עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מסכים איתך.שוב היה אפשר למנוע את כול זה אם הממשל הסיני היה פועל נכונה יותר
אם לא היו אוסרים להם את החיות והיו מפעילים רגולציה ובכך לפחות בודרים את החיות שהם אוכלים לפניי אז כול זה היה נמנע
הבעיה שממשל הסיני הוא אקשן למשך שנים אומרים לו על הדברים האלו(בהקשר גם לנזק הסביבתי שהוא עושה ברחבי המדינה)
אבל בסופו ששל דבר זה תמיד מאחור מדיי
כי זה לא קשור לזה שהם סינים או לזה שהם אוכלים עטלפים , זה כמו שאי יגידו לי שאני שונא ערבים רק בגלל שאני ישראליאני מסכים איתך.
אז למה התנפלת על @Avanti שאמר שהכל אשמת הסינים שלא אקפו, לא הודיעו בזמן, ושיש להם חולי נפש במדינה.
ועוד @Sergio_Katz התנפל עליו שהוא גזען.
אבל הוא לא אמר שזה בגלל שהם סינים.כי זה לא קשור לזה שהם סינים או לזה שהם אוכלים עטלפים , זה כמו שאי יגידו לי שאני שונא ערבים רק בגלל שאני ישראלי
מצטער על השפה, אבל בולשיט.חוץ מזה, ידוע שהשחיטה הכשרה היא ללא כאב.
הבעיה העיקרית היא לא התנאים של החיה, למרות שזה כן משחק תפקיד.זה לא זה שהם אכלו עטלף שגרם למחלה, אנשים לא מבינים שלעטלפים יש דווקא מערכת חיסונית מאוד חזקה
הבעיה היא שבאמת הממשל הסיני באמת אסר על המאכלים כאלו להתקיים כי זה חלר ממסורת כול שהיא שם
והסינים נאלצו לקנות את בשר העטלף משוק לא חוקי ובעל תנאי תאבורה מזעזעים, עד לרמה שאותם תנאים פגעו במערכת החיסונית של העטלף ולא אפשרו לו להתגבר על המחלה ולהתחסן.
למרבה האירוניה ככול הנראה אם הממשל היה מאפשר למכור את הבשר אך מפקח על תנאי התבוארה המצב היה כנראה נמנע.
לגבי MSG כבר דיברנו, אבל בכל מקרה המטבח הסיני המסורתי הוא טבעי לחלוטיןבריא כמו MSG וממתיקים מלאכותיים.
תודה אבל לא תודה. אני מהפרמטיבים שעדיין חושבים שאמא טבע יודעת הכי טוב ודואגת לנו, ואין יותר טוב ממזון לא מתועש וטבעי.
לפאניקה באמת אין מקום, אבל בהחלט יש מקום לאמצעים קיצוניים.אם תשאל אותי, הפאניקה סביב הנגיף יוצר יותר נזק מתועלת (העזתי לומר את זה, זהו, תחרימו אותי. זה דעתי).
הבעיה בוירוס הוא לא ההדבקה של אדם רגיל, אלא של מי שפגיע במיוחד, במקרה שלהם גם התזונה הטובה ביותר לא תציל אותםאני בכלל סבור שרפואה טבעים וחיזוק מערכת החיסונית על ידי וויטמינים, מינרלים, פיטו כימיקאלים, תזונה מאוזנת ואורך חיים בריא הרבה יותר אפקטיבי נגד הנגיף. אבל אתה רואה 0 מאמץ לקדם את זה.
זה הרבה בולשיט שמגיע ממישהו שהרגע טען על משהו אחר בולשיט.שחיטה כשרה היא מהדרכים היותר נוראיות להרוג חיה, יותר גרוע מלמות ע"י אריה שתוקף את החיה, אריה לפחות יחנוק אותך למוות ותוך כמה שניות החיה מאבדת הכרה ומתה.
שחיטה וברית מילה זה לא נסיון להיות הומני, זה אחד המצוות של העם היהודי.שחיטה הומנית תהיה כדור לראש (או יתד גדולה ברוב המקרים). החיה מתה במקום.
אני מסכים איתך, אבל אתה לא יכול לתת הנחיות בלי להסביר לתקשורת כיצד למסור אותם, הם תמיד ינסו להפחיד כמה שיותר.לפאניקה באמת אין מקום, אבל בהחלט יש מקום לאמצעים קיצוניים.
הבעיה בוירוס הוא כמה הוא מדבק ואחוז המקרים הקשים שלו, שגבוה יחסית, ואם לא יעשה משהו קיצוני, יגרום לקריסה מוחלטת של מערכת הבריאות
אני מסכים איתך, אך אני סבור שלאדם בן 70 יש יותר סיכוי הישרדות עם מערכת החיסונית שלו פועלת טוב יותר בזכות אורך חיים בריא.הבעיה בוירוס הוא לא ההדבקה של אדם רגיל, אלא של מי שפגיע במיוחד, במקרה שלהם גם התזונה הטובה ביותר לא תציל אותם
אבל הוא לא אמר שזה בגלל שהם סינים.
הוא אמר שהכל אשמת אותם סינים חולי נפש שאוכלים בצורה מזוויעה.
אני סוג של יכול להבין אותו.
הוא לא הכליל סינים, הרי הרבה מהם גם טבעונים.
הוא ציין עובדה נכונה בסך הכל.
הפיצו את הנגיף באופן מכוון אבל אורח החיים של קבוצה מסוימת באוכלוסייה האסייתית מוביל פעם אחר פעם לתפוצה של הנגיפים האל
זה גם משהו שציינתי במהלך הדיון ברמת העיקרון הממשל הסיני גורם לבעיות האלו ואף אחד לא עומד נגדו על כךהמטרה שלי בדיון הייתה להוכיח שזה לא העניין שהם אכלו עטלף שגרם למחלה זה גורמים אחרים שבני הם התאבורה והצפיפות כפי שקוצר אמר
הבעיה העיקרית היא לא התנאים של החיה, למרות שזה כן משחק תפקיד.
הבעיה העיקרית היא הקהילה בכפרים הנידחים בסין, שמדובר בהרבה אנשים שגרים בצפיפות ותנאי תברואה נמוכים. הם חוטפים וירוס לא משמעותי, לא מצליחים להבריא ממנו, ומעבירים אותו מאחד לשני במהירות עוד לפני שמישהו בכלל שם לב, ובינתיים הוירוס מתפתח
אז בוא נוותר על דוגמת האריה, תסכים איתי ששחיטה כשרה היא לא הדבר הכי הומני שישזה הרבה בולשיט שמגיע ממישהו שהרגע טען על משהו אחר בולשיט.
טענה לגיטימית, אבל תסכים שהומניזם לא הייתה כוונת המשוררשחיטה וברית מילה זה לא נסיון להיות הומני, זה אחד המצוות של העם היהודי.
אני מניח שאתה כבר יודע טוב מאוד מה יש לי להגיד על זהאני בטוח שיש סיבות רבות ושונות למה האלוקים, הבורא של הבעלי חיים ציווה עלינו לשחוט, גם אם לדעתך יש דרכים הומניות יותר כמו לדוגמה לאכול אותם חי כמו אריה
מסכים איתךאני מסכים איתך, אבל אתה לא יכול לתת הנחיות בלי להסביר לתקשורת כיצד למסור אותם, הם תמיד ינסו להפחיד כמה שיותר.
כבר נמאס לי לנגב עם טשיו בגלל כל המפגרים שחושבים שקרונה מתלבשת על התח
אני מסכים, למרות שזה משהו שצריך להתבצע בשגרה ולאורך שנים, עכשיו זה כבר לא באמת יעשה הבדל אמיתיאני מסכים איתך, אך אני סבור שלאדם בן 70 יש יותר סיכוי הישרדות עם מערכת החיסונית שלו פועלת טוב יותר בזכות אורך חיים בריא.
לא מסכים ולא מכחיש.אז בוא נוותר על דוגמת האריה, תסכים איתי ששחיטה כשרה היא לא הדבר הכי הומני שיש
יכול להיות שכן, יכול להיות שלא.טענה לגיטימית, אבל תסכים שהומניזם לא הייתה כוונת המשורר
חחח....אני מניח שאתה כבר יודע טוב מאוד מה יש לי להגיד על זה
דווקא לברית מילה יש יתרונות בריאותיים של מניעת זיהומים בעתיד וכו'.המוסלמים עצמם אימצו את המנהג הזה, וכאילו כדי 'להגדיל לעשות' החליטו ברוב טימטומם שצריך גם למול את הנשים האומללות שלהם שהגיעו לבגרותן.
וברור שמי שעושה את ברית המילה חייב להיות מוסמך לכך. מדובר בניתוח לכל דבר! וכמו ניתוח, גם הוא יכול להסתבך.
אני עובד בחדר כושר, הודיעו לנו שיהיה סגור ללפחות חודש והיום שאלתי את המנהל אם יש צפי מתי חוזרים והוא צחק עליי אז תבין שיקח הרבה יותר מחודש... הרבה הרבה יותר מחודשמתי לדעתכם חדרי הכושר יחזרו לפעילות???
אני עובד בחדר כושר, הודיעו לנו שיהיה סגור ללפחות חודש והיום שאלתי את המנהל אם יש צפי מתי חוזרים והוא צחק עליי אז תבין שיקח הרבה יותר מחודש... הרבה הרבה יותר מחודש
קח בחשבון שהמידע שיש לו זה המידע שיש לך. הוא יכול רק לשעראני עובד בחדר כושר, הודיעו לנו שיהיה סגור ללפחות חודש והיום שאלתי את המנהל אם יש צפי מתי חוזרים והוא צחק עליי אז תבין שיקח הרבה יותר מחודש... הרבה הרבה יותר מחודש
כולנו יכולים לשער, הוא זה שמפסיד אלפי שקלים מידי יום והוא הראשון שיש לו אינטרס לפתוח בחזרה את המכוןקח בחשבון שהמידע שיש לו זה המידע שיש לך. הוא יכול רק לשער
אבל זה לא אומר שזה שהוא בטוח שישאר סגור זה מה שיקרהכולנו יכולים לשער, הוא זה שמפסיד אלפי שקלים מידי יום והוא הראשון שיש לו אינטרס לפתוח בחזרה את המכון
זה לא ריאלי בזמן משבר לחנך אנשים שלא יכולים לצאת מהבית, שאין להם גישה וקיבולת מנטלית לשנות הרגלי תזונה ולהתחיל להתאמן.אני מסכים איתך, אך אני סבור שלאדם בן 70 יש יותר סיכוי הישרדות עם מערכת החיסונית שלו פועלת טוב יותר בזכות אורך חיים בריא.