הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור dht186
  • פורסם בתאריך

dht186

משתמש מתחיל
107
2
נק' מוניטין:
2
107
2
מרגיש לי שהגב העליון לא מספיק ישר, חוץ מזה אתם רואים עוד משהו? אני מנסה הכי חזק שאני יכול כדי להשאיר אותו ישר, יש לכם טיפים איך לשפר את זה?

תודה לעוזרים

שמע הגב לי לפחות נראה בסדר גמור.
נטרלי זה טווח, וגם הוא שנוי במחלוקת. כל עוד אין כאב בביצוע לא הייתי משנה כלום. עבודה מעולה.

מעבר לזה. אם אתה לא מבצע brace הגיע הזמן ללמוד. במיליל פשוטות "לנשום לבטן "על מנת לייצר לחץ תוך בטני.

תראה אני מזהה כמה דברים בעייתים בטכניקה אבל עכשיו שחדרי הכושר סגורים זה פשוט לא משנה יותר 😭

גם לדעתי הגב בסדר.
יש לי הרגשה שהרגליים שלך נמצאות קרובות מידי אחד לשני, ואולי זה נותן לך תחושה של הגב מתעקם, גם טווח תנועה גדולה יותר כך.
תנסה לפתוח רגליים מעט יותר.

אתה צריך להוריד יותר את האגן וליצור יותר מתח בשרשרת האחורית לקראת ההרמה.
בנוסף תנסה לדחוף עם הרגליים את הרצפה ולא פשוט "להרים" את המוט.
הייתי ממליץ לפתוח את הרגליים מהסיבה שאתה צריך להכניס את הבטן אל בין הרגליים ובכך להוריד את האגן.

• פותח/ת השרשור
אתה צריך להוריד יותר את האגן וליצור יותר מתח בשרשרת האחורית לקראת ההרמה.
בנוסף תנסה לדחוף עם הרגליים את הרצפה ולא פשוט "להרים" את המוט.
הייתי ממליץ לפתוח את הרגליים מהסיבה שאתה צריך להכניס את הבטן אל בין הרגליים ובכך להוריד את האגן.
אני אנסה לעשות את זה (לא שיש חדר כושר בזמן הקרוב).
הרגליים שלי יחסית קרובות לאיפה שהחלק המחוספס במוט מתחיל, אני אנסה להיצמד כמה שיותר.
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית