הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שריפת קלוריות מהליכה יומית

מאי 5457ו65

משתמש מתחיל
64
3
נק' מוניטין:
2
64
3
אני כל יום לפי השעון אפל וואץ שלי , הולך 14000 אלף צעדים במהלך יום עבודה שלי
האם הליכה כזאת נחשבת כמו הליכה. יזומה
כי זה בסוף הליכה שמתבצעת למשך יום עבודה של 8 שעות , ולא ברצף
אני בתהליך חיטוב ורוצה לדעת אם להחשיב את הצעדים האלה בtdee שלי
תודה

הליכה/פעילות גופנית במהלך העבודה נחשבת כפעילות גופנית לא יזומה.
אבל ספציפית לשאלה שלך זה לא ממש משנה, כיוון שה-TDEE שלך כולל בתוכו גם פעילות גופנית יזומה וגם פעילות לא יזומה. כך שזה לא ממש משנה איך אתה מגדיר את ההליכה הזו.

השאלה שלי אם 14000 צעדים שאני הולך בעבודה במהלך 8 שעות
שווה מבחינה שריפת קלוריות להליכה יזומה כזאת
שריפת קלוריות זו הוצאת אנרגיה.
צעד זה צעד, גם אם הוא התבצע בזמן עבודה או בזמן שיוט בקניון. המחיר האנרגטי של להזיז אותך חצי מטר קדימה זהה.

• פותח/ת השרשור
שריפת קלוריות זו הוצאת אנרגיה.
צעד זה צעד, גם אם הוא התבצע בזמן עבודה או בזמן שיוט בקניון. המחיר האנרגטי של להזיז אותך חצי מטר קדימה זהה.
ולפי איזה נוסחה יודעים כמה קלוריות אני שורף בהליכה
אפשר לסמוך על מה שכתוב בשעון , או שהוא מזייף?

בדרך כלל הערכת השריפה הקלורית של שעונים ממש לא מדויקת

אפשר להעריך את כמות הקלוריות שנשרפות בזמן הליכה באמצעות חישוב: להכפיל את מספר הקילומטרים שהלכת במשקל הגוף שלך (בקילוגרמים), ומהתוצאה המתקבלת מפחיתים כ-25%–30%. המספר שמתקבל נותן אומדן כללי לכמות הקלוריות שנשרפו במהלך ההליכה.

אבל, חשוב להבין שמדובר בהערכה בלבד ולא במדידה מדויקת. ההוצאה הקלורית בפועל יכולה להשתנות מאדם לאדם כתלות בקצב ההליכה, תנאי השטח (עליות וירידות), ורמת הכושר הגופני.

יש שעונים יותר מדוייקים מאחרים. איזה שעון יש לך?

כל עוד השעון עקבי אתה עדיין יכול להסתמך על המידע שלו. נניח שביום שרפת 500 קלוריות בהליכה, אבל השעון הראה 650. אתה תתאים את התזונה שלך בהתאם אבל אחרי שבוע-שבועיים תשים לב שאתה לא יורד במשקל בקצב שאתה מצפה לו. אז תעשה התאמה בתפריט ו\או בהוספת אירובי וכן תגיע לירידה הרצויה במשקל.

• פותח/ת השרשור
יש שעונים יותר מדוייקים מאחרים. איזה שעון יש לך?

כל עוד השעון עקבי אתה עדיין יכול להסתמך על המידע שלו. נניח שביום שרפת 500 קלוריות בהליכה, אבל השעון הראה 650. אתה תתאים את התזונה שלך בהתאם אבל אחרי שבוע-שבועיים תשים לב שאתה לא יורד במשקל בקצב שאתה מצפה לו. אז תעשה התאמה בתפריט ו\או בהוספת אירובי וכן תגיע לירידה הרצויה במשקל.
אפל וואץ se

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית