נק' מוניטין:
46
- 17
- 7
בהמשך לזה:
כאב ראש חד בעליות מתח ובנץ' פרס - Exertion Headache?
כאבי ראש חדים בעיקר בעליות מתח, אח"כ הופיע גם בבנץ' פרס ומשיכת פולי עליון.
כמו דקירות בצד האחורי של הראש, נמשך כמה דקות ואז נרגע והופך לכאב ראש קל שמלווה אותי עוד 24-48 שעות.
הפסקתי להתאמן כבר 3-4 חודשים.
בדיקות CT ראש-צוואר ובדיקות MRA מוח וצוואר יצאו תקינות.
הייתה לי תקרית אחת שבה הרגשתי דפיקות במוח כמו שלא הרגשתי בחיים (לכן פניתי לנוירולוג ששלל דיסקציה / גידולים).
מאז שהפסקתי להתאמן הכאב פחת אבל אני מרגיש את הדופק בראש כל פעם שאני קם מישיבה לעמידה או כשאני משתין, לפעמים גם במקלחת.
מהרגע שאני קם, לאחר 7 שניות בערך, אני מרגיש את הדופק עולה, דופק כמה פעמים באוזניים ויורד בחזרה, התחושה היא כמו אחרי שעצרתי את הנשימה לדקה.
אנשים מסביבי אמרו שאני לא אוכל נכון (רוב היום אני ממעיט באכילה) אך גם כשהתאמנתי הקפדתי על הרבה חלבון, מעט פחמימה והמון שקדים, אגוזים, שיבולת שועל וללא סוכר מעובד בכלל.
בדקתי לחץ דם - לפעמים מעט גבוה אבל לא ברמה קריטית (רוב הזמן תקין, לפעמים 130/80).
בהתחלה חשבתי שזה מה שמכונה "Exertion Headaches" אבל זה נמשך כבר כמה חודשים.
פחות משפיע עליי באימוני אירובי (הפסקתי גם לרוץ).
מישהו מכיר? חווה משהו דומה?
איזה המלצות יש לכם?
כאב ראש חד בעליות מתח ובנץ' פרס - Exertion Headache?
כאבי ראש חדים בעיקר בעליות מתח, אח"כ הופיע גם בבנץ' פרס ומשיכת פולי עליון.
כמו דקירות בצד האחורי של הראש, נמשך כמה דקות ואז נרגע והופך לכאב ראש קל שמלווה אותי עוד 24-48 שעות.
הפסקתי להתאמן כבר 3-4 חודשים.
בדיקות CT ראש-צוואר ובדיקות MRA מוח וצוואר יצאו תקינות.
הייתה לי תקרית אחת שבה הרגשתי דפיקות במוח כמו שלא הרגשתי בחיים (לכן פניתי לנוירולוג ששלל דיסקציה / גידולים).
מאז שהפסקתי להתאמן הכאב פחת אבל אני מרגיש את הדופק בראש כל פעם שאני קם מישיבה לעמידה או כשאני משתין, לפעמים גם במקלחת.
מהרגע שאני קם, לאחר 7 שניות בערך, אני מרגיש את הדופק עולה, דופק כמה פעמים באוזניים ויורד בחזרה, התחושה היא כמו אחרי שעצרתי את הנשימה לדקה.
אנשים מסביבי אמרו שאני לא אוכל נכון (רוב היום אני ממעיט באכילה) אך גם כשהתאמנתי הקפדתי על הרבה חלבון, מעט פחמימה והמון שקדים, אגוזים, שיבולת שועל וללא סוכר מעובד בכלל.
בדקתי לחץ דם - לפעמים מעט גבוה אבל לא ברמה קריטית (רוב הזמן תקין, לפעמים 130/80).
בהתחלה חשבתי שזה מה שמכונה "Exertion Headaches" אבל זה נמשך כבר כמה חודשים.
פחות משפיע עליי באימוני אירובי (הפסקתי גם לרוץ).
מישהו מכיר? חווה משהו דומה?
איזה המלצות יש לכם?