הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

השוואה בין מוטות אולימפים(לבנץ,סקוואט,דד ליפט)

• פותח/ת השרשור Bolt
  • פורסם בתאריך

Bolt

משתמש פעיל
667
106
נק' מוניטין:
146
667
106
חשבתי על כמה מוטות. אני ממש זקוק לעזרה ואשמח שתייעצו לי מי לדעתכם הכי טוב כדי לקנות אותו

מוט אולימפי מקצועי 2.2 מטר כולל זוג קפיצים

מוט משקולות לקרוספיט ואימונים פונקציונאליים - SportTec

מוט אולימפי מקצועי באורך 2.20 מטר- מקצועי!! להשיג במחיר הכי זול ב www.z-zol.co.il

מוט אולימפי ל cross-fit עם 4 מיסבים למשקולות אולמפיות

תודה רבה!
כרגע המשקלים שלי נמוכים מאוד. כמובן שהמטרה היא להתחזק ולהרים הכי משקל אז הייתי אומר לבחור את מה שהכי מיועד לפאורליפטינג. אבל אני לא מתחרה אז אני לא צריך על הדקויות הקטנות. שוב תודה רבה אם הגעתם עד לפה.
@elchonon @MasterSplitter @kotzer @Whale @yanivgoft
@yujinius

נערך לאחרונה:
כל המוטות שהצעת פה חוץ מהספרטה נראים מוטות יחסית גנריים. יצא לי להיתקל בספרטה פעם אבל אני לא זוכר יותר מדי עליו. יכול להיות שהוא קצת יותר מוצלח מהשאר.
בכל מקרה לגבי קניית מוט לדעתי עדיף ללכת לאחת מ2 גישות - או שאתה קונה מוט זמני ואז אין טעם להוציא מעל 1000 שקל על מוט עכשיו, אני הזמנתי עכשיו בספורטסטוק מוט גנרי ב500 שקל. אם אתה כבר משקיע וקונה מוט רציני הייתי כבר מזמין מחו"ל מאחת החברות הגדולות כמו רוג.
@Whale מוכר עכשיו את הpower bar שלו מרוג. אם אתה רוצה להשקיע במוט רציני זה נראה לי עסקה טובה. התאמנתי איתו עליו לפני שבוע והוא במצב מעולה.

אני ללא נכנסתי לאף אחד מהקישורים אבל מהניסיון שלי (אין לי ניסיון באף אחד מהמוטות המיוחדים, המוט שלי הוא אחד שעולה 400 שקל...) אין טעם להשקיע כל כך הרבה כסף סתם, אלא אם כן יש לך יותר מידי כסף לא נראה לי שההבדל בן מוט טוב למוט רגיל שווה את הכסף...גם ככה זה לא עסק זול

אני ללא נכנסתי לאף אחד מהקישורים אבל מהניסיון שלי (אין לי ניסיון באף אחד מהמוטות המיוחדים, המוט שלי הוא אחד שעולה 400 שקל...) אין טעם להשקיע כל כך הרבה כסף סתם, אלא אם כן יש לך יותר מידי כסף לא נראה לי שההבדל בן מוט טוב למוט רגיל שווה את הכסף...גם ככה זה לא עסק זול
תלוי אם אתה מסתכל קצר טווח או ארוך טווח. אם זה מוט לטווח קצר אני מסכים איתך לחלוטין. אם מדובר על טווח ארוך אז חד משמעית עדיף להשקיע במוט איכותי שיחזיק בהתאם למחיר שלו

תלוי אם אתה מסתכל קצר טווח או ארוך טווח. אם זה מוט לטווח קצר אני מסכים איתך לחלוטין. אם מדובר על טווח ארוך אז חד משמעית עדיף להשקיע במוט איכותי שיחזיק בהתאם למחיר שלו
גם בטווח הארוך, אני מניח שהוא לא מתכוון לעבור את ה150 לחמישיה, כך שהמוט ישרוד את זה, מה ייתן לו מוט ב8000 ש"ח שיהיה שווה את ה7600?

חשבתי על כמה מוטות. אני ממש זקוק לעזרה ואשמח שתייעצו לי מי לדעתכם הכי טוב כדי לקנות אותו

מוט אולימפי מקצועי באורך 2.20 מטר- מקצועי!! להשיג במחיר הכי זול ב www.z-zol.co.il

תודה רבה!
כרגע המשקלים שלי נמוכים מאוד. כמובן שהמטרה היא להתחזק ולהרים הכי משקל אז הייתי אומר לבחור את מה שהכי מיועד לפאורליפטינג. אבל אני לא מתחרה אז אני לא צריך על הדקויות הקטנות. שוב תודה רבה אם הגעתם עד לפה.
@yujinius
המוטות לא מוכרות לי, וזה הרבה כסף להשקיע במוט לא מוכר.
המוט הזהThe Bear Powerlifting bar 20KG - מוט אולימפי | סאל ספורט | Sal Sport מוט מעולה. יעודי לפאוורליפטינג.

תודה רבה!
@yujinius
צר לי על התשובה המבאסת אבל, הכל נראה די פח. הכל זה ייבוא סיני כנראה עם מוכרים שאין להם מושג במוטות ורושמים ״מקצועי!!!״ בלי שום מפרט לגבות את זה.

עצוב שגובים 1500 ו500 על מוטות באותה רמה. ממליץ כמו שיניב אמר, או לקנות משהו זול באמת, או לקנות משהו רציני סטייל ROUGE.

שווה לעשות חיפוש בעלי אקספרס למוט פאוורליפטינג ולבדוק במה זה כרוך. יש כאן איגוד שעובד אקסלוסיבית עם חברה סינית שמייצרת מוטות ברמה SAMTEK שאולי יהיו במחיר טוב לייבא לארץ. חברה נוספת שאני לא בטוח מאיפה היא - ATX שיש להם מוצרים ברמה טובה מאוד ומחירים ברצפה (אוסטרליה).

צר לי על התשובה המבאסת אבל, הכל נראה די פח. הכל זה ייבוא סיני כנראה עם מוכרים שאין להם מושג במוטות ורושמים ״מקצועי!!!״ בלי שום מפרט לגבות את זה.

עצוב שגובים 1500 ו500 על מוטות באותה רמה. ממליץ כמו שיניב אמר, או לקנות משהו זול באמת, או לקנות משהו רציני סטייל ROUGE.

שווה לעשות חיפוש בעלי אקספרס למוט פאוורליפטינג ולבדוק במה זה כרוך. יש כאן איגוד שעובד אקסלוסיבית עם חברה סינית שמייצרת מוטות ברמה SAMTEK שאולי יהיו במחיר טוב לייבא לארץ. חברה נוספת שאני לא בטוח מאיפה היא - ATX שיש להם מוצרים ברמה טובה מאוד ומחירים ברצפה (אוסטרליה).
סליחה שאני נדחף אבל מעניין אותי. מה יכול להיות ההבדל שמצדיק הבדל של כ- 1000 שח במחיר? בהנחה שמדובר במתאמן בינוני פלוס מינוס ולא מישהו שיגיע למשקלים מאוד מאוד גבוהים על המוט. האם יש טעם במקרה כזה לעשות השקעה גדולה במיוחד במוט?

סליחה שאני נדחף אבל מעניין אותי. מה יכול להיות ההבדל שמצדיק הבדל של כ- 1000 שח במחיר? בהנחה שמדובר במתאמן בינוני פלוס מינוס ולא מישהו שיגיע למשקלים מאוד מאוד גבוהים על המוט. האם יש טעם במקרה כזה לעשות השקעה גדולה במיוחד במוט?
- עמידות המוט לאורך שנים (לא מתעקם, חספוס לא נשחק)
- חספוס המוט - לא מחליק
- אלסטיות המוט - במשקלים גבוהים הוא לא רוטט על הגב בכל תזוזה

העניין הוא, שהמוטות שפורסמו כאן לאחרונה הן לא זולים. אם היית אומר 500 מול 2000, מילא. מעבר לזה, מוט טוב (סטייל רוג פאוורבאר) אתה יכול למכור אחרי שנים וכמעט לא להפסיד עליו, תלוי במצב השוק ומי מייבא מה כמובן. אבל כן פה באוסטרליה שיש את כל המותגים במחירים מאוד נוחים, אפשר למכור מוט משומש אחרי שנים, לפחות ב50% ממה שקנית, ברוב המקרים הרבה יותר, כי המוט עמיד מאוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית