הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סגירת חדרי הכושר

Johnny_i

משתמש פעיל
355
51
נק' מוניטין:
58
355
51
אז מה אתם מתכוונים לעשות לאור העובדה שסוגרים את מכוני הכושר לזמן הקרוב?

לי אין מושג עדיין ואני אשמח לעצות.

לטחון כמה שיותר מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה, לאנג'ים, סקוואטים, סקוואטים על רגל אחת, עמידות ידיים עם תמיכה של הקיר, מתח אוסטרלי וריצות בחוץ.
יש המון וריאציות של מתח ושל שכיבות שמיכה. כמו כן, אתה יכול לקחת תיק ולמלא אותו במחברות/דפדפות/מחשב נייד בשביל להוסיף משקל לתרגילים.
כשאתה הולך לפארק קח איתך אלקוג'ל בשביל לחטא ישר את הידיים אחרי שאתה נוגע במוטות בפארק.

נערך לאחרונה:
אני חוזר לבסיס ,יש לי כלוב משקולות בחצר ,ספה ללא שיפוע ומוט.

אימון A יהפוך ל:
רגליים - סקוואט - 5 סטים.
חזה - 7 סטים של בנץ+מקבילים בגן השעשועים.
יד אחורית - שכיבות שמיכה צמודות.

אימון B יהפוך ל:

גב -
דד ליפט -סט אחד
בגן שעשועים - מתח רחב,מתח צמוד
כתפיים- פרס.
יד קידמית - מוט .

זהו ,
קצת שינוי ,אין אפשרות לפרפר או לג פרס וכאלה

• פותח/ת השרשור
Handstand push-up
Decline push-up (הרגליים מוגבהות)
Pike push-up

איך אדע לבצע את כמות הסטים*חזרות או לתכנן כמו שצריך שאיכשהו יגיעו כמה שיותר קרוב לנפח שלי באימונים הרגילים במכון?
אני מתכנן להתאמן במתחם כזה ביישוב עם מתח ומקבילים, אבל לא יודע מאיפה להתחיל בכלל.

איך אדע לבצע את כמות הסטים*חזרות או לתכנן כמו שצריך שאיכשהו יגיעו כמה שיותר קרוב לנפח שלי באימונים הרגילים במכון?
אני מתכנן להתאמן במתחם כזה ביישוב עם מתח ומקבילים, אבל לא יודע מאיפה להתחיל בכלל.
בהנדסטנד פוש-אפ אתה מרים את כל משקל גופך.
בפיסטול סקוואט אתה מרים את משקל גופך - על רגל אחת. הווי אומר, מרים פי שניים ממשקל גופך. כנ"ל גם מתח ביד אחת.

בשכיבות סמיכה אני סבור כי בדקתי פעם ומצאתי כי אני מרים בתרגיל זה בערך חצי ממשקל גופי, כך ששכיבות סמיכה ביד אחת מהווה רמת קושי של בערך 100% ממשקל גופך, כמו כן גם מקבילים.

פחות משנה כמות הסטים והחזרות המדויקת אלא לעבוד באותה רמת קושי של חדר הכושר.
אם עד כה עבדת בבנץ' פרס ברמה של 1-2 חזרות לפני כשל, נסה להגיע לאותו מצב גם עם שכיבות סמיכה. אם הגעת בבנץ' פרס למשקל של פי 1.5 לפחות ממשקל גופך אין סיבה שלא תצליח גם שכיבות סמיכה ביד אחת. כנ"ל סקוואט ותרגילים אחרים.

תהנה מהתקופה הזאת. אני מאמין שהמצב הזה לא יימשך יותר מחודשיים שלאחריהם חדרי הכושר יפתחו מחדש. לא תאבד מסת שריר בתקופה הקצרה הזו גם אם תשב כל היום על הספה ותצפה בטלוויזיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית