הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מוט אולימפי לתרגילים מורכבים

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
היי, למישהו יש המלצות למוט אולימפי טוב, מהארץ? אין לי תקציב גבוה אז לא אוכל לשלם על משהו יקר מדי.
(כרגע המשקליל ממש נמוכים ולא רואה שבעתיד הקרוב אעלה למשקלים גבוהים מאוד(מדבר על 3 סקוואט, 2פלטות בנץ..)

ראיתי מוטות ב400 שקל כמו אלה:
מוטות-מוט אולימפי מקצועי 2.2 מטר

מוט לחיצה אולימפי|קליי ספורט

ולעומת זאת יש מוטות אחרים ב1500 שח, מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה ההבדל בין המוטות? איך ההבדל משפיע? האם זה כלכך משנה? מה הפקטורים החשובים שעליהם צריך להסתכל כשרוצים לקנות מןט טוב?
תודה רבה!

3 פלטות בסקוואט ו2 פלטות בבנץ זה לא משקלים בשמיים בכלל, ואפשר להגיע אליהם תוך עניין של חצי שנה עם עבודה נכונה. אני לא אומר את זה מתוך זלזול, אלא פשוט כדי שתבין את הפרופורציות.

• פותח/ת השרשור
How to Choose a Barbell - BarBend

הסבר יותר טוב ממה שאני יוכל לתת לך
תודה רבה!
יש למושהו המלצה למוט במחיר טוב, אבל שאפשר לשים עליו גם משקולות מברזל רגילות ולאו דווקא משקולות אולימפיות?
How to Choose a Barbell - BarBend

הסבר יותר טוב ממה שאני יוכל לתת לך
לפי המאמר ששלחת אין כזה הבדל בין מוט סטנדרטי לזה של פאור ליפטינג. רק הבדל של whip ,rotation ועוד כמה קטנים(שאולי בפאורליפטינג כן משנים)
מה שכן אני כנראה אוכל גם להסתדר עם מןט סטנדרטי. אבל אשכרה בשום אתר בישראל אין תיאור למוט לפי מה שמוסבר במאמר. יש לך המלצה במקרה למוט סטנדרטי? ראיתי למשל באשכול אחר שהמלצת למישהו מוט פאורליפטינג מסאל ספורט. אבל סטנדרטי כמה שחיפשתי לא רשום בשום מקום.
אגב- שאלה, כשרשום בתיאור המוט שזה מתאים למשקולות אולימפיות, זה מתאים גם למשקולות ברזל רגילות?
תודה!

נראלי יש לך קצת בלאגן בראש מכל העסק הזה של ציוד לחד"כ ביתי

אם תרצה אין לי בעיה לעזור לך מ0 בבחירת ציוד, גם ככה הסגר.

תרשום תקציב סהכ, משקלי עבודה, לכמה זמן אתה רוצה להתאמן שם, האם זה יחליף את המנוי שלך בחדר כושר. לאיזה רמה אתה רוצה להגיע (powerlifting תחרותי, או לעשות דדליפט של 4 פלטות)

האם אתה לחכות עם חלק מהציוד?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית