עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מברשת ניילון ושמן. בארה"ב ממליצים על שמן 3in1, בארץ שמעתי שאומרים שWD40 עושה את העבודה אבל אני פשוט הזמנתי את זה מרוג:
Rogue Barbell Cleaning Kit
יוצא בערך 60-65 שקל וסוגר לך גם את הפינה של המברשת וגם של השמן.
ככה תנקה:
כשכבר המוט החליד קח חומץ, תערבב עם מים (50-60% חומץ כזה) ואז תספוג את זה עם מגבות נייר ותעטוף איתן את המוט. קח ניילון נצמד כדי שזה ישאר תפוס על המוט. תחזור אחרי איזה 24-48 שעות והרוב המוחלט ירד. תיקח מברשת ותוריד את מה שעוד על המוט, ואחרי זה תעשה ניקוי רגיל כמו בסרטון הקודם
לא. הוא אפילו ישפר אותו, כי אתה מוציא את החלקיקים שתקועים שם ומונעים ממך שטח פנים גדול יותר במגע עם החספוס של המוטתודה רבה יניב, הניקוי עם החומץ לא יפגע בחספוס של המוט ? כנל השמן לגבי החלקה ?
מברשת ניילון ושמן. בארה"ב ממליצים על שמן 3in1, בארץ שמעתי שאומרים שWD40 עושה את העבודה אבל אני פשוט הזמנתי את זה מרוג:
Rogue Barbell Cleaning Kit
יוצא בערך 60-65 שקל וסוגר לך גם את הפינה של המברשת וגם של השמן.
ככה תנקה:
כשכבר המוט החליד קח חומץ, תערבב עם מים (50-60% חומץ כזה) ואז תספוג את זה עם מגבות נייר ותעטוף איתן את המוט. קח ניילון נצמד כדי שזה ישאר תפוס על המוט. תחזור אחרי איזה 24-48 שעות והרוב המוחלט ירד. תיקח מברשת ותוריד את מה שעוד על המוט, ואחרי זה תעשה ניקוי רגיל כמו בסרטון הקודם
ניקית את המוט אחרי שהורדת את הנייר? יש לך תמונות לפני ואחרי? נשמע מאד מוזר שלא ירד. איך נראו המגבות נייר שהוצאת? באיזה צבע?עשיתי את הקטע עם החומץ, וזה השאיר לי המון כתמי חלודה על המוט, הוא נראה יותר חלוד מקודם. מה עושים אחי ?
המגבות היו סחוטות כתום (צבע של חלודה). לפני ואחרי אין לי, בגדול לפני היו נקודות שיש בהם חלודה, אבל המוט היה שחור כמו שצריך. עכשיו החלודה על כל המוט ויש כתמים כאלה כמו משהו שנרטב ויתייבש אבל נשארו עליו כל הכתמים. ניגבתי טוב את המוט והכתמים נשארו.ניקית את המוט אחרי שהורדת את הנייר? יש לך תמונות לפני ואחרי? נשמע מאד מוזר שלא ירד. איך נראו המגבות נייר שהוצאת? באיזה צבע?
המגבות היו סחוטות כתום (צבע של חלודה). לפני ואחרי אין לי, בגדול לפני היו נקודות שיש בהם חלודה, אבל המוט היה שחור כמו שצריך. עכשיו החלודה על כל המוט ויש כתמים כאלה כמו משהו שנרטב ויתייבש אבל נשארו עליו כל הכתמים. ניגבתי טוב את המוט והכתמים נשארו.ניקית את המוט אחרי שהורדת את הנייר? יש לך תמונות לפני ואחרי? נשמע מאד מוזר שלא ירד. איך נראו המגבות נייר שהוצאת? באיזה צבע?
הייתי מנקה טוב עם מברשת ניילון ושמן. אם עדיין נראה ככה הייתי עושה סבב ב של חומץהמגבות היו סחוטות כתום (צבע של חלודה). לפני ואחרי אין לי, בגדול לפני היו נקודות שיש בהם חלודה, אבל המוט היה שחור כמו שצריך. עכשיו החלודה על כל המוט ויש כתמים כאלה כמו משהו שנרטב ויתייבש אבל נשארו עליו כל הכתמים. ניגבתי טוב את המוט והכתמים נשארו.
המגבות היו סחוטות כתום (צבע של חלודה). לפני ואחרי אין לי, בגדול לפני היו נקודות שיש בהם חלודה, אבל המוט היה שחור כמו שצריך. עכשיו החלודה על כל המוט ויש כתמים כאלה כמו משהו שנרטב ויתייבש אבל נשארו עליו כל הכתמים. ניגבתי טוב את המוט והכתמים נשארו.
איזה מוט זה?המגבות היו סחוטות כתום (צבע של חלודה). לפני ואחרי אין לי, בגדול לפני היו נקודות שיש בהם חלודה, אבל המוט היה שחור כמו שצריך. עכשיו החלודה על כל המוט ויש כתמים כאלה כמו משהו שנרטב ויתייבש אבל נשארו עליו כל הכתמים. ניגבתי טוב את המוט והכתמים נשארו.
המגבות היו סחוטות כתום (צבע של חלודה). לפני ואחרי אין לי, בגדול לפני היו נקודות שיש בהם חלודה, אבל המוט היה שחור כמו שצריך. עכשיו החלודה על כל המוט ויש כתמים כאלה כמו משהו שנרטב ויתייבש אבל נשארו עליו כל הכתמים. ניגבתי טוב את המוט והכתמים נשארו.
מוט של the bearאיזה מוט זה?