הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דרך לחשב קלוריות שנשרפו בעת הליכה עם משקל נוסף

Kobiandjean

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
כמה שניסיתי לחפש הסברים באנגלית בעיקר לא הצלחתי להבין בדיוק איך אני מחשב כמה קלוריות אני מוציא אם אני עושה אירובי הליכה ובנוסף לובש אפוד ששוקל 3.5 קילו.
הנוסחא שמצאתי היא:
(METs x 3.5 x weight in kg) ÷ (200) x duration in minutes. Divide your weight in pounds by 2.2 to calculate your weight in kilograms. You weigh 52.2 kg if you weigh 115 lb.

אבל לא הבנתי מה ה3.5 מייצג... האם משקל האפוד?

פשוט זה יוצא שהוצאתי 1207 קלוריות ב80 דקות אימון וזה לא ממש הגיוני.

תודה לעונים ובריאות טובה

בדרך יותר פשוטה: (המשקל עצמי + משקל חיצוני) X ק"מ= הוצאה קלורית משוערת.

Bw=75
Extra weight=5
KM walked=10

(75+5)10x=
800

בדרך יותר פשוטה: (המשקל עצמי + משקל חיצוני) X ק"מ= הוצאה קלורית משוערת.

Bw=75
Extra weight=5
KM walked=10

(75+5)10x=
800

אדם השוקל 80 שורף 80 קלוריות לקילומטר? נשמע הרבה יותר מדי. וזה משנה אם ריצה או הליכה?(כי מעבר למרחק יש גם עניין של קצת פעימות הלב, לא?)

אדם השוקל 80 שורף 80 קלוריות לקילומטר? נשמע הרבה יותר מדי. וזה משנה אם ריצה או הליכה?(כי מעבר למרחק יש גם עניין של קצת פעימות הלב, לא?)

בגדול כן, וזה ממש לא הרבה. לכן אמרתי הערכה משוערת: בלי להתחשב בכושר שלך, בדופק, נפח פעימה, הרכב גוף, תוואי השטח וכו'. הנוסחה היא למספר הקילומטרים הכולל ללא תלות בהליכה או ריצה. בריצה לאותו מרחק אתה תשרוף יותר לעומת הליכה. אתה יכול לשרוף גם 150 קלוריות ב10 דקות אינטנסיביות של דלגית ככה ש 80 לקילומטר זה לא ביג דיל.

בגדול כן, וזה ממש לא הרבה. לכן אמרתי הערכה משוערת: בלי להתחשב בכושר שלך, בדופק, נפח פעימה, הרכב גוף, תוואי השטח וכו'. הנוסחה היא למספר הקילומטרים הכולל ללא תלות בהליכה או ריצה. בריצה לאותו מרחק אתה תשרוף יותר לעומת הליכה. אתה יכול לשרוף גם 150 קלוריות ב10 דקות אינטנסיביות של דלגית ככה ש 80 לקילומטר זה לא ביג דיל.

אתחיל לרוץ יותר. תודה. חחחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית