים אלו שבהם תנאי התאבורה חלשים.
תחשבו רגע בהיגיון, ביפן הפליפלינ וחלקים של תאלינד אוכלים 90 אחוז מימה שהסינים אוכלים אבל בכול זאת לא יצא בחיים נגיף כול שהוא
עזבו את זה אני יכול לאכול אבו נפחא יצור שאמור להרוג אותי אם אני אוכל אותו אבל בסופו של דבר זה עניין שאיך אני מפרק ומגיש את החיה

המקרה הגיוני היחיד שעולה לי בראש הוא שהוא מדבר על השווקים הלא החוקיים אלו שבהם תנאי התאבורה חלשים.
תחשבו רגע בהיגיון, ביפן הפליפלינ וחלקים של תאלינד אוכלים 90 אחוז מימה שהסינים אוכלים אבל בכול זאת לא יצא בחיים נגיף כול שהוא
עזבו את זה אני יכול לאכול אבו נפחא יצור שאמור להרוג אותי אם אני אוכל אותו אבל בסופו של דבר זה עניין שאיך אני מפרק ומגיש את החיה

נכון תנאי תברואה הם גורם לא מבוטל, אבל ספציפית כגורם למעבר הנגיף מבעל חיים X ל Y ואז לאדם הסיבה הישירה היא קירבה של בעלי חיים שלא חיים באותו סביבה באופן טבעי, דבר זה מאפשר את הקפיצה לאדם דרך מתווך

לפרק את החיה לא משנה כל כך

תראה איך נראה שוק חיי שם ותבין לבד

נכון תנאי תברואה הם גורם לא מבוטל, אבל ספציפית כגורם למעבר הנגיף מבעל חיים X ל Y ואז לאדם הסיבה הישירה היא קירבה של בעלי חיים שלא חיים באותו סביבה באופן טבעי, דבר זה מאפשר את הקפיצה לאדם דרך מתווך

זה לא נראה טוב אבל היום ברחבי העולם יש הרבה תעשיות שהצפיפות היא כזאת, אפילו בארץ נראה לי עם כל הצפיפות של העופות לדוגמא

זה לא נראה טוב אבל היום ברחבי העולם יש הרבה תעשיות שהצפיפות היא כזאת, אפילו בארץ נראה לי עם כל הצפיפות של העופות לדוגמא
הבעיה נובעת מצפיפות של זנים שלא אמורים להיות יחדיו. למשל קנגרו ודוב קוטב, אולי יש לאחד נגיף קטלני שלא יעבור לאדם, אלא אם יעבור דבר קנגרו ומשם יעבור התאמה (דוגמא מטפורית כמובן)

אחי זה סניגפור דיברנו על סין
אבל באותו הקשר יצא לי להיות בסין כמה פעמים
(ואפילו חיתי בגוונזו כמה חודשים טובים בילדות שלי)
ו תנאי תברואה בשווקים החוקיים זה גן עדן לעומת מה שהולך בלא חוקיים.
ואני לא ממש מבין את הטענה הזאת

בל ספציפית כגורם למעבר הנגיף מבעל חיים X ל Y ואז לאדם הסיבה הישירה היא קירבה של בעלי חיים שלא חיים באותו סביבה באופן טבעי, דבר זה מאפשר את הקפיצה לאדם דרך מתווך
הרי גם את הפרה היינו צריכים להביא לאחו ולהרגיל אותה לחווה ואותו דבר עם התרגנול יונה ודג

אחי זה סניגפור דיברנו על סין
אבל באותו הקשר יצא לי להיות בסין כמה פעמים
(ואפילו חיתי בגוונזו כמה חודשים טובים בילדות שלי)
ו תנאי תברואה בשווקים החוקיים זה גן עדן לעומת מה שהולך בלא חוקיים.
ואני לא ממש מבין את הטענה הזאת

בל ספציפית כגורם למעבר הנגיף מבעל חיים X ל Y ואז לאדם הסיבה הישירה היא קירבה של בעלי חיים שלא חיים באותו סביבה באופן טבעי, דבר זה מאפשר את הקפיצה לאדם דרך מתווך
הרי גם את הפרה היינו צריכים להביא לאחו ולהרגיל אותה לחווה ואותו דבר עם התרגנול יונה ודג
זה לא מבטיח שדבר כמו הקורונה יקרה, זה סיכוי. צריך רק שהעטלף הלא נכון יפגוש את התרנגול הלא נכון .

אולי אני לא יכול להסביר ממש טוב, ממליץ להקשיב לבד

זה לא מבטיח שדבר כמו הקורונה יקרה, זה סיכוי. צריך רק שהעטלף הלא נכון יפגוש את התרנגול הלא נכון .

אולי אני לא יכול להסביר ממש טוב, ממליץ להקשיב לבד

אוקיי אז הוא מדבר בידיוק על מה שהוא מדבר תנאי המחייה וארגון לא נכון יכול ליצור את המחלה בידיוק כמו שאמרתי אם היו שמים את עטלף בתנאים יותר טובים (משמע נותנים לו לאכול לזוז ולא מפעילים עליו סטרטס) הוא היה מתגבר על המחלה)
עוד משהו לא יודע אם זה נכון
אבל הוא קצת מדבר שטויות בהקשר לשווקים החוקיים גם התמונות שהוא הראה יש בנהים הבדל ענק בין מה שהוא אומר למה שהוא מראה , אני וחושב שמנסה לרמוז שהוא מדבר על השווקים הלא חוקיים אבל אסור לו באמת להודות שהוא ביקר בלא חוקיים כי זה עבירה פלילית (שגם אני עברתי דרך אגב שהלכתי לשם שהייתי יותר צעיר)
עוד משהו מה שהוא אומר נכון בסוף הממשל הסיני התערב אבל זה היה מאוחר מדיי אם הם היו שמים רקלוציה לדברים האלו זה לא היה קורה

אוקיי אז הוא מדבר בידיוק על מה שהוא מדבר תנאי המחייה וארגון לא נכון יכול ליצור את המחלה בידיוק כמו שאמרתי אם היו שמים את עטלף בתנאים יותר טובים (משמע נותנים לו לאכול לזוז ולא מפעילים עליו סטרטס) הוא היה מתגבר על המחלה)
עוד משהו לא יודע אם זה נכון
אבל הוא קצת מדבר שטויות בהקשר לשווקים החוקיים גם התמונות שהוא הראה יש בנהים הבדל ענק בין מה שהוא אומר למה שהוא מראה , אני וחושב שמנסה לרמוז שהוא מדבר על השווקים הלא חוקיים אבל אסור לו באמת להודות שהוא ביקר בלא חוקיים כי זה עבירה פלילית (שגם אני עברתי דרך אגב שהלכתי לשם שהייתי יותר צעיר)
עוד משהו מה שהוא אומר נכון בסוף הממשל הסיני התערב אבל זה היה מאוחר מדיי אם הם היו שמים רקלוציה לדברים האלו זה לא היה קורה
זה לא קשור לסטרס, שוב אני לא רופא אבל ממה שאני יודע לעטלפים יש מערכת חיסונית מאוד חזקה, וחלק מוירוסים שנקשרים אליהם לא פוגעים בהם, אך הם עדיין נשאים שלהם. הוא דיבר קצרה על המצב של תרנגול וחמוס כמצב אופטימלי ליצירת מוטציה דרך החמוס שתעבור לאדם. זה כל מה שאני אומר. התנאי סנטריה לא הסיבה הישירה להדבקה של הנגיף לאדם. אלא הקפיצה בין זנים שהתאפשרה על ידי הצפיפות בשווקים האלו.

אם אתה מעוניין יש עוד שעה וחצי של דיבורים שלו, הרבה יותר לעומק.

אבל שמע, זה גלישה מטורפת מהנושא, בוא נעצור פה ואם תרצה נעבור לפרטי

אלף כל - תרגע.
התגובה שלך נכתבה בצורה פוגענית ומגעילה.
אתה יורד פה על השחיטה הכשרה, שמעבר למה שקורה בפועל - שעל זה באמת שאין לי שליטה - היא השחיטה הכי טהורה ונכונה שיש.
עובדה שאתה יודע את כללים, ואתה יכול לומר שזה הכי מוסרי והכי טוב. זה שיש כמה עלובים שלא שומרים על זה בגלל כסף לא אומר שהעיקרון במהות לוקה.
על הדרך אתה יורד פה על כל הדתיים באשר הם.
"שחירה כשרה עלק,אם לא היינו בפורום ומכבד הייתי רושם מה שווה השחיטה כשרה הזאת."
אתה ממש לא חייבת לכתוב את המילה עצמה כדי שנבין בדיוק למה אתה מתכוון, איש יקר.
בעולם מתוקן השחיטה הכשרה היא האידיאל.
הבעיה היא ביקוש ממש גבוה לבשר למול חוסר רציני בשוחטים, פלוס ריכוז גבוה מדיי של אנשים לא יהודים שעובדים גם הם בתעשייה הזו. תחבר את כל אלה, תוסיף קצת כסף, והנה לך.
יופי לך שהיית טבעוני, יופי לך שאתה דופק היום סטייקים.
אני אישית אוכלת בשר בקר פעם בשבועיים בממוצע.

אני מאוד רגוע,ולא היית לי כוונה לכתוב בצורה פוגעת/מזלזלת.

פשוט זה נושא שכואב לי,מי שאוכל בעלי חיים לא יכל להגיד שהוא נגד התעללות/אכילת בעלי חיים נאים פשוט לא לדבר על זה.

95% מהבשר בארץ לא כשר,לאכול בשר מרוסיה נחשב ליותר כשר מבשר בארץ.
ואין לי שום אג׳נדה,זה דברים שאני יודע ויש לי סירטונים של שחיטות שאני עצמי צלמתי והשוחט העביר תסכין בגרון מעל 5 פעמים ואז העביר את הכף יד בגרון...

אז כן,אין דבר כזה בשר כשר בארץ.
יש דבר כזה בשר שעובר תחת חותמת של רב שמקבל כסף בישביל שימשיך להשאר בבית ולהעלים עין.

מתנצל אם כותב בצורה מתנשאת/מגעילה. פשוט אין לאף אחד מושג כמה שטיות הוא רושם בנושא הזה.
ורק מי שהיה בכמה בתי מטבחיים יודע באמת מה קורה שם.

הסינים אוכלים תמנונים חיים,לפחות הם כנים עם עצמם.

וגם החיה חייבת להיות בריאה ב100% בשעת השחיטה וכו'.
מצטער, אבל זה לא קרטריון בהלכה. רק אסור שתהיה טרפה, דהיינו מום שתגרום לה למות תוך שנה.
היא יכולה להיות גוססת ועל כמויות של אנטיביוטיקה וסטרואידים, והיא כשרה למהדרין.
אם משהו מאלה משתבש - אסור לאכול את הבשר. זה טרף. לכן יש אינטרס עליון לדאוג לכך שהחיות יחיו חיים טובים ומאושרים וימותו ללא כאבים...
הלואי וזה היה נכון, תעברי לפני יום כיפור ליד אנשים שעושים כפרות עם תרנגולות, זה מראה עצוב לצערי.
לא לדבר על התעללות בבעלי חיים,כל אחד שאוכל מהחיי מתעלל בבעלי חיים בצורה קשה.
זה באמת הבדל עצום בין אוכל כשר וסיני.
אוכל כשר הוא ודאי לא מהחי, לעומת העולם כולו כמעט שמטגן לובסטר חי במחבת.
ומה הרבנים עושים?מקבלים אקסטרר כסף בישביל לא להגיע פשוט.
שטויות.
אני לא אדבר על כל הכשרויות, כי אני לא מכיר אותם, אבל הכשרויות המוכרות (הרב מחפוד, שארית ישראל, הרב רובין, בד"ץ העדה החרדית) אני יודע באופן אישי שזה לא נכון.
אני לא נכנס לכשרויות רפורמיות או מוסלמיות וכדומיהן, כי אני לא מכיר.
אני אישית אוכלת בשר בקר פעם בשבועיים בממוצע.
אני בכלל נמנע מבשר בקר כמעט לגמרי, מידי פעם בחגים אוכל מעט אם אני יודע שזה נשחט בחו"ל והגיע לארץ קפוא ולא עבר התעללות לא בריאה בעליל במשלוחים חיים.
פשוט זה נושא שכואב לי,מי שאוכל בעלי חיים לא יכל להגיד שהוא נגד התעללות/אכילת בעלי חיים נאים פשוט לא לדבר על זה.
אני לא מבין, לא יכול להיות שאני נגד התעללות בבעלי חיים, אבל בכל זאת אוכל אותם?
אני אדם דתי, ואני מאמין שצער בעלי חיים הוא עבירה (מדרבנן לפחות אולי מהתורה גם כן), אבל אכילת בעלי חיים מותרת.
אני משתדל להימנע מצער בעלי חיים כמה שאני יכול ולקנות מחוות שאני מכיר בדרך כלל, או כשרויות שאני מכיר.
אבל גם אדם שאוכל בעלי חיים שעברו התעללות, עדיין יכולים הם להגיד שמפריע להם התעללות קשה יותר או ללא צורך.
אם נוח וקל יותר להעביר אלפי תרנגולות במשאית, זה לא חייב להפריע לכל אחד (למרות שזה משגע אותי).
ואין לי שום אג׳נדה,זה דברים שאני יודע ויש לי סירטונים של שחיטות שאני עצמי צלמתי והשוחט העביר תסכין בגרון מעל 5 פעמים ואז העביר את הכף יד בגרון...
אתה יכול להגיד לי איזה כשרות מדובר?
אז כן,אין דבר כזה בשר כשר בארץ.
יש דבר כזה בשר שעובר תחת חותמת של רב שמקבל כסף בישביל שימשיך להשאר בבית ולהעלים עין.

מתנצל אם כותב בצורה מתנשאת/מגעילה. פשוט אין לאף אחד מושג כמה שטיות הוא רושם בנושא הזה.
ורק מי שהיה בכמה בתי מטבחיים יודע באמת מה קורה שם.
שמעתי את הטענה שלך.
אבל אני סקרן, אתה יודע מהן ההלכות לבשר להיות כשר או טרף?
או שפשוט נראה לך כי זה נראה על כך על סמך הרגשות שלך?

מעניין אותי, למה התחלת לאכול בשר? נראה כמו שממש מפריע לך התעללות בבעלי חיים.

מצטער, אבל זה לא קרטריון בהלכה. רק אסור שתהיה טרפה, דהיינו מום שתגרום לה למות תוך שנה.

הלואי וזה היה נכון, תעברי לפני יום כיפור ליד אנשים שעושים כפרות עם תרנגולות, זה מראה עצוב לצערי.

שטויות.
אני לא אדבר על כל הכשרויות, כי אני לא מכיר אותם, אבל הכשרויות המוכרות (הרב מחפוד, שארית ישראל, הרב רובין, בד"ץ העדה החרדית) אני יודע באופן אישי שזה לא נכון.

אני בכלל נמנע מבשר בקר כמעט לגמרי, מידי פעם בחגים אוכל מעט אם אני יודע שזה נשחט בחו"ל והגיע לארץ קפוא ולא עבר התעללות לא בריאה בעליל במשלוחים חיים.

אני אדם דתי, ואני מאמין שצער בעלי חיים הוא עבירה (מדרבנן לפחות אולי מהתורה גם כן), אבל אכילת בעלי חיים מותרת.
אני משתדל להימנע מצער בעלי חיים כמה שאני יכול ולקנות מחוות שאני מכיר בדרך כלל, או כשרויות שאני מכיר.
אבל גם אדם שאוכל בעלי חיים שעברו התעללות, עדיין יכולים הם להגיד שמפריע להם התעללות קשה יותר או ללא צורך.
אם נוח וקל יותר להעביר אלפי תרנגולות במשאית, זה לא חייב להפריע לכל אחד (למרות שזה משגע אותי).

שמעתי את הטענה שלך.

מה עם נקב ביראה וכו'?
ממה שאני יודעת, אם יש לחיה איזשהו חולי - אסור לאכול אותה.

והרבה אומרים לעשות עם כסף ולא עם תרנגול בדיוק מהסיבה הזו.

ואני לא ברמה של לא לאכול בכלל בשר בקר... היו תקופו. ממש ארוכות שלא אכלתי סתם כי לא התחשק לי, ויש תקופות שאני ממש מרגישה צורך בזה, אז לא מונעת מעצמי.

ואני ברמת חושבת שהפיתרון להתעללות בבעלי החיין זה לא להימנע מאכילת בשר, אלא לתגבר את האכיפה של תנאי הבהמות והתרנגולות, ולהעביר את הסמכות לאנשים הגונים שיש להם לב ושכל.

נערך לאחרונה:
מה עם נקב ביראה וכו'?
ממה שאני יודעת, אם יש לחיה איזשהו חולי - אסור לאכול אותה.
נקב בריאה על פי רוב היא טריפה, והיא לא תשרוד מעבר לשנה.
אבל סרטן, או חולי אחר בפרה לא מטריפה אותה.

שוב, היא יכולה להיות גוססת וכשרה כל עוד הסוג המחלה שלה לא ידועה כמחלה שתהרוג אותה תוך שנה.
והרבה אומרים לעשות עם כסף ולא עם תרנגול בדיוק מהסיבה הזו.
אמת, אבל כמו שאת רואה, זה עדיין ממשיך, ועם השגחות מהודרות.
ואני ברמת חושבת שהפיתרון להתעללות בבעלי החיין זה לא להימנע מאכילת בשר, אלא לתגבר את האכיפה של תנאי הבהמות והתרנגולות, ולהעביר את הסמכות לאנשים הגונים שיש להם לב ושכל.
לצערי, אני באמת סבור שלאנשים עם לב ושכל לא תמיד יש את הכסף.
כסף מדבר, ולהביא לארץ עגלים בכמות ענקית שמצערת את העגלים פשוט רווחית יותר.
אולי לי ולך זה מפריע, אבל רוב האנשים מעדיפים בשר בזול על פני מחלקה ראשונה לעגלים.

נקב בריאה על פי רוב היא טריפה, והיא לא תשרוד מעבר לשנה.
אבל סרטן, או חולי אחר בפרה לא מטריפה אותה.

שוב, היא יכולה להיות גוססת וכשרה כל עוד הסוג המחלה שלה לא ידועה כמחלה שתהרוג אותה תוך שנה.

אמת, אבל כמו שאת רואה, זה עדיין ממשיך, ועם השגחות מהודרות.

לצערי, אני באמת סבור שלאנשים עם לב ושכל לא תמיד יש את הכסף.
כסף מדבר, ולהביא לארץ עגלים בכמות ענקית שמצערת את העגלים פשוט רווחית יותר.
אולי לי ולך זה מפריע, אבל רוב האנשים מעדיפים בשר בזול על פני מחלקה ראשונה לעגלים.

אילו רק אנשים היו מקבלים על עצמם לאכול בשר רק פעם או פעמיים בשבוע... 😭

אני אישית ממממש מחכה שיגיע הבשר הפרווה. זה סופר מגניב!!!
אשכרה בשר מתאים משוכפלים- גאוני!!

הם הפכו היום לבעיה עולמית, מישהו צריך לשים סוף להרגלי האכילה החולניים שלהם, זה בלתי נתפס שבגלל קבוצה קטנה של אנשים שסחרו באופן לא חוקי בבשר של חיות כמו עטלפים נחשים ופנגולין אי שם באיזה שוק בסין עולם שלם נמצא על סף כאוס.
ובנוסף על כל זה השלטונות שם הסתירו במשך כל כך הרבה זמן את האמת במחשבה שזה יגמר כמו במקרה הסארס וגררו את כל העולם לתוך הקלחת הזאת. לא אכפת לי מה הם תורמים, שילכו לעזאזל הם והרגלי האכילה הפסיכיים שלהם והמשטר הפושע שיושב שם.

לא יודע כמה סינים אתה מכיר באופן אישי. אני עובד, מתאמן וגר עם סינים. האוכל שהם אוכלים - ״רגיל״ לגמרי. כמובן טעמים שונים, מרכיבים שונים... אבל שום חיה מוזרה וכד׳. גם על תאילנד תמיד אומרים שהם אוכלים חרקים ומה לא... ואז אתה הולך למסעדות מקומיות ורואה... וואלה אוכל תאילנדי ״רגיל״.

כמובן שיש מיעוט עם הרגלי אכילה יוצאי דופן, וכמובן שהם ידועים בחוסר דאגה שלהם לבעלי חיים (כמו כל מדינה לא מפותחת, בייחוד בדרום מזרח אסיה), אבל אתה אומר כאן דברים די גזעניים ודי מכלילים.

ברית מילה ומציצה בפה זה הרגל הרבה יותר חולני מלאכול חיה שאתה לא רגיל לאכול (בארץ אוכלים רק בקר, עוף וכבש, אז כמעט כל דבר מוזר לנו).

שטויות.

שמעתי את הטענה שלך.

אני כותב מהטלפון,מקווה שאצליח לענות על הכל בלי לפספס קטעים.

אמיתי,אין לי מושג מי זה המשגיחים,אבל עד היום לא ראיתי בית מטבחיים אחד תקין.(כבר שנתיים לא הייתי ולא מתכוון,הייתי סקרן מידי תקופה ארוכה)
זה ממש לא שטיות,היו ימי ביקורת שרבנים לא באו(ביום ביקורת)חשמלו פרות בישביל שילכו מהר יותר.
שמים עגלים בתוך כלוב שאי אפשר לזוז בו סמ בישביל שיתנוון בישביל שהבשר יהיה יותר רך.
לא צער בעלי חיים?לא מדבר על השחיטה בכלל אפילו.
ארוך מידי ומורכב,כשר ותקין זה לא.
להפריד עגל מהפרה בלידה זה לא כשר,צריך להמתין 7 ימים להפרדה. כבר שוב לא כשר.
לא נכנס לזה יותר.
באמת אין לי למה לדון בנושא ספציפי הזה עם בן אדם שלא היה כמה פעמים ביפנים אי אפשר להסביר.(לראות פרה שחוטפים לה את העגל דקה אחרי שהיא ילדה,והיא בוכה ומשתגעת כמה שעות....יוצאים מזה עם שריטה קשה)
אסור להפריד ליפני שעבר 7 ימים,אז הבשר פסול.
אני יודע מה ההלכות,ולא חסר רבנים שהעלו סירטונים במפורש ואמרו שהבשר בארץ לא כשר.

לדעתי להיות נגד התעללות בבעלי חיים,ולהגיד יש מקומות שקצת יותר מתעללים אז מה שאני עושה זה בסדר,זה צבוע.
אני עכשיו יודע מצויין למה אני גורם,אבל התייאשתי מהעולם הזה,לאף אחד לא אכפת מכלום.(והאמת הרבה יותר כיף לחיות ככה)

לשאלה למה אני חזרתי לאכול מוצרים מהחיי?שאלה טובה.
כי כל העולם הזה דפוק כבר,אי אפשר לתקן אותו.
באמת כבר לא אכפת לי מכלום.

כן אכפת לי שאומרים שלאכול בארץ מין החיי זה סבבה ואין סבל/צער וכשר כי זה לשקר לעצמך ללהרגיש פטור/טוב,כי מה שקורה לתמנונים וללובסטר בחול יותר ״גרוע״...

אמיתי,אין לי מושג מי זה המשגיחים,אבל עד היום לא ראיתי בית מטבחיים אחד תקין.(כבר שנתיים לא הייתי ולא מתכוון,הייתי סקרן מידי תקופה ארוכה)
זה ממש לא שטיות,היו ימי ביקורת שרבנים לא באו(ביום ביקורת)חשמלו פרות בישביל שילכו מהר יותר.
שמים עגלים בתוך כלוב שאי אפשר לזוז בו סמ בישביל שיתנוון בישביל שהבשר יהיה יותר רך.
לא נכנס לזה יותר.
באמת אין לי למה לדון בנושא ספציפי הזה עם בן אדם שלא היה כמה פעמים ביפנים אי אפשר להסביר.(לראות פרה שחוטפים לה את העגל דקה אחרי שהיא ילדה,והיא בוכה ומשתגעת כמה שעות....יוצאים מזה עם שריטה קשה)

לדעתי להיות נגד התעללות בבעלי חיים,ולהגיד יש מקומות שקצת יותר מתעללים אז מה שאני עושה זה בסדר,זה צבוע.
אני עכשיו יודע מצויין למה אני גורם,אבל התייאשתי מהעולם הזה,לאף אחד לא אכפת מכלום.(והאמת הרבה יותר כיף לחיות ככה)

כן אכפת לי שאומרים שלאכול בארץ מין החיי זה סבבה ואין סבל/צער וכשר כי זה לשקר לעצמך ללהרגיש פטור/טוב,כי מה שקורה לתמנונים וללובסטר בחול יותר ״גרוע״...

ומי אמר לך שאני אוכלת בשר טרי פה מהארץ ולא קונה בשר קפוא שיובא מחו"ל?
מרימה גבה.
ושוב אני אומרת. לא יודעת מה קורה בבתי השחיטה. ואני יודעת שיש כמה וכמה מחדלים פה בארץ.
ושוב אני אומרת, האידיאל של השחיטה הכשרה הוא עם הכי פחות סבל שיש. תגיד מה שאתה רוצה.
ואין דבר יותר אכזרי מבחינתי מאשר לבשל/לאכול יצור בעודו חי.
תחשוב, לא מדובר כאן על שוחט מחוספס עם עור של פיל. מדובר על בחורה מאופרת שלועסת תמנון שנאבק לצאת מהפה שלה.

אני אישית ממממש מחכה שיגיע הבשר הפרווה. זה סופר מגניב!!!
אשכרה בשר מתאים משוכפלים- גאוני!!
זה כנראה ממש לא בריא.

לא נכנס לזה יותר.

אחד יכול להסתובב בכל הבית מטבחים שבעולם, אבל ברגע שאתה יוצא עם הצהרה ששום בשר בארץ לא כשר, אתה לא יכול לומר "אני לא זוכר איזה כשרות היא הייתה".
אם היית אומר שהיית בבית מטבחיים של הכשר "שארית ישראל" וכך ראית, הייתי מנהל איתך דיון בתור אחד שמכיר באופן אישי את הרב צבי וובר שליט"א שאחראי שם.
אבל אתה אפילו לא יודע איזה כשרות זה, זה יכל להיות לא כשר בכלל או רבנות, אתה בעצמך לא יודע.

טענה שחישמלו פרות, בלי לומר היכן ומתי היא חסרת חשיבות.

להשים עגלים בכלובים קטנים זה אכזריות מעין כמוה, וזה אחד הסיבות שאני נמנע מבשר בקר, אבל זה לא בעיה של כשרות, צריך להבין את הנושא של הדיון.

עוד לא הבאת שום מקור אמין עם שם של בית מטבחיים ספציפי או כשרות מסוימת כדי שנוכל לקיים דיון אם הפרידו עגל מהאמא בתוך 7 ימים.

ולמה אתה לא רוצה לקיים דיון איתי שלא הייתי ביפנים, כאילו שאם אראה אכזריות לבעלי חיים ביפנים זה ישנה את ההלכות של כשרות והמציאות בארץ.

אולי תשתף סרטון כזה של רבנים שאומרים שבשר בארץ לא כשר, עוד לא הוכחת דבר מכל מה שכתבת.

אתה נשמע מתוסבך מאוד, אתה טוען שלאף אחד לא איכפת מכלום, ולך גם לא איכפת, אך מצד שני זה מפריע לך, ואתה טוען שאם היינו יודעים זה היה מפריע לנו. תסלח לי, אבל קשה לרדת לסוף דעתך, וחוששני שאתה חי בבועה שבה כולם רעים, וגם אתה.
תצא מזה אחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית